Стартира кампанията "Левски е твой"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще се включите ли в кампанията "Левски е твой"

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Re: Стартира кампанията "Левски е твой"

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 25 фев 2015 14:54

W84me написа:Аз пък чувам вече за много големи суми се говори, че сме събрали само за 2 дни.

Да. Днес сте събрали цели 3000 лв. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 фев 2015 15:05

scot написа:
Човекът изобщо нямаше предвид първично публично предлагане. Има и други начини да станеш публично дружестов. Не се изискват положителни отчети за последните 5 години и цената се определя по малко по-различен начин. ;)

Томи, обясни с няколко думи плиииз. Все едно ми рекламираш предимствата на купонната система през пазарната икономика. И къде ги има тези начини? В България ли, в корея ли.
Интересно ми е. Почти ше ме обогатиш професионално. Невежа съм за другиге начини, признавам си.
Може ли да си купа акции с пари НАПЕЧАНАТИ НА МОЯ ПРИНТЕР? ОТ ПО 25 ЕВРО? Добре ги изкарва..... гарантирам.

За другите начини се обърни към Иво Тонев,той е човекът :!: 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 фев 2015 15:19

За мене цялата тази кампания с акциите срещу дарение е за парлама,да може някои „крупни инвеститори“ да си поизперат и узаконят парите или Б.Б. да натисне някоя по -солидна фирма ,да си „купи“ акции!При цена 100лв за пакет, съм 100% сигурен ,че „картите“ вече са раздадени и много малко обикновени фенове ще направят „дарение“ :idea: ,така че„ „Левски“ никога няма да е твой“ :!: Плюс това няма никаква гаранция при тази непрозрачна кампания,къде и за какви цели отиват парите :idea: Ние българите сме като „орел,рак и щука“,за това е абсурд,много хора да са ортаци и да управляват правилно каквото и да било,така че това ,че ще сте много собственици и ще управлявате заедно, е една утопия!Но както се казва -ИМАЛ-ДАЛ :!: Честито на печелившите!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 фев 2015 15:53

Само като се сетя, какви ги пишеха едни, когато си мислеха, че ще си купят акции... И какви ги пишат сега за нашите реални вече акции, не е за коментиране направо. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 фев 2015 17:43

Остави ги да злобеят,някак си ми е кеф да чета. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 25 фев 2015 19:48

djambaza написа:Понеже съм от Варна, смятам да закупя пакет по банков път, имам въпрос. Как ще получа удостоверението за притежание на акции? По банков път се попълват имена и ЕГН. Трябва да отида до София за да си го получа ли какво? И кога ще е готово?

Извинявам се за повторението на въпроса, дано този път, някой, който знае ми отговори.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 фев 2015 20:01

djambaza написа:
djambaza написа:Понеже съм от Варна, смятам да закупя пакет по банков път, имам въпрос. Как ще получа удостоверението за притежание на акции? По банков път се попълват имена и ЕГН. Трябва да отида до София за да си го получа ли какво? И кога ще е готово?

Извинявам се за повторението на въпроса, дано този път, някой, който знае ми отговори.

Според мен би трябвало да изчакаш за отговор,може би утре по това време ще има пълна яснота за всичко.
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 фев 2015 21:06

Намериха законен начин да "сурвакат" заблудените си фенове! Евала на мустака-хитър е, спор няма!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 фев 2015 21:33

шивача написа:Намериха законен начин да "сурвакат" заблудените си фенове! Евала на мустака-хитър е, спор няма!

И ти ли дойде да се упражняваш? :lol:
Елате повече!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 фев 2015 21:39

шивача написа:Намериха законен начин да "сурвакат" заблудените си фенове! Евала на мустака-хитър е, спор няма!

Лупи, казваш, е тъп, и затова не можа да ви изклати вас с акциите 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”