Левски- Ворскла Полтава 1:1 /21.01.2015, контрола/

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски- Ворскла Полтава 1:1 /21.01.2015, контрола/

Мнениеот metodito » 21 яну 2015 19:46

Тролска му работа. С хастара наобратно ще се обърнат, ма няма да признаят, че без Гаджев сме дупка в средата. Мда, навремето Гунди са псували при всеки мач, който е играел контузен, после и Наско со освирквали, а след това и Гонзо псуваха в края на кариерата му, нищо, че сам донесе последната титла. Така беше и с Тасевски, така е сега и с Гаджев. Еххх, same old, same old...

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 21 яну 2015 19:50

metodito написа:Тролска му работа. С хастара наобратно ще се обърнат, ма няма да признаят, че без Гаджев сме дупка в средата. Мда, навремето Гунди са псували при всеки мач, който е играел контузен, после и Наско со освирквали, а след това и Гонзо псуваха в края на кариерата му, нищо, че сам донесе последната титла. Така беше и с Тасевски, така е сега и с Гаджев. Еххх, same old, same old...

Напълно подкрепям.За мен,един от най-качествените ни играчи.Не само сега,но и от много време назад.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 21 яну 2015 21:26

Вярно втора контрола и все още се изгражда игрови облик на отбора, но пък е достатъчна човек да си направи някакви изводи за футболните единици, а те са, че Александров е с една идея по-зле от Крумов, Аниете няма място на върха на атаката, близнаците Цоневи върха в кериерата ще им е Левски.
Нуни, мисля че ще се впише добре и ще стане основен играч, Педро още 20 години да играе футбол пак няма да разбере, че това е колективен спорт.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 21 яну 2015 22:37

emigo73 написа:
metodito написа:Тролска му работа. С хастара наобратно ще се обърнат, ма няма да признаят, че без Гаджев сме дупка в средата. Мда, навремето Гунди са псували при всеки мач, който е играел контузен, после и Наско со освирквали, а след това и Гонзо псуваха в края на кариерата му, нищо, че сам донесе последната титла. Така беше и с Тасевски, така е сега и с Гаджев. Еххх, same old, same old...

Напълно подкрепям.За мен,един от най-качествените ни играчи.Не само сега,но и от много време назад.

Стига да има желание за игра. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 яну 2015 23:02

BadBoy написа:Вярно втора контрола и все още се изгражда игрови облик на отбора, но пък е достатъчна човек да си направи някакви изводи за футболните единици, а те са, че Александров е с една идея по-зле от Крумов, Аниете няма място на върха на атаката, близнаците Цоневи върха в кериерата ще им е Левски.
Нуни, мисля че ще се впише добре и ще стане основен играч, Педро още 20 години да играе футбол пак няма да разбере, че това е колективен спорт.

Без това, което казваш за близнаците , подкрепям. Пък... ако ще и "Левски" да им е последна спирка. Децата са работливи и играят с хъс за клуба. Все пак, не е ли това ,което искаме да виждаме?! Хора, на които им пука! Той и Легендата не беше Шави, ама....

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 21 яну 2015 23:03

Почти на 20 години са близнаците и при тази криза на футболисти в Левски те щом не могат да се наложат да станат основни футболисти ще са просто едни от многото. Здраво са опънали ръчната.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 яну 2015 00:46

BadBoy написа:Почти на 20 години са близнаците и при тази криза на футболисти в Левски те щом не могат да се наложат да станат основни футболисти ще са просто едни от многото. Здраво са опънали ръчната.

Че то един треньор изхвърли Иван Цветков от "Лвски", който не можа да се "наложи"... И Ивелин Попов е бил безперспективен, сега дадохме назаем цял капитан на национален отбор... Важно е Йети и Луис Педро да са в отбора. Па Гаджев и Пламен Илиев направо бяха натирени от отбора при Наско...

То, ако "налагането" ставаше по качества, а не по интереси, половината отбор трябваше да е от юноши.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2015 09:47

Важното е, че нямаме още контузени след срещата. Майната му и на резултат, и на игра и на све. Игрови облик, тактически постройки и останалите компоненти ще се изглаждат оттук насетне, засега радващото е приличната кондиция на състезателите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 яну 2015 11:27

TristaNNN написа:Важното е, че нямаме още контузени след срещата. Майната му и на резултат, и на игра и на све. Игрови облик, тактически постройки и останалите компоненти ще се изглаждат оттук насетне, засега радващото е приличната кондиция на състезателите.

Даже и Алвеша е смъкнал няколко кила :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2015 12:42

W84me написа:
TristaNNN написа:Важното е, че нямаме още контузени след срещата. Майната му и на резултат, и на игра и на све. Игрови облик, тактически постройки и останалите компоненти ще се изглаждат оттук насетне, засега радващото е приличната кондиция на състезателите.

Даже и Алвеша е смъкнал няколко кила :mrgreen:

Аз не бих избързвал с коментарите за Алвеша, все пак тепърва ще има съдебни спорове с Берое. Радващо е, че е във форма, но ще съм по-спокоен, когато БФС удари с дървения чук и се прознесе "невинен".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”