Христо Йовов-Бижутера(фен тема)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Христо Йовов-Бижутера(фен тема)

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 окт 2011 19:52

AN71 написа:Първо да сравняваш Англия с България и играта на Левски и Ман.Юн. е меко казано несериозно аз със сигурност повечко от теб си подкрепям отбора малкия но не искам след всеки мач на Левски да пия хапчета за кръвно и главобол както казах ако си задомазохост аз не съм айде със здраве и оди беги леги ;)

Трябва да си много тъп, за да направиш този коментар (подобни са били и много други преди теб). Никой не ти сравнява България и Англия, респективно "Левски" и Ман Ю бе, аланкоолу. :lol: Сравнението е на наша база "Левски" - ЦСКА, на английска база: Ман Ю и Ман Сити. "Малкия" викай на сина си, ако имаш такъв, защото аз съм роден 2 години преди "историческия" Априлски пленум на БКП, ако това ти говори нещо, Madcap. ;)
[offtopic]Madcap=NATO reporting name of AN-71[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

would
Контакти:

Мнениеот would » 25 окт 2011 20:01

Христо Йовов е класен футболист, който е дал много на Левски.
Само се надявам, да не го мъчат повече,на позицията дефанзивен халф (това е голяма мъка и за феновете на сините :roll: )

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 25 окт 2011 20:09

поредната легенда известна от своге чак до подуене.ицето е голем.първия човек изпратил топка в орбита.познат е и в ловеч и част от троян.дори и аз съм чувал за него в моето село чифлик.
Последна промяна от ozzmozisa на 25 окт 2011 20:18, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 25 окт 2011 20:15

Captain Stottlemeyer написа:
AN71 написа:Първо да сравняваш Англия с България и играта на Левски и Ман.Юн. е меко казано несериозно аз със сигурност повечко от теб си подкрепям отбора малкия но не искам след всеки мач на Левски да пия хапчета за кръвно и главобол както казах ако си задомазохост аз не съм айде със здраве и оди беги леги ;)

Трябва да си много тъп, за да направиш този коментар (подобни са били и много други преди теб). Никой не ти сравнява България и Англия, респективно "Левски" и Ман Ю бе, аланкоолу. :lol: Сравнението е на наша база "Левски" - ЦСКА, на английска база: Ман Ю и Ман Сити. "Малкия" викай на сина си, ако имаш такъв, защото аз съм роден 2 години преди "историческия" Априлски пленум на БКП, ако това ти говори нещо, Madcap. ;)
[offtopic]Madcap=NATO reporting name of AN-71[/offtopic]

Ти пич си като грамофонна плоча и то развалена има една приказка по нашия край и тя гласи:Ти му разправяш а но рупа ли рупа.И пак да те питам не казвам че не трябва да си подкрепяш отбора на теб харесва ли ти играта това се опитвам да разбера ама явно ще трябва на друг език да те питам ;)

Потребителски аватар
ULPIA SERDIKA 1914
Контакти:

Мнениеот ULPIA SERDIKA 1914 » 25 окт 2011 20:27

Христо Йовов е най-интелигентния в момента играещ български футболист/писал съм го многократно/!
.........Голям праз ,че е пропускал!
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 25 окт 2011 20:32

На който не му харесва Ицо, значи не разбира и никога няма да разбере какво е удоволствие от играта Футбол. Пожелавам му да има здраве и сили, поне за още един сезон.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 25 окт 2011 21:20

За радост или за съжаление, Ицо Йовов и в момента е един от най-добрите, ако не и най-добрият, в "Левски"...

Аз лично го харесвам и уважавам много. Най-вече заради безспорния му талант. Който се сеща, той беше нещо като "наследникът" на незабравимия Гиби. А Гиби за мен е футболен Господ...

Както се казва, много хубаво не е на хубаво. Или - във всяко хубаво нещо има и малко тъга. Както Гиби, така и Ицо Йовов сякаш си останаха... вечните надежди! Но това е повод още повече да ги обичаме, нали?

Споменът за мача с Марсилия беше чудесен! Брей, какъв отбор имахме.... Дано скоро пак имаме!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 окт 2011 21:26

Гиби никога не е оставал "вечната надежда". Или може би визираш сериозна кариера в чужбина, но на наш терен това е един от най - големите футболисти, който съм гледал. Йовов трябваше да бъде наследникът на Гиби, но така и не успя да го достигне, камо ли да го задмине. Не трябва да се забравя, че като бъде лепнат, на който и да е спортист, такъв етикет, той обременява.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 25 окт 2011 21:51

Стана ли кмет?

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 25 окт 2011 21:59

Най-големия!!!!!!!! Голям човек, голям играч. Много бих искал да го вида на треньорския пост в Левски!

Върни се в “Левски”