Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liliputchica

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот liliputchica » 08 окт 2013 22:41

Централен написа:
liliputchica написа:
Централен написа:
liliputchica написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=163753
Истинските левскари трябва да си зададете тези въпроси и да се срамувате и от подобни "колеги", като този с гумата 8-)

Ти къде живееш?

В 21 век, а ти очевидно си още в миналото

Аз живея в България , а не във век, като теб. :lol:
Попитах, защото въпросите са твърде тъпи.
Същите могат да бъдат зададени за един борец, един лихвар, едни мутри,един пожарникар, една счетоводителка ...
Как са спечелили милионите си..
А ти явно си доста ...повърхностен.

Те тези въпроси могат и на горепосочените да се зададат, но не те са президент на ПФК Левски .Предпочитам повърхностен пред сляп, какъвто си ти очевидно
[offtopic]нямам[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 22:41

grasiani написа: Е как да излязат да изразят или да покажат позиция нормалните левскари като вие сте окупирали името Левскар с постоянните си изцепки и вие ще чуете ли и друго мнение ,а не просто да сложите качулките и да раздавате правосъдие с хора несъгласни с вашите прояви,вие какво пък сте направили за ЛЕВСКИ освен да причинявате неприятности за клуба и постоянни парични санкции заради простотиите които правите,това ли ви е подкрепата и какви сте вие да налагате мнението си над ръководството на Левски вие ли издържате клуба за да давате и налагате решения, кой ви е упълномощил да говорите от името на всички левскари ,какво излезе от цялата тъпа проява днес изгонихте и унижихте най-голямата жива легенда на клуба това е голяма подкрепа няма що, това ви е то уважението към сините легенди що направо не му ударихте два шамара и да му се изплюете в лицето.Този бил чорбар онзи пък бил не знам какъв си, Велев и ВУЦОВ като правоверни левскари що ги плюехте през цялото време това ако е позиция на на нормален фен аз не искам да съм като вас не ИСКАМ ДА СЪМ КАЧУЛАТ.

1. Кога точно някой ти е направил нещо, за изказано различно мнение? Чакам конкретика.
2. Принципно, според нормалната бизнес логига, клиентите са основния носител на приходи в една фирма. Като такива, те имат правото да изразяват мнението си, и то както решат. Както могат да купуват артикули, да правят чудеса на трибуните и да пълнят стадионите, така могат и да влизат на пресконференции.
3. Ако ТИ беше отишъл днес на пресконференцията, щеше ти да говориш от името на Левскарите. Но ти не си отишъл. Отидоха тези, които отиват на мач всеки път, които правят сектора да изглежда несравнимо в страната, хората, благодарение, на които Левскарския дух е жив.

ПП Днес синя легенда на тази пресконференция нямаше.

boabbb написа:Много ми е интересно какво им е виновен човека на говедата, че е отишъл да почва работа?

Не ни е виновен, съответно никой нищо не му е правил. Някой да го е бил?
Тая работа с говедата.... абе ти си знаеш. И майка ти.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 08 окт 2013 22:42

Много, много тъпа и селска постъпка.Смяха се на ЦСКА, но по-смешни от тях досега е нямало."Сваляй фланелката"....големи "фенове"...купили си блузи- Левски София, като вземат да вадят парите за издръжка на тима ще могат да кажат кой да е треньор.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 окт 2013 22:42

plamenst7 написа:Не за първи път Левски си пати от кретените самопровъзгласили се за фенове на Левски. Какви фенове са тия боклуци? Имат ли глави с които да мислят или дрогата им е изсмукала мозъка? Такъв срам на отбора не е носил нито един футболист обличал синята фланелка, нито един ръководител или обикновен служител. Вие боклуци нещастни сте СРАМ ЗА ЛЕВСКИ, СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Жалко, че този голям клуб най-вероятно ще бъде затрит от идиоти наричащи себе си левскари. Никога не съм се срамувал от загуби на терена от който и да било. Футбола е игра в която се печели и губи, но днешната загуба на Левски е най-срамната и тежка в цялата му 100 годишна история.
И да не ми обясняват боклуците които днес са били на Герена, че те били левскарите. Аз също съм левскар, бил съм на всички мачове на Левски през последните 24 години с няколко изключения които се броят на пръсти. Мен също никой не ме е питал какво искам, нито пък вие сте ме питали относно Петев какво ми е мнението.
И не на последно място да попитам: Защо сектор Б е празен? Като си отговорите на този въпрос, ще разберете и кои са истинските левскари.

Какъв сектор е празен бе? :lol:
Това твърдение, от човек, дето претендира, че ходи на мачове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 22:45

liliputchica написа:
Централен написа:
liliputchica написа:
Централен написа:
liliputchica написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=163753
Истинските левскари трябва да си зададете тези въпроси и да се срамувате и от подобни "колеги", като този с гумата 8-)

Ти къде живееш?

В 21 век, а ти очевидно си още в миналото

Аз живея в България , а не във век, като теб. :lol:
Попитах, защото въпросите са твърде тъпи.
Същите могат да бъдат зададени за един борец, един лихвар, едни мутри,един пожарникар, една счетоводителка ...
Как са спечелили милионите си..
А ти явно си доста ...повърхностен.

