Не е истина-тях ги е страх от този Левски?!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Не е истина-тях ги е страх от този Левски?!?

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 27 апр 2013 11:23

[wrapimg=]http://cska-bg.com/upload/528404_10200367253997032_1406584200_n.jpg[/wrapimg]

Днес от 16:00 :!: :!: :!:

[wrapimg=]http://img3.sportal.bg/uploads/galery/2012_10/botev_cska_fenove/images/IMG_8186.jpg[/wrapimg]
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2013 20:34

ASENOVSKI VOYN написа:[wrapimg=]http://cska-bg.com/upload/528404_10200367253997032_1406584200_n.jpg[/wrapimg]

Днес от 16:00 :!: :!: :!:

[wrapimg=]http://img3.sportal.bg/uploads/galery/2012_10/botev_cska_fenove/images/IMG_8186.jpg[/wrapimg]

Дай нещо от 19:00

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 апр 2013 21:31

blue avalanche написа:
ASENOVSKI VOYN написа:Днес от 16:00 :!: :!: :!:

Дай нещо от 19:00

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 апр 2013 00:33

Скандално изказване на ГГ, което показва тинята в българския футбол:
"Ядосвам се с мачове и такива простотии. Виждате каква неправда е. Самозабравиха се тия от "Подуяне" и оня директорчето дето си духа перчема. Очите им стъклени. Стъпиш им на окото - вместо да се спука, все едно си се качил на скейтборд. Продажно племе. Защото някакъв си... директорчето, дето си духа перчема, трябва да стане първи на всяка цена. Какво ще стане - ще му порасне ли? Но не им се сърдя, защото те са измислили футбола и ние трябва да се равняваме по тях. Тия работи дето ги прави, аз съм ги правил преди 18 години. Не стават нещата така, и аз лъснах. Добре, побутни ги малко, но това вече е...", заяви Ганчев, след което продължи."
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2013 08:40

1982 написа:
"Ядосвам се с мачове и такива простотии. Виждате каква неправда е. Самозабравиха се тия от "Подуяне" и оня директорчето дето си духа перчема. Очите им стъклени. Стъпиш им на окото - вместо да се спука, все едно си се качил на скейтборд. Продажно племе. Защото някакъв си... директорчето, дето си духа перчема, трябва да стане първи на всяка цена. Какво ще стане - ще му порасне ли? Но не им се сърдя, защото те са измислили футбола и ние трябва да се равняваме по тях. Тия работи дето ги прави, аз съм ги правил преди 18 години. Не стават нещата така, и аз лъснах. Добре, побутни ги малко, но това вече е...", заяви Ганчев, след което продължи."

На "рамото" на ГГ ли си поплаквате сега?Той ли ви е утехата?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 28 апр 2013 10:23

1982 написа:

Като си признава, че ги е правил "тия работи", какво прави още на свобода? Ей това искам да знам.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Tях НАИСТИНА ги е страх от този Левски!

Мнениеот RIR » 09 май 2013 21:10

След поредната порция теми с червена окраска и леки жълти нюанси и скромно зеленикаво пригласяне, които призовават прокуратури за уреден неиграл се мач, дават присъди за умишлени загуби, съдийски грешки и дори осъждат държанието на охраната на собственика-параван на Левски, просто е ясно, че ТЯХ, особено тях много ги е страх Левски да не стане шампион.

Не съм смятал, че някога те ще вярват в успеха на Левски повече от нас.

Сега виждам, на живо, докъде води безсилието.

Ако Левски вземе, че стане шампион, в което не вярвам особено много, то това ще е най-незаслужената титла, която аз съм виждал за моят отбор. И не бих се радвал кой знае колко. Сега обаче, ако стане, ще се съдера от кеф, не защото отбора е заслужавал, а защото така не е бъркал в здравето на злобните антилевскари от 2005 - 2007.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Tях НАИСТИНА ги е страх от този Левски!

Мнениеот amstel_beer » 10 май 2013 01:59

RIR написа:След поредната порция теми с червена окраска и леки жълти нюанси и скромно зеленикаво пригласяне, които призовават прокуратури за уреден неиграл се мач, дават присъди за умишлени загуби, съдийски грешки и дори осъждат държанието на охраната на собственика-параван на Левски, просто е ясно, че ТЯХ, особено тях много ги е страх Левски да не стане шампион.

Ако Левски вземе, че стане шампион, в което не вярвам особено много, то това ще е най-незаслужената титла, която аз съм виждал за моят отбор. И не бих се радвал кой знае колко. Сега обаче, ако стане, ще се съдера от кеф, не защото отбора е заслужавал, а защото така не е бъркал в здравето на злобните антилевскари от 2005 - 2007.

Точно и ясно 8-)

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Re: Tях НАИСТИНА ги е страх от този Левски!

Мнениеот 1.9.1.4 » 10 май 2013 07:41

RIR написа:След поредната порция теми с червена окраска и леки жълти нюанси и скромно зеленикаво пригласяне, които призовават прокуратури за уреден неиграл се мач, дават присъди за умишлени загуби, съдийски грешки и дори осъждат държанието на охраната на собственика-параван на Левски, просто е ясно, че ТЯХ, особено тях много ги е страх Левски да не стане шампион.

+1 Точно в десятката ;) Не смятам обаче, че ако спечелим титлата ще бъде незаслужена. Да, играта ни е повече от посредствена, но виждал ли си и конкуренцията що за продукция демонстрира? Същата трагедия, но просто никой не им обръща внимание, тъй като всички са заети да плюят по Левски. На Герена горчивата истина за лудогорци ще лъсне със страшна сила ;)

Върни се в “Левски”