Левски (София) - Марек 2010 (Дупница) |14.03.2015| 4-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Левски (София) - Марек 2010 (Дупница) |14.03.2015| 17:00
ivan56 написа:Балкански Орел написа:Слаба ракия сме, руснаците пускат по 300 линка за техните мачове, тука един няма.
Има,има ама се пази в тайна.
Еми пак сте си слаба ракийка, даже водненка, защото имате един мизерен линк и си го пазите, а аз на мача с Лудогорец два пъти постнах линк във форума за разлика от вас.

[center]Levski & Lazio[/center]
Балкански Орел написа:ivan56 написа:Балкански Орел написа:Слаба ракия сме, руснаците пускат по 300 линка за техните мачове, тука един няма.
Има,има ама се пази в тайна.
Еми пак сте си слаба ракийка, даже водненка, защото имате един мизерен линк и си го пазите, а аз на мача с Лудогорец два пъти постнах линк във форума за разлика от вас.
Ами толкова ли е трудно да напишеш диема спорт онлайн в търсачката.Колегата го е качил.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Балкански Орел
- Контакти:
В момента регистрациите са ограничени!
Няма знчение и на дарик съм си доволен.
Няма знчение и на дарик съм си доволен.
[center]Levski & Lazio[/center]
- Долно уйно
- Контакти:
За мен Левски няма място във втората шестица, но да се сърдят единствено на себе си за всичко пропуснато през есента.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Не искам да прозвучи като заяждане с феновете на Левски, но играта на Марек според вас нормална ли е? Играят 11 човека бетон и им вкарат през 2 минути? Според вас не са ли игра мача на точен резултат?
- Долно уйно
- Контакти:
Teo написа:Не искам да прозвучи като заяждане с феновете на Левски, но играта на Марек според вас нормална ли е? Играят 11 човека бетон и им вкарат през 2 минути? Според вас не са ли игра мача на точен резултат?
Колко трябва да е този точен резултат?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Мистри написа:14 Ноември 2008 написа:hd-fen написа:Kris_men2000 написа:А бе стига сте линкосвали.Някой гледа ли изобщо мача.Ако го гледа нека бъде така добър да каже как върви играта и как стоим на стадиона - игрово.Аз няма как да гледам мача а и няма как да отида на стадиона да го гледам на живо.Та още веднъж моля който го гледа да пише как върви мача.
1:0 и игра в полето на Марек. Най-интересния въпрос е какво ще покаже статистиката след мача кой е пробягал повече - допълнителния съдия на аут линията или повлеканата Гаджев.Иначе до 30 мин. вратаря на Левски не е докоснал топката.Като цяло мача е много слаб.
Какво за Гаджев
Не мога да разбера, как има още хора , които да не разбират , че Гаджев е много добър футболист.
Да, понякога може да не игра е добре, но за разлика от други балерини, той може да играе футбол.
Проблемът му е ,че не е постоянен .
Плюйте го , колкото искате, но махне ли се, ще разберете какво е бил за отбора.
Какво играе Гаджев бе човек?Много е зле!разбира се не е само той,с един слаб отбор играем,една хубава атака по фланга с бързи пасове към централния нападател да имаме?
Teo написа:Не искам да прозвучи като заяждане с феновете на Левски, но играта на Марек според вас нормална ли е? Играят 11 човека бетон и им вкарат през 2 минути? Според вас не са ли игра мача на точен резултат?
А ти какво очакваш от Марек и Хасково ?! Ама честно. Щото футболистите на тия отбори нямат никаква тактическа мисъл и изобщо не разбират играта. Моуриньо да дойде няма да ги научи... минало е времето, когато е трябвало да бъдат научени. Гледал ли си мачове от Б група ?! Там всички играят така... просто тия отбори не са А група, стига с тези конспирации. И стига сте ревали срещу Марек, че ви взеха точка и как са играли срещу вас. Можехте да ги биете с 5-0, ама тогава Буш и онзи левия бек, който би дузпата, ви закопаха....