Срамно отпадане или...гениален ход?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Срамно отпадане или...гениален ход?

Мнениеот фифи перото » 14 юли 2013 19:10

Прочетох доста мнения и се забавлявах с интелигентната недостатъчност на определени потребители.
Тъпа била темата, авторът пишел глупости.
Е кой ви кара да я четете, а и отгоре на това да "падате" до нивото на автора с коментари? :lol:
Другото , което прави впечатление , е опитът за подигравки от някакъв сбиротък от цветове, подобен на Benetton.
Говори се за срам, позор, идиоти и т.н.
Една част от тези критици забравиха какъв срам донесоха на България преди около месец при тегленето на жребия пред цяла Европа.
Оставям настрани простотиите, кражбите, които правят на местна почва.
НО обикновено за тях цесека нямало нищо общо.Това било дело на титан.Те, привържениците, както и клубът , били чисти ,като момина сълза. :lol:
Другите изиграха два мача в Европа за последните двайсетина години, и се взеха на сериозно.
Забравиха как се влачеха по корем и се гърчеха.
И те като техните по-големи четирибуквени братя , нямаха нищо общо със неградския, клубът не бил този, а друг. :lol: Е нали са били в едно ведомство, защо да не са с едни и същи методи?
Спорадично се появяват някакви недоразумения, от отбори, които никога не са играли в ЕКТ или поне не повече от 2-3-4 мача за цялата си история.
Те пък са най жалки и смешни.
Приличат на пудел, от разстояние плашещ с лая си вълк.
Драги НЕградски НЕприятели.
Престанете да се давите в злобата си.
Престанете да избивате комплексите от неосъществените си животи.
Гледайте си копанките и бъдете доволни от живуркането си.
Оставете критиките на тези ,които имат основание за това-на НАС привържениците на Левски.
Ние знаем къде е болното място, знаем всичките си недъзи и слабости.
Ако толкова искате някъде да си излеете истеричните комплекси-правете го У дома си.
Но явно там никой не ви обръща внимание.
Бъдете здрави.
Пазете здрАвето и нервната си система, защото явно е лабилна.

А на всички Левскари -
[b]САМО ЛЕВСКИ
!
Последна промяна от фифи перото на 14 юли 2013 19:16, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

СТАМАТ

Re: Стамат

Мнениеот СТАМАТ » 14 юли 2013 19:12

Странджата написа:Стамате, ако искаш да не си като този, който те е обидил, не обиждай и ти наред, Колкото до мястото на Левски, то сега е при вас - каза го Пената. За жалост и ние сме трагични, и вие - също. И това е тъжното ... Но и вие, и ние сме изпълнени с надежда - не другият да бъде по-зле, а ние да сме по-добре ... А вярвам, че ще бъдем, но чистилището няма да е постлано с рози.

Чети внимателно!!! Не обиждам феновете на Левски!!!Още повече "наред"??? Относно принадлежността ми, отново грешиш!!! САМО БОТЕВ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Re: Стамат

Мнениеот СТАМАТ » 14 юли 2013 19:20

СТАМАТ написа:
Странджата написа:Стамате, ако искаш да не си като този, който те е обидил, не обиждай и ти наред, Колкото до мястото на Левски, то сега е при вас - каза го Пената. За жалост и ние сме трагични, и вие - също. И това е тъжното ... Но и вие, и ние сме изпълнени с надежда - не другият да бъде по-зле, а ние да сме по-добре ... А вярвам, че ще бъдем, но чистилището няма да е постлано с рози.

Чети внимателно!!! Не обиждам феновете на Левски!!!Още повече "наред"??? Относно принадлежността ми, отново грешиш!!! САМО БОТЕВ!!!

Обидите са ми отправени към един хипотетичен отбор и фенове, за които никой в България не е и чувал!!! В нашата родина съдиите са честни и справедливи, няма подкупи, няма нагласяне на футболни срещи, няма "други начини"!!! Всеки отбор си заслужава класирането и съответно представянето си в ЕКТ!!! Да би мирно седяло, не би чудо видяло"!!!!:)))

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 юли 2013 19:22

Гениален ход би било, ако са заложили 1-2 млн по някоя азиатска къща. Така биха се осигурили парите за стадиона. Но аз в подобни истории не вярвам, докато някой не го докаже категорично. Оправдания в стил Панчерево.
Поддържам си тезата, че Марица Белово щеше да отстрани този смешен отбор. Левски щом не може, или нещо нефутболно има в резултата, или е под нивото на сините от Белово. Всеки сам да си прави изводите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 юли 2013 19:24

:lol: :lol: :lol: Пак си търсим оправдания за недъзите. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 14 юли 2013 19:25

