Велко Йотов бил сред любимците на Лео Меси !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hazza

Re: Велко Йотов бил сред любимците на Лео Меси !

Мнениеот hazza » 07 сеп 2011 21:39

stussy написа:Толкова е жалко нивото на журналята в БГ ,че се отвращавам ,особено от синята клика... :x

Като махнеш червените очила няма да се отвращаваш , приятелко :)
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 сеп 2011 21:52

Да, да!!!
Обаче статията не е цялата. В края й, Меси заявява, че иска да завърши кариерата си на Герена и да помогне на сините да спечелят шампионската титла най-после. Батков му обещал, че може да го уреди с кметски мандат дори /за след края на кариерата му/, което не се харесало на Гозно, който го искал за треньор на вратарите. Накрая Баждеков уредил всички фенове на Левски с фланелки с надпис: ЛЕО МЕСИ - президент и така всичките 300 фена на Левски замечтали за приказката на Мъри.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 сеп 2011 21:53

k_oleto написа:Да, да!!!
Обаче статията не е цялата. В края й, Меси заявява, че иска да завърши кариерата си на Герена и да помогне на сините да спечелят шампионската титла най-после. Батков му обещал, че може да го уреди с кметски мандат дори /за след края на кариерата му/, което не се харесало на Гозно, който го искал за треньор на вратарите. Накрая Баждеков уредил всички фенове на Левски с фланелки с надпис: ЛЕО МЕСИ - президент и така всичките 300 фена на Левски замечтали за приказката на Мъри.

това беше шега - не се сърдете!!!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 07 сеп 2011 21:53

k_oleto написа:Да, да!!!

:lol:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 07 сеп 2011 22:05

По-тъпо заглавие не бях чел скоро. Гонг затъва все повече и повече...

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 07 сеп 2011 22:16

Бил не бил няма голямо значение :| Много ама многоооооо измислена статия :roll:
Изображение
Изображение
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2011 22:38

Ужас ...

И къде точно Меси казва, че Йотов му е кумир ? ... :roll:

Човека явно е бил фен на Нюелс ...
Ама от това си изявление да се направи извод, че бил фен точно на пребиваващият по него време Йотов да се направи подобно "заключение" ... :shock:

Незнам, или аз нещо не съм в час, или това най-