Мнениеот acmilan » 08 окт 2013 22:47
Като ви е срам, направете нещо най-накрая, за да се разграничите от малоумниците. Идете и ги изринете оттам. Това е решението. И преди някой голям остроумец да ме пита мен какво ме интересува - интересува ме, защото на много места е така, футболът е за нормалните хора, за феновете, които обичат, а не мразят и в пишките им няма само бира, както казваше Томислав Русев навремето, аз бих добавил и във вените им не тече само хероин. Жалко за футбола като цяло, че бе превзет от "ултраси". Фенклубовете ебаха мамата на фенството, това е самата истина. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да получаваш пари за това. Няма кой да ме убеди, че да обичаш, означава да мразиш останалите, да смяташ себе си за последна инстанция, да смяташ, че имаш правото да биеш, да крадеш, да унижаваш, да говориш от името на всички. Много е лесно, когато 10 малоумника наобиколят един човек и го карат да се съблече, едва ли сам някой от тях ще тръгне да го прави, защото може и да не сполучи.
Жалко и за журналистите, които стояха и гледаха. Единствено Сираков се опита да предприеме нещо, останалите в залата кибичат.
Ето затова българите сме такива мишоци, защото стоим и гледаме как много се гаврят с един и си затваряме очите. Ако Петев беше такъв цесекар, никога нямаше да облече такава фланелка, да развее такъв шал. Човекът е професионалист, като се прибере вкъщи жената и децата му няма да го питат тия пари от кой отбор идват, нали? Жалка история.
И много ми е интересно защо големите мъже не отидат да свалят ризата на Батков, щото има охрана, а?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.