Анализ на зимната пауза или защо можем да бъдем оптимисти!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Анализ на зимната пауза или защо можем да бъдем оптимисти!

Мнениеот Синьо сърце » 20 фев 2012 20:44

kokorz написа:Определено това първенство се оказва доста завързано и интересно от доста години.Битката ще е голяма както за шампионата, така и за Купата, всички фаворити са в играта и там.Само така ще се вдигне нивото на футбола.С повече равностойни отбори, с повече интрига.И нека този път най - добрия да спечели битката.Без значение кой.

Не е без значение кой! Има отбор, който използва допинг и в двете дербита! Има отбор, който беше срамно подпрян от съдии в последното дерби на Армията! Това без значение ли е?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 20 фев 2012 21:31

donpacko написа:Аз за Калво ми е чудно как при Гонзаре не играеше нищо а сега все едно е извънземен със представянето си от есента.

на гонзо и меси да му дадеш ще го провали
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lucas_Leiva
Контакти:

Мнениеот Lucas_Leiva » 21 фев 2012 07:17

DaNi_mLaDeNoV написа:
donpacko написа:Аз за Калво ми е чудно как при Гонзаре не играеше нищо а сега все едно е извънземен със представянето си от есента.

на гонзо и меси да му дадеш ще го провали

Абсолютно! Добре че Баткофф се осети и привлече Ники Костов. :arrow:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
didko0
Контакти:

Мнениеот didko0 » 21 фев 2012 13:45

kokorz написа:Определено това първенство се оказва доста завързано и интересно от доста години.Битката ще е голяма както за шампионата, така и за Купата, всички фаворити са в играта и там.Само така ще се вдигне нивото на футбола.С повече равностойни отбори, с повече интрига.И нека този път най - добрия да спечели битката.Без значение кой.

Напълно си прав! Аз мисля,че само така може да се вдигне нивото на Бг футбола, хубаво е да има повече хора като вашите собственици.. ходил видял е навънка как се работи и от нищото.. точно от нищото направи отбор, направи стадион и т.н. Само така ще се вдигне нивото... конкуренцията и само конкуренцията. Ще дам един прост пример - вижте в Шотландия имат само 2 отбора в последните 15години освен тях никой друг за нищо нестава и какво става като излязат в ШЛ или ЛЕ - нищо! Не казвам,че са нямали успехи, но ако бяха в Англия нямаше да стигнат до 8 място, щяха да са средняшки отбор и така. Да се върнем тук - за БГ отборите тази година мога да кажа само хубави работи има голяма конкуренция и ми се струва напълно равностойно, до тук добре лошото е че когато дойде лятото и даден отбор нищо не е постигнал започва да се разпродава даденият отбор и започваме наново, нека се запазят отборите да се закупят още някой футболисти на определени позиции... просто да се надгражда в/у дадения отбор, а не точно като си тръгнал да правиш нещо си като не се получи и да продаваме да си върнем парите и така :!:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 фев 2012 14:16

Много точен и аналитичен коментар, без залитания и излишни изхвърляния. И аз се улавям, че имам свръхочаквания към Николай Костов, но като прочетох две- три заглавия днес, които прилагам по- долу, откровено се зарадвах. Ето ги! Кратко, точно и ясно. И достатъчно.
"Грийн иска да остане в Левски, но за по-дълго
Стефан Стоянов / 21 февруари 2012 12:56
© Gong.bg "
"Левски прати оферта за марокански национал
21 февруари 2012 | 10:54"
"Ексклузивно: Мощна българска компания е новият благодетел на Левски
21 февруари 2012 | 12:59"
И предпочитам контрола на добре изчистен от снега терен с изкуствена настилка по която весело барабанят от време на време снежни топки (всички сме били деца и знаеме какво чувство е това) пред 2-3 хил. българи, вместо заобиколени от либиици и картечници.
Ако лятото на Герена има по около 10-12 хил. зрители значи отбора е на правилен път.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 фев 2012 15:51

Аз бих каза да сме умерени оптимисти, ще кажа защо:
1. На контролата с Локо Сф се случиха доста неща които не ми харесаха - локото имах 3 1000% положения за гол! Защитата ни въобще не е за европа (Диамунтен може е да е класен но все още не е изиграл и един мач и ми се струва че ще му трябва време да се сработи)
2. Жуниньо игра с много желание, но възможности му липсват или не достигат за отбор като нашия
3. Липсваше креативност (изключвам няколкото хубави пробива на Калво)
4. Не ми харесва целият отбор да е чужденци! Нямаме истински лидер, който да е непримирим с евентуалните негативни резултати.
5. Стига с тая Барса - ние нямаме Шави и Иниеста!!!
За мен положителните неща са:
1. Има ред в отбора - както на терена така и извън него!
2. Футболистите са като струни - явно наложените диети са дали резултат - справка Влади Гаджев
3. Костов усеща играта - видя се в контролата със направените смени.
4. Вутов - това момче на 15 години има адски много футбол в него - който е гледал мача няма начин да не му е направило впечатление няколкото страхотни извеждащи паса.
5. Желание за доказване от страна на доста футболисти
6. Формата в която са футболистите!
Като цяло + са повече от - и за това аз съм умерен оптимист! Някой по горе бе писал за Георги Терзиев - задължително от лятото трябва да го вземем!
Ами това е моето виждане.
Подкрепа до край пък каквото стане! САМО ЛЕВСКИ!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Левски”