Те тези въпроси могат и на горепосочените да се зададат, но не те са президент на ПФК Левски .Предпочитам повърхностен пред сляп, какъвто си ти очевидно

Да, те са президенти на литекс, цесека, ботев,черно море, дори и бивши министър председател...
Кой е слепият? :lol:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 окт 2013 22:47

Като ви е срам, направете нещо най-накрая, за да се разграничите от малоумниците. Идете и ги изринете оттам. Това е решението. И преди някой голям остроумец да ме пита мен какво ме интересува - интересува ме, защото на много места е така, футболът е за нормалните хора, за феновете, които обичат, а не мразят и в пишките им няма само бира, както казваше Томислав Русев навремето, аз бих добавил и във вените им не тече само хероин. Жалко за футбола като цяло, че бе превзет от "ултраси". Фенклубовете ебаха мамата на фенството, това е самата истина. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да получаваш пари за това. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да мразиш останалите, да смяташ себе си за последна инстанция, да смяташ, че имаш правото да биеш, да крадеш, да унижаваш, да говориш от името на всички. Много е лесно, когато 10 малоумника наобиколят един човек и го карат да се съблече, едва ли сам някой от тях ще тръгне да го прави, защото може и да не сполучи.
Жалко и за журналистите, които стояха и гледаха. Единствено Сираков се опита да предприеме нещо, останалите в залата кибичат.
Ето затова българите сме такива мишоци, защото стоим и гледаме как много се гаврят с един и си затваряме очите. Ако Петев беше такъв цесекар, никога нямаше да облече такава фланелка, да развее такъв шал. Човекът е професионалист, като се прибере вкъщи жената и децата му няма да го питат тия пари от кой отбор идват, нали? Жалка история.
И много ми е интересно защо големите мъже не отидат да свалят ризата на Батков, щото има охрана, а?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 08 окт 2013 22:48

acmilan написа:Като ви е срам, направете нещо най-накрая, за да се разграничите от малоумниците. Идете и ги изринете оттам. Това е решението. И преди някой голям остроумец да ме пита мен какво ме интересува - интересува ме, защото на много места е така, футболът е за нормалните хора, за феновете, които обичат, а не мразят и в пишките им няма само бира, както казваше Томислав Русев навремето, аз бих добавил и във вените им не тече само хероин. Жалко за футбола като цяло, че бе превзет от "ултраси". Фенклубовете ебаха мамата на фенството, това е самата истина. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да получаваш пари за това. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да мразиш останалите, да смяташ себе си за последна инстанция, да смяташ, че имаш правото да биеш, да крадеш, да унижаваш, да говориш от името на всички. Много е лесно, когато 10 малоумника наобиколят един човек и го карат да се съблече, едва ли сам някой от тях ще тръгне да го прави, защото може и да не сполучи.
Жалко и за журналистите, които стояха и гледаха. Единствено Сираков се опита да предприеме нещо, останалите в залата кибичат.
Ето затова българите сме такива мишоци, защото стоим и гледаме как много се гаврят с един и си затваряме очите. Ако Петев беше такъв цесекар, никога нямаше да облече такава фланелка, да развее такъв шал. Човекът е професионалист, като се прибере вкъщи жената и децата му няма да го питат тия пари от кой отбор идват, нали? Жалка история.
И много ми е интересно защо големите мъже не отидат да свалят ризата на Батков, щото има охрана, а?

Ти жена му си?
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 08 окт 2013 22:51

tprodanov написа:
plamenst7 написа:Не за първи път Левски си пати от кретените самопровъзгласили се за фенове на Левски. Какви фенове са тия боклуци? Имат ли глави с които да мислят или дрогата им е изсмукала мозъка? Такъв срам на отбора не е носил нито един футболист обличал синята фланелка, нито един ръководител или обикновен служител. Вие боклуци нещастни сте СРАМ ЗА ЛЕВСКИ, СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Жалко, че този голям клуб най-вероятно ще бъде затрит от идиоти наричащи себе си левскари. Никога не съм се срамувал от загуби на терена от който и да било. Футбола е игра в която се печели и губи, но днешната загуба на Левски е най-срамната и тежка в цялата му 100 годишна история.
И да не ми обясняват боклуците които днес са били на Герена, че те били левскарите. Аз също съм левскар, бил съм на всички мачове на Левски през последните 24 години с няколко изключения които се броят на пръсти. Мен също никой не ме е питал какво искам, нито пък вие сте ме питали относно Петев какво ми е мнението.
И не на последно място да попитам: Защо сектор Б е празен? Като си отговорите на този въпрос, ще разберете и кои са истинските левскари.

Какъв сектор е празен бе? :lol:
Това твърдение, от човек, дето претендира, че ходи на мачове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колко човека имаше на мача с Локо Сф? А с Нефтохимик? А с Пирин? А със Славия на Овча купел, където В сектор винаги е бил пълен, а сега беше наполовина празен? Или вие ходите на мач само с ЦСКА и сега вече с Лудогорец и като дойде някой гранд от Европа, че с Иртиш пак беше пълна скръб.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 окт 2013 22:52

хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 окт 2013 22:52

sslevski написа:Истинските Левскари не ни е срам!!!

Май ти си надрусаният. От кое не те е срам, бе? Гледай за какво става дума. Кви са тия да ми казват дали ще има мач с ЦСКА или не. Кви са тия да определят, какво ще става? С феновете на Левски същите тия, които питаха Сираков, защо поне от кумова срама не им е казал, какво мисли да прави, някой от тия допитаха ли се дали да направят това нещо?
Ебаси срама. Ти или си някой превъзбуден пубер или и аз не знам. И какъв чорбар е Петев бе умниици? В ЦСКА ли е играл? Играч на ЦСКА ли е бил?

ПП Гугутката още ли не си е подал оставката?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”