pampi написа:bai hoi написа:pampi написа:bai hoi написа:Ха-ха-ха-хаха-аааааааааааааа,"прокурор в Софийския градски съд"ще почина,просто не може да е вярно,.
Невероятни аргументи,имаш ли още такива,за да продължим да се забавляваме.
Сакън, по-кротко със забавленията и смеха, че ще те заболи хернията от друсане на коремчето...![]()
Аргументи искал...Ко? Не! Не съм чак толкова луд, та да се мъча да пълня каца без дъно...
Знаех си,че няма да има,но нищо можеш да ни припомниш "автогола на Легендата","свирката на Флайшер",
"тристаметровата засада на Бабангида срещу Динамо Букурещ" и други такива умотворения.
И що, аз нямам емоционални зависимости, на мен не ми трябва другият да е зле, че на негов фон, аз да съм добре...
Спортът, в частност футболът е игра, която трябва да носи положителни емоции, т.е. енергия. В момента, когато стане арена за избиване на комплекси и се развихрят долни страсти мен там не ме търси. Ако си забелязал, всичко, което пиша е с цел бъзик, не обиждам хората персонално и смятам, че има по-важни неща в живота от това, кой на кого е фен...Който няма чувство за хумор си проличава веднага, юрва се да обижда, да злобее и да циври...
Е,ама това за ДС през 1994 г. и прокурора от Софийски Градски съд,който узаконява отбори беше много добро,
много ме развесели,благодаря.