Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот santiliana » 15 дек 2014 20:11

metodito написа:Е, приятели, първия зимен трансфер може да бъде осъществен до дни. И то къде - в Юве! Това е бъдещето. Представяте ли си, ако с тази (подценена) млада сила, имахме в допълнение и едно нормално ръководство, съставено от амбициозни и можещи хора, които мислят за "Левски" и имат бизнес нюх, какво можеше да постигнем? От 100-ина деца, две да заминат за по милион - заедно със спонсорска подкрепа, ето ти осигурен бюджет. Плюс финансовата подкрепа на един знаещ и можещ човек на върха - това може да е за години напред. А постепенно разберат ли ни, всички от нас ще купуват... Как да е. Няма да се случи. Но искам да похваля ръководството на школата, защото за разлика от при "мъжете" (кавичките не са случайни), явно там някой работи. Успех на Божката! А имате ли информация за това момче, дето е отишло на проби в Кайзерслаутерн... Или аз нещо не съм доразбрал.

да, на проби е. По принцип играе крило, набор `96 мисля беше...Лятото Мурсия го беше взел по едно време на лагера в Правец, когато нямаше достатъчно играчи покрай лагерите на националните гарнитури...И до тук ми е инфото... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 15 дек 2014 20:52

Това е развитието на младите таланти.Само навън.Не знам обаче дали не им е твърде рано.Отиват със една нагласа за играта и там ги пречупват отвсякъде...Ще ги пуснат някои мач като резерви и след 1 сезон ще ги махнат на някъде.Хората си купуват истински играчи научени и готови за игра.Пресни примери школите на Реал и Барса....преминаващи пътници нищо друго....

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 15 дек 2014 20:55

Вълчан написа:Това е развитието на младите таланти.Само навън.Не знам обаче дали не им е твърде рано.Отиват със една нагласа за играта и там ги пречупват отвсякъде...Ще ги пуснат някои мач като резерви и след 1 сезон ще ги махнат на някъде.Хората си купуват истински играчи научени и готови за игра.Пресни примери школите на Реал и Барса....преминаващи пътници нищо друго....

Хората си купуват и перспективни играчи,които могат да подсилят клуба или да донесат пари,но ти откъде да ги знаеш тези неща.
Изображение

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 15 дек 2014 21:00

Селекцията е пълен провал, тези играчи не стават", отсече Димитър Димитров

Спряганият за нов старши треньор на Левски Димитър Димитров - Херо разкритикува остро трансферната политика на "сините" в последните 6 месеца. Според бургаския специалист в момента Левски не разполага с качествени играчи, които да донесат успехи на тима. Нещо повече - той обяви селекцията на тима като "провал".

Димитров призна, че иска определени играчи, с които да гони победи със "синия" тим.

Ето какво каза още Херо:

"Вярно е, че можех да стана треньор в Левски още след 5-ия кръг. Тогава не приех предложението на Георги Иванов, защото не бях правил аз селекцията на тима. Искам да тренирам играчи, които лично аз съм избрал и поради тази причина не смятам, че тези няколко месеца са загуба на време", започна Херо.

"Аз съм човек, който си държи на думата. След като съм поел ангажимент към "Левски", до последно ще чакам, ще видя тяхното развитие. Условията, които съм поставил са основно за селекцията, искам да има дълбочината в състава. Това са съвсем нормални изисквания на всеки треньор. Имам виждания, искам да направя определени промени. Желая аз да направя селекцията, аз да водя подготовката и после аз да нося отговорността", коментира Херо темата.

"Левски и Черноморец са две различни планети. Моето виждане за отбора е следното... Работил съм, знам какви са амбициите на Левски, всеки един ги знае - Левски винаги трябва да се бори за шампионска титла. За голямо съжаление обаче, без да обиждам никого, аз не виждам с този потенциал Левски да има сили и възможности да се бори за шампионска титла", отсече Херо.

Изказването на Димитров не е толкова изненадващо, имайки впредвид, че от известно време в общественото пространство упорито се коментира, че се готви "чистка" на "Герена".

