Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Мнениеот Santiago Munezz » 09 мар 2013 19:23

POPCORN написа:Искам да попитам полицията сега , защо не изгони феновете на Левски от стадиона?Точно затова на Герена ни изгониха!За чупене и за хвърляне на камъни по феновете на Левски?Сега какво по-различно беше от преди?И ще има ли наказания ?И сега ако няма наказания направо незнам !

Отивай ги питай тогава кво драскаш във форума?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 09 мар 2013 19:23

tzvetan_22 написа:
Show Must Go On написа:
tzvetan_22 написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=415651 03:55 !!! РАКЕТА ХВЪРЛЕНА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ!!! КОЛКО МАЧА НАКАЗАНИЕ СЛЕДВА ПИТАМ АЗ???

80
Прочети сега пак текста на левскарският сайт и виж, кой е започнал простотията. А колко ракети изстреляха от сектора за гости - броя ли ги а???

Ти сляп ли си??? Какво да чета, аз гледам видеото! Видя ли ракетата, която пада в сектора за гости? И кажи ми защо от ТИ 100 човека прекосиха целия стадион, за да отидат пред сектора за гости? Има на видео ракетата изстреляна от Ботев - поне 6 мача наказание! Не може да искате наказание само за Левски!

Нас ако ни накажат 6 мача, в което не се съмнявам че може да стане,защото не сме от ДС,МВР и с политическа закрила- Вас трябва да ви накажат за 15. Ти си сляп - не аз. Преди тази факла има ваши, колкото искаш.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 09 мар 2013 19:24

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
разликата е огромна- тогава вие с нищо не бяхте провокирани, докато сега "жълтите" дойдоха пред нашия сектор да ни замерват с тухли и арматура.При това положение, ние действахме при неизбежна САМООТБРАНА! В сектора имаше жени и деца, дори бебета, и ние бяхме длъжни да ги защитим, можеше да има смъртен случай.Дори трябва финансова награда да получат нашите момчета, че спасиха живота на жени, деца, възрастни хора които бяха в нашия сектор.

Беше ли на мача безмозъчна хлебарко или си говориш наизуст ?

ПОНЕ ТРИ РАКЕТИ ТИП РИМСКА СВЕЩ ПАДНАХА В НАШАТА ПУБЛИКА ПРЕДИ ДА СТАНЕ ВСИЧКО :!:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 09 мар 2013 19:25

Нищо няма да се случи и никой няма д а е наказан! Справка мачът Лудогорец - ЦСКА миналата година! Тогава обаче ракетите ги обявиха за бенгалски огън. Следващият мач се повтори случката. ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ и си мисля, че тези ракети ще продължат да хвърчат и по други стадиони за съжаление!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 09 мар 2013 19:26

Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятат ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!
Последна промяна от pumpo на 09 мар 2013 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 09 мар 2013 19:28

the_blue_fan написа:Не се оправдавайте жълтурииии. "Невинни деца" правещи се на ултраси псуващи и показващи среден пръст .. ах, горките канарчета. Или по-скоро чорбароканарчета :lol: Наследили сте нещо от събратята си. И вие като тях се правите на невинни жертви.

Никой не се оправдава. Пълно е със снимки с разцепени от павета сини каски :lol: Няма как да съжалявам при положение че сами си го потърсихте :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
tzvetan_22
Контакти:

Мнениеот tzvetan_22 » 09 мар 2013 19:28

1912plovdiv написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
разликата е огромна- тогава вие с нищо не бяхте провокирани, докато сега "жълтите" дойдоха пред нашия сектор да ни замерват с тухли и арматура.При това положение, ние действахме при неизбежна САМООТБРАНА! В сектора имаше жени и деца, дори бебета, и ние бяхме длъжни да ги защитим, можеше да има смъртен случай.Дори трябва финансова награда да получат нашите момчета, че спасиха живота на жени, деца, възрастни хора които бяха в нашия сектор.

Беше ли на мача безмозъчна хлебарко или си говориш наизуст ?

