Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:Не ме съжалявай, а по-добре си помисли по въпроса:толкова ли сте издигнати интелектуално левскарите, за да имате право да се подигравате на друг отбор..само защото ви е конкурент за титлата и не иска да ви я даде доброволно?Във форума на Лудогорец не съм прочел и едно мнение с подигравателно отношение към името на отбора ви, за разлика от вас... граждани, по селата раждани.
Всъщност, в това и в бисерите на Батков, в изказванията на Тонев и Боримиров ли се състои фронталната ви атака?За момента обходните маневри на верният сателит Славия не дават очакван резултат и нещо май ви изнервя това
sin4ec написа:Кашчей написа:Не ме съжалявай, а по-добре си помисли по въпроса:толкова ли сте издигнати интелектуално левскарите, за да имате право да се подигравате на друг отбор..само защото ви е конкурент за титлата и не иска да ви я даде доброволно?Във форума на Лудогорец не съм прочел и едно мнение с подигравателно отношение към името на отбора ви, за разлика от вас... граждани, по селата раждани.
Всъщност, в това и в бисерите на Батков, в изказванията на Тонев и Боримиров ли се състои фронталната ви атака?За момента обходните маневри на верният сателит Славия не дават очакван резултат и нещо май ви изнервя това
Обходни маневри на Славия не са нужни. За жалост, бихме в последните три мача, и всичко е в нашите ръце. Славия и хикс да направи, за нас е все едно. На всеки малко разсъждаващ това му е ясно. Оттук нататък битката е между зелени и сини, всичко друго даже не е и фон!
kent1914 написа:А и ти,що не си на мач бе ФЕНЧЕЕЕЕЕ ?Ако нямаш 10 лв ,ще ти дам
Кашчей написа:Благодаря за коректният отговор![]()
Славия е отбор, който може да ви победи..ако имат желание, но се съмнявам, че ще го направят.Всички сили са впрегнати, за да не стане отново шампион "селският отбор", ама и той не се дава, мръсникът.
Наистина не мога да разбра дали е толкова важна тази титла.У нас тя е само някакъв трофей, който на лято в ЕКТ показва колко честно е спечелен и колко оспорвано е било първенството ни.....За съжаление.
ПП-Определено тимът от 94-95 на Левски беше с класи над тоя, участвал в ШЛ.
Кашчей написа:Определено тимът от 94-95 на Левски беше с класи над тоя, участвал в ШЛ.
THE G.A.M.E написа:Кашчей написа:Определено тимът от 94-95 на Левски беше с класи над тоя, участвал в ШЛ.
По-голяма глупост неможа ли да измислиш ?
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga и 14 госта