Левски София - ЦСКА София - 1:3
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София
Айдееее
ЕЕЕЕЕЕЕЕ доживях 
ГОООЛЛЛЛЛЛЛ ГОООЛЛЛЛЛЛ
този път истински

ГОООЛЛЛЛЛЛЛ ГОООЛЛЛЛЛЛ
този път истински

„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Браво на Радо Цонев
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
радоста на въстаниците бе кратка 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:радоста на въстаниците бе кратка

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Ванката има хубав шут .
ПП . И отново циркове на "големите" дербита на България ... :Х
ПП . И отново циркове на "големите" дербита на България ... :Х

Лелееее, този път гол, след сезон - два и победа може 
Извинявам се на по -емоционалните колеги, но много са ми забавни и смешни нашите
Гола вода, трагедия, пародия на отбор ...... който иска нека допълва

Извинявам се на по -емоционалните колеги, но много са ми забавни и смешни нашите
Гола вода, трагедия, пародия на отбор ...... който иска нека допълва

„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Трагедия !
- Neron
- Контакти:
Хубаво е че ще паднем отново така няма да се заблуждават някои че ставаме за провинциален отбор. Като гледам и протеста срещу Батков вече стихва. Разбрали са се момчетата на някоя срещичка или кафенце.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!