Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата
резултат е 0:0 или 1 гол за някой от двата отбора ... мъри е супер страхлив треньор(някои викат на това "прагматизъм", а други го определят като "правилен футбол" ... да им го фукна!) и независимо как ще излезнат левски, той ще играе откровено за равен, след като има и втори мач в пловдив. така че аз очаквам много постна продукция и от двата тима, но пък дано нашите ме опровергаят, макар да се съмнявам.
alexdb написа:костенурк написа:само Хамзата и дорето са по класни от цялото ви отборче събрано от кол и въже.наистина ли мислите че имате шанс?бъдете разумни,победата ще е за Пловдив
Между другото би ли ми припомнил кога в цялата история Ботев е бил Левски в мач за купата?Аз подобни спомени нямам, но най-много да се е случвало някога в дълбока древност един-два пъти - не повече
преди 20 години първия мач в софия 2-0 за вас.в реванша на Колежа ви разбихме 3-0.голям мач беше
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
костенурк написа:alexdb написа:костенурк написа:само Хамзата и дорето са по класни от цялото ви отборче събрано от кол и въже.наистина ли мислите че имате шанс?бъдете разумни,победата ще е за Пловдив
Между другото би ли ми припомнил кога в цялата история Ботев е бил Левски в мач за купата?Аз подобни спомени нямам, но най-много да се е случвало някога в дълбока древност един-два пъти - не повече
преди 20 години първия мач в софия 2-0 за вас.в реванша на Колежа ви разбихме 3-0.голям мач беше
Хи-хи-хи Браво

А Левски кога е бил Ботев за купата че се надявате сега чудото да стане
нашите искат купата незнам как ще ги спрете

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
костенурк написа:А Левски кога е бил Ботев за купата че се надявате сега чудото да станенашите искат купата незнам как ще ги спрете
От 20 мача за купата 15 победи, плюс 3 равни

А те вашите май тая купа си я искат всяка година, ама до сега не ги е огряло

Последна промяна от alexdb на 09 мар 2014 17:49, променено общо 1 път.
е значи е време да ви отстраним
точно вие да се оплаквате от съдии не ви отива.ама изобщо 

костенурк написа:е значи е време да ви отстранимточно вие да се оплаквате от съдии не ви отива.ама изобщо
Ще видим, ще видим, може да се случи някакво тотално чудо

В случая просто питам - не ми се вярва Ботев да отстрани Левски в два мача без някой червен картон или някоя "спорна" дузпица

- Kris_men2000
Мача е 4:1 за Ботев.Тези шибаняци на Батков помака заслужават само резили и мор за тях.Софиянци когато срещните някой от тези помияри-играч на Левски го заплюйте с някоя зелена храчка.Те само това заслужават вместо поздрав.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Мъри е голямата надежда на "Левски" в този мач
Футболните качества са на наша страна, но има Мъри, има и съдии, значи "сините" имат своя шанс. 11 на 11 не могат да победят, но при 17 на 11 може да им се получи.

-
Ботевъ Пловдивски написа:Мъри е голямата надежда на "Левски" в този мачФутболните качества са на наша страна, но има Мъри, има и съдии, значи "сините" имат своя шанс. 11 на 11 не могат да победят, но при 17 на 11 може да им се получи.
Като не ви кефи Стоилов, назначете си среща със собственика и си кажете мнението.
Не виждам след като толкова ви пречи, що го търпите.
Трябва да сте принципни... На няколко пъти му скандирате името в Бургас миналата есен, а след няколко неуспешни мача, стана боклук, страхлив треньор и т.н.