W84me написа:Аз пък чувам вече за много големи суми се говори, че сме събрали само за 2 дни.
Да. Днес сте събрали цели 3000 лв.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Аз пък чувам вече за много големи суми се говори, че сме събрали само за 2 дни.
scot написа:Човекът изобщо нямаше предвид първично публично предлагане. Има и други начини да станеш публично дружестов. Не се изискват положителни отчети за последните 5 години и цената се определя по малко по-различен начин.
Томи, обясни с няколко думи плиииз. Все едно ми рекламираш предимствата на купонната система през пазарната икономика. И къде ги има тези начини? В България ли, в корея ли.
Интересно ми е. Почти ше ме обогатиш професионално. Невежа съм за другиге начини, признавам си.
Може ли да си купа акции с пари НАПЕЧАНАТИ НА МОЯ ПРИНТЕР? ОТ ПО 25 ЕВРО? Добре ги изкарва..... гарантирам.
djambaza написа:Понеже съм от Варна, смятам да закупя пакет по банков път, имам въпрос. Как ще получа удостоверението за притежание на акции? По банков път се попълват имена и ЕГН. Трябва да отида до София за да си го получа ли какво? И кога ще е готово?
djambaza написа:djambaza написа:Понеже съм от Варна, смятам да закупя пакет по банков път, имам въпрос. Как ще получа удостоверението за притежание на акции? По банков път се попълват имена и ЕГН. Трябва да отида до София за да си го получа ли какво? И кога ще е готово?
Извинявам се за повторението на въпроса, дано този път, някой, който знае ми отговори.

шивача написа:Намериха законен начин да "сурвакат" заблудените си фенове! Евала на мустака-хитър е, спор няма!

шивача написа:Намериха законен начин да "сурвакат" заблудените си фенове! Евала на мустака-хитър е, спор няма!
Потребители, разглеждащи този форум: DanailG, DoSomethingDifferent, Highlander, olimpi, vvessel и 26 госта