ПОНЕ ТРИ РАКЕТИ ТИП РИМСКА СВЕЩ ПАДНАХА В НАШАТА ПУБЛИКА ПРЕДИ ДА СТАНЕ ВСИЧКО :!:

Хлебарка ще викаш на майка ти.
1. Защо на съборетината ви има камъни?
2. Какво се прави в сектора за гости не е работа на феновете на Ботев, ако ще и 100 знамена да бъдат изгорени. Защо 100 човека прекосиха целия стадион, за да дойдат пред сектора за гости?
3. Ботев трябва да отнесе по-голямо наказание първо, защото не е предоставил нормални условия за безопасност и второ, защото феновете започнаха да целят с камъни сектора за гости. Левски също трябва да понесе наказание за хвърляните предмети, но не толкова тежко.
Кажи ми с кое не си съгласен?

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 09 мар 2013 19:29

Вижте какво ... против такива неща съм , против "ултрасите" съм !
Не съм чел другите мнения в тази тема , но видях че 15-16 канари се страхуваха от 3 000 левскари ! Полицията пазеше 16 000 от 3 000 .... после елате пак ми обяснявайте колко сте страшни в Пловдив ! Срам !

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 09 мар 2013 19:29

pumpo написа:Изгледах видеото в спортала. Ще се опитам да дам напълно безпристранно мнение, на базата на това което съм видял в спортал и по ТВ 7.
Първо се вижда, че 30-40 фена на Ботев тръгват към сектора на Левски- ТОВА Е ФАКТ. Подразнение от скъсването или палянето на жълто- черен плат. Доколкото разбрах в темата, това бил някакъв рекламен винил. Още по време на ТВ предаването се виждаше, как феновете на Ботев се запътват към сектора на гостите. След това се започва хвърляне на камъни и от двете страни! Изникват веднага следните въпроси: От къде са тези камъни? Вкарани отвън, или ги е имало вътре на стадиона? По вероятно според мен е да са били на стадиона! И следва още един въпрос. Какъв е тоя стадион с големи каманаци на трибуните? Кой и как му е дал лиценз? Левскарите се опитват да пробият кордона и събарят оградата. В същото време феновете на Ботев мятат камъни по гостите, хвърлят някакви димки по пистата и една- две ракети към левскарите и показват средни пръсти към феновете на Левски, но не пробват да пробият полицейския кордон, а мятът ръце и псуват зад оградата и полицаите- ФАКТ!Ако левскарите бяха пробили кордона (не бяха твърде далеч от това) щеше да ми е интересно каква щеше да е реакцията на феновете на Ботев, които се бяха накачулили на оградата и хвърляха камъни и псуваха. Хвърлят се няколко сигнални ракети от феновете на Левски по тези от Ботев!- ФАКТ! ПО ТВ7 даваха как фенове на Левски мятат големи павета към полицайте. В цялата суматоха стюард-крадец смъква синьо знаме и на спринт го хвърля в сектора с фенове на Ботев. Недостойна и грозна постъпка!- ФАКТ! Мое мнение е , че е еднакво опасно да се хвърлят както камъни и седалки, така и факли и бомби! И лично мое мнение, че ботевистите провокираха цялото напрежение между феновете. Каква работа имаха тези 30-40, прекосявайки 30-на метра и наскачайки на оградата?! И за финал, най-срамната и жалка ситуация от цялата работа е кражбата на левскарското знаме от стюарда, жалка и тъпа постъпка!

Това е!!!

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 09 мар 2013 19:31

PFK_Levski написа:Вижте какво ... против такива неща съм , против "ултрасите" съм !
Не съм чел другите мнения в тази тема , но видях че 15-16 канари се страхуваха от 3 000 левскари ! Полицията пазеше 16 000 от 3 000 .... после елате пак ми обяснявайте колко сте страшни в Пловдив ! Срам !

Я пак че нещо не ти се получи :lol:

Върни се в “Левски”