Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Черно Море (Варна)/плейофи/
След пловдивските порнаджии най-накрая имаме шанс да се докажем пред нормално играещ отбор. Като ги няма доказани некадърници като Бру, Пинто и Бастош играта е значително по-добра.

Тоя престъпник трябва да му се забрани да свири мачове в България!
Всеки един мач е 12-тия играя на Левски... миналата година ги носеше на гърба и ги докара до мач за титла, тая година ще ги прати в ЕКТ... нема такава простотия.
А Гонзо даже не се секна от показаното на терена... за какво говориме въобще, мач не се играе

Всеки един мач е 12-тия играя на Левски... миналата година ги носеше на гърба и ги докара до мач за титла, тая година ще ги прати в ЕКТ... нема такава простотия.
А Гонзо даже не се секна от показаното на терена... за какво говориме въобще, мач не се играе

- bastuna2003
- Контакти:
GA_ veliki написа:bastuna2003 написа:Dobri написа:Черно Море ще реват от Ристосков след мача. Чист гол им отмениха. Мача се играе обаче.
И аз мисля, че се играе. Но при съдия 50-50 резултатът нямаше да е този...
Я обясни какво е "50-50"?
Съдия, свирещ фифти-фифти. а не такъв който ви хвърля прах в очите, за да може Вальо Грънчаров да излиза с бомбастичните реплики за "Бебетата на Топчо".
 За нас е добре да продължавате да се самозалъгвате така
 За нас е добре да продължавате да се самозалъгвате така  
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
						- Levskar_90
bastuna2003 написа:GA_ veliki написа:bastuna2003 написа:Dobri написа:Черно Море ще реват от Ристосков след мача. Чист гол им отмениха. Мача се играе обаче.
Съдия, свирещ фифти-фифти. а не такъв който ви хвърля прах в очите, за да може Вальо Грънчаров да излиза с бомбастичните реплики за "Бебетата на Топчо".За нас е добре да продължавате да се самозалъгвате така
Това "Бебетата на Топчо" от мен го откраднаха

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
						- GA_ veliki
- Контакти:
bastuna2003 написа:GA_ veliki написа:bastuna2003 написа:Dobri написа:Черно Море ще реват от Ристосков след мача. Чист гол им отмениха. Мача се играе обаче.
Съдия, свирещ фифти-фифти. а не такъв който ви хвърля прах в очите, за да може Вальо Грънчаров да излиза с бомбастичните реплики за "Бебетата на Топчо".За нас е добре да продължавате да се самозалъгвате така
Ако единя отбор извърши 15 фаула примерно, а другия 13 как ще стане 50-50?Ще свири по14 за двата отбора!
 Болен мозък си
  Болен мозък си   
Не повтаряй като папагал недоносени журналя
					Последна промяна от GA_ veliki на 06 апр 2014 20:26, променено общо 1 път.

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
						Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Може да се свири дузпата, но не е 100 %-ва. Чист червен картон за безумника Старокин. Заради подобни идиоти(Бандаловски, Дяков, Галчев, Старокин, Бодуров, Гаджев)...играем с 10 човека в квалификациите на нац.отбор.

Последна промяна от molteni на 06 апр 2014 20:28, променено общо 3 пъти.

Момчета кога Левски,ще спечели мач без да е уговорен ?   Ебати балъците сте ... Черно Море са гранда на България и няма как да загубят мач ако не пуснат на Левски
 Ебати балъците сте ... Черно Море са гранда на България и няма как да загубят мач ако не пуснат на Левски  

Ебати балъците сте ... Черно Море са гранда на България и няма как да загубят мач ако не пуснат на Левски
Ако обаче Ристосков продължи да води така мача, Гонзо може и да не се върне в Левски лятоска - ТИМ мразят да се е*ават с тях, а Гонзо е с договор с тях до зимата.

- damyanov1963
Всички отбори в България са от световно-европейска класа, така че Левски няма как да ги бие, ако мача не е уреден 

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
						https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Сега отново повториха ситуацията за дузпата и идеално се вижда как вратаря рита Домо в опорния крак.

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
						Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]