20 години от 7-1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bai hoi
Контакти:

Re: 20 години от 7-1

Мнениеот bai hoi » 23 сеп 2014 15:52

pampi написа:
bai hoi написа:
pampi написа:
bai hoi написа:Ха-ха-ха-хаха-аааааааааааааа,"прокурор в Софийския градски съд"ще почина,просто не може да е вярно,.
Невероятни аргументи,имаш ли още такива,за да продължим да се забавляваме.

Сакън, по-кротко със забавленията и смеха, че ще те заболи хернията от друсане на коремчето... :lol:
Аргументи искал...Ко? Не! Не съм чак толкова луд, та да се мъча да пълня каца без дъно... 8-)

Знаех си,че няма да има,но нищо можеш да ни припомниш "автогола на Легендата","свирката на Флайшер",
"тристаметровата засада на Бабангида срещу Динамо Букурещ" и други такива умотворения.

И що, аз нямам емоционални зависимости, на мен не ми трябва другият да е зле, че на негов фон, аз да съм добре...
Спортът, в частност футболът е игра, която трябва да носи положителни емоции, т.е. енергия. В момента, когато стане арена за избиване на комплекси и се развихрят долни страсти мен там не ме търси. Ако си забелязал, всичко, което пиша е с цел бъзик, не обиждам хората персонално и смятам, че има по-важни неща в живота от това, кой на кого е фен...Който няма чувство за хумор си проличава веднага, юрва се да обижда, да злобее и да циври... 8-)

Е,ама това за ДС през 1994 г. и прокурора от Софийски Градски съд,който узаконява отбори беше много добро,
много ме развесели,благодаря.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 23 сеп 2014 16:05

Кашчей написа:Знам, но официално и в регистрите на БФФ бяхте нови отбори, с нови имена и ви бяха изритали (уж) от МНО и МВР.

Между другото, по тази логика първите девет титли, които "червените" си припознават, не са спечелени от ЦСКА, а от други отбори - „Септември при ЦДВ“, ЦДНВ, ЦДНА и т.н. Така че материята не е толкова проста, че някой да си регистрира в съда някаква емблема през 1988 година и да претендира, че това, видиш ли, е оригиналният "Левски" от 1914 година. Някакси малоумно звучи дори само да се дава за аргумент.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 сеп 2014 16:13

gzagorov написа:
Кашчей написа:Знам, но официално и в регистрите на БФФ бяхте нови отбори, с нови имена и ви бяха изритали (уж) от МНО и МВР.

Между другото, по тази логика първите девет титли, които "червените" си припознават, не са спечелени от ЦСКА, а от други отбори - „Септември при ЦДВ“, ЦДНВ, ЦДНА и т.н. Така че материята не е толкова проста, че някой да си регистрира в съда някаква емблема през 1988 година и да претендира, че това, видиш ли, е оригиналният "Левски" от 1914 година. Някакси малоумно звучи дори само да се дава за аргумент.

Разбира се, че е така и аз не го оспорвам, но говорех за 1985-а, а не за Кучето.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 сеп 2014 18:07

Айде честито на Сашо,Стойчо и компания :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 сеп 2014 18:52

Миии, за 100 години история,това ви е върха на развитието,да биете най-Великия отбор на България със 7:1 ;) , с друго не можете да се похвалите,даже трябваше днеска да си празнувате рождения ден ,а не на 23 май,тази дата е по-значима от основаването ви 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 23 сеп 2014 19:58

Red joker написа:Миии, за 100 години история,това ви е върха на развитието,да биете най-Великия отбор на България със 7:1 ;) , с друго не можете да се похвалите,даже трябваше днеска да си празнувате рождения ден ,а не на 23 май,тази дата е по-значима от основаването ви 8-)

Великият отбор създаден от славната Българска комунистическа партия !!!

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 23 сеп 2014 21:19

А сега в дербито вкарвате 7 гола, ама за 7 години :lol: гърчи ви тая мисъл, а? :)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 23 сеп 2014 21:31

Как не ви е срам да се появявате тука? :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 сеп 2014 00:14

Резултът реално е 8:0, щото гола за червените е на Михтарски

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 сеп 2014 00:18

balef написа:
Red joker написа:Миии, за 100 години история,това ви е върха на развитието,да биете най-Великия отбор на България със 7:1 ;) , с друго не можете да се похвалите,даже трябваше днеска да си празнувате рождения ден ,а не на 23 май,тази дата е по-значима от основаването ви 8-)

Великият отбор създаден от славната Българска комунистическа партия !!!

„Славната“ се пише с Главна буква-ужким си на милко балеф син пък да не знаеш :o ... :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Левски”