фифи перото написа:Прочетох доста мнения и се забавлявах с интелигентната недостатъчност на определени потребители.
Тъпа била темата, авторът пишел глупости.
Е кой ви кара да я четете, а и отгоре на това да "падате" до нивото на автора с коментари? :lol:
Другото , което прави впечатление , е опитът за подигравки от някакъв сбиротък от цветове, подобен на Benetton.
Говори се за срам, позор, идиоти и т.н.
Една част от тези критици забравиха какъв срам донесоха на България преди около месец при тегленето на жребия пред цяла Европа.
Оставям настрани простотиите, кражбите, които правят на местна почва.
НО обикновено за тях цесека нямало нищо общо.Това било дело на титан.Те, привържениците, както и клубът , били чисти ,като момина сълза. :lol:
Другите изиграха два мача в Европа за последните двайсетина години, и се взеха на сериозно.
Забравиха как се влачеха по корем и се гърчеха.
И те като техните по-големи четирибуквени братя , нямаха нищо общо със неградския, клубът не бил този, а друг. :lol: Е нали са били в едно ведомство, защо да не са с едни и същи методи?
Спорадично се появяват някакви недоразумения, от отбори, които никога не са играли в ЕКТ или поне не повече от 2-3-4 мача за цялата си история.
Те пък са най жалки и смешни.
Приличат на пудел, от разстояние плашещ с лая си вълк.
Драги НЕградски НЕприятели.
Престанете да се давите в злобата си.
Престанете да избивате комплексите от неосъществените си животи.
Гледайте си копанките и бъдете доволни от живуркането си.
Оставете критиките на тези ,които имат основание за това-на НАС привържениците на Левски.
Ние знаем къде е болното място, знаем всичките си недъзи и слабости.
Ако толкова искате някъде да си излеете истеричните комплекси-правете го У дома си.
Но явно там никой не ви обръща внимание.
Бъдете здрави.
Пазете здрАвето и нервната си система, защото явно е лабилна.

А на всички Левскари -
[b]САМО ЛЕВСКИ
!

Така, така!!! Такива като теб са НУЖНИ ЗА ВЕЛИКИЯ, народен ОТБОР!!! Ако те няма, няма да е весело по форумите!:)))))))

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юли 2013 19:33

от sin4ec на 14 Юли 2013 17:22

Гениален ход би било, ако са заложили 1-2 млн по някоя азиатска къща. Така биха се осигурили парите за стадиона. Но аз в подобни истории не вярвам, докато някой не го докаже категорично. Оправдания в стил Панчерево.
Поддържам си тезата, че Марица Белово щеше да отстрани този смешен отбор. Левски щом не може, или нещо нефутболно има в резултата, или е под нивото на сините от Белово. Всеки сам да си прави изводите.

Напълно съгласен съм с твойто мнение. Аз също имам големи съмнения за редовността на резултата, но и това по никакъв начин не оправдава Левски за поредния резил, който донесе на България, единствено го оправдава, ако ще вземат някакви пари за стадиона, но честно казано и аз не го вярвам, ама кой знае...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 юли 2013 19:55

Няма смисъл от глупави писания. Мен щеше много повече да ме заболи ако знаех, че мача е продаден и сме паднали нарочно. Играчите ако само веднъж ги накараш да играят симолативно, как после ще ги склониш да се хвърлят всеки мач. По-добре истинска загуба, защото нещата могат да се променят. Ще се извадят нужните изводи, ще се види, кой става за отбора и нещата ще потръгнат. Поне може да се изреже гнилото, зада не развали и останалото. Започнем ли да търсим конспирации във всеки мач, по-добре да спрем да гледаме играта.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 юли 2013 20:02

от angelofdeath на 14 Юли 2013 17:55

Няма смисъл от глупави писания. Мен щеше много повече да ме заболи ако знаех, че мача е продаден и сме паднали нарочно. Играчите ако само веднъж ги накараш да играят симолативно, как после ще ги склониш да се хвърлят всеки мач. По-добре истинска загуба, защото нещата могат да се променят. Ще се извадят нужните изводи, ще се види, кой става за отбора и нещата ще потръгнат. Поне може да се изреже гнилото, зада не развали и останалото. Започнем ли да търсим конспирации във всеки мач, по-добре да спрем да гледаме играта.
angelofdeath Мнения: 442Регистриран на: 03 Яну 2013 16:00Skype: angel0027

Това са само предположения, а иначе при Левски след всяка истинска загуба следва друга от още по-слаб отбор. Нещата се задълбочават и не се вижда начин за изплуване от "септичната яма в която затъваме", за това пак казвам, че Левски трябва да се извади от ЕКТ, докато не заслужи мястото си там.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 14 юли 2013 20:08

Вие слепи ли сте или се правите на слепи?
Естествено,че е срамно отпадане.И друго.......това са възможностите на Левски те проличаха и срещу Славия и срещу Берое и т.н. Всичко друго е оправдания пред дребните ни душици.
Наско е приел правилен подход.Пълна гонидба на недоразуменията и кой продаден и кой изгонен.Поетапно трябва да се сменят поне 80% от футболистите.Те не стават за А група камо ли за евротурнирите.
Много важен ход сега е треньора и той трябва да бъде много внимателно подбран.На мнение съм,че не трябва да е българин.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”