Според информация на Livesport.bg сигурни напускащи "синия" тим са: Пламен Илиев, Пламен Крумов, Аймен Белаид, Пламен Димов, Луис Педро, Валери Домовчийски, Мирослав Иванов.

Заради "железните" договори на някои от набелязаните футболисти, като тези на Педро и Белаид, клубът ще се опита да ги продаде или ще търси споразумение.

Димитър Димитров също така сподели мнението и за българския футбол като цяло:

"Първенството ни не се е променило нито на клубно, нито на национално ниво от преди няколко години. Няма никаква положителна промяна с изключение на Лудогорец, където обаче играят предимно чужденци.

Сега с това разделение на две шестици се създава предпоставка за повече корупция. Миналата година имаше отбори, които чрез точни резултати си определяха бюджетите за следващата година. Според мен президенти от футболни клубове не трябва да бъдат в Изпълкома. Боби Михайлов обаче е на друго мнение. Това влияе и върху представянето на националния ни отбор.

Възможно е Левски да спечели титла и купа само със свободни агенти, но трябва правилна политика. В Черноморец спечелихме само девет милиона от продажба на футболисти, които бяхме ги взели от втора и трета дивизия. Пример е Манзоро, който вкара хеттрик във вратата на Левски." , сподели Херо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2014 22:48

Stahlgewitter написа:
Вълчан написа:Това е развитието на младите таланти.Само навън.Не знам обаче дали не им е твърде рано.Отиват със една нагласа за играта и там ги пречупват отвсякъде...Ще ги пуснат някои мач като резерви и след 1 сезон ще ги махнат на някъде.Хората си купуват истински играчи научени и готови за игра.Пресни примери школите на Реал и Барса....преминаващи пътници нищо друго....

Хората си купуват и перспективни играчи,които могат да подсилят клуба или да донесат пари,но ти откъде да ги знаеш тези неща.

Колкото Марио Кирев игра в Ювентус,а Н.Михайлов-в Ливърпул...
И Неделев в Майнц,а Славчев в Спортинг...

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 15 дек 2014 22:50

blue avalanche написа:
Stahlgewitter написа:

Колкото Марио Кирев игра в Ювентус,а Н.Михайлов-в Ливърпул...
И Неделев в Майнц,а Славчев в Спортинг...

Е тия ги купиха "готови" :lol:
Изображение

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 16 дек 2014 00:58

Не мисля,че Краев е готов да ходи в чужбина.Той още за Левски не е готов,а какво остава за отбори като Ювентус.Най вече му липсва нужната физика.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 дек 2014 01:08

caci написа:Не мисля,че Краев е готов да ходи в чужбина.Той още за Левски не е готов,а какво остава за отбори като Ювентус.Най вече му липсва нужната физика.

И на Вутов му липсваше,ама "къса мрежи" в Б отбора на Удинезе. ;)
Те,ако го чакат в България да "направи физиката" - леле-мале...

Потребителски аватар
dominos

Мнениеот dominos » 16 дек 2014 02:05

Колко мрежи е скъсал в Б отбора на Удинезе? :oops: 2 в началото на сезона. :P
[rimg]http://i.imgur.com/Z8wudHV.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 дек 2014 09:10

Станаха ясни първите седем футболисти, които ще бъдат освободени от Левски. На играчите е съобщено, че не попадат в плановете на клуба следващата година, съобщава вестник „Тема Спорт“. Уведомление за край на престоя на „Герена“ са получили вратарите Пламен Илиев и Кристиян Наумовски, защитниците Аймен Белаид и Пламен Крумов и офанзивните футболисти Луис Педро, Мирослав Иванов и Валери Домовчийски.

Някои от тях ще имат претенции за неустойки, на други като Мирослав Иванов няма да бъде предложен нов договор, а ще има и разтрогнали по взаимно съгласие.

При това положение се отварят места за нови попълнения и Димитър Димитров – Херо може да погледне по-смело на офертата на „сините“ да поеме тима от Нова година.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... ene-309268

Пачека обаче е бетон. Тоя ако не пукне, не виждам как някога ще се махне от Левски.

Върни се в “Левски”