Neron написа:Дано Гаджев не играе или е най-много резерва, че като е на терена имам чувството, че гледам на забавен кадър всичко .
Владо ви е най-добрия играч, ако му се играе де... нз какво гледаш честно!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Дано Гаджев не играе или е най-много резерва, че като е на терена имам чувството, че гледам на забавен кадър всичко .
Teo написа:Neron написа:Дано Гаджев не играе или е най-много резерва, че като е на терена имам чувството, че гледам на забавен кадър всичко .
Teo написа:Neron написа:Дано Гаджев не играе или е най-много резерва, че като е на терена имам чувството, че гледам на забавен кадър всичко .
modor написа:Teo написа:Neron написа:Дано Гаджев не играе или е най-много резерва, че като е на терена имам чувството, че гледам на забавен кадър всичко .
Ти гледа ли го в последните мачове?
levskar_95 написа:Дано отложат майните,за да пуснат гората и ЛЕВСКИ по диема
Teo написа:modor написа:Teo написа:Neron написа:Дано Гаджев не играе или е най-много резерва, че като е на терена имам чувството, че гледам на забавен кадър всичко .
Ти гледа ли го в последните мачове?
Модор ще те излъжа ако кажа не![]()
![]()
Все пак се връща от контузия... каквото и си говорим най-креативния ви човек в средата на терена и че направил два слаби мача няма никакво значение!Хасково е една бира, Изтока друга.. тука мотивацията е на друго ниво..
Общо взето вашата офанзивна част е в пъти по-добра в момента от тяхната.. всичко ви се получава, Домо бележи, Аниете, Бедоя и Прохазка играят силно...все предпоставка, че може да биете
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
korteneca написа:levskar_95 написа:Дано отложат майните,за да пуснат гората и ЛЕВСКИ по диема
Ех мечтииииии
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino и 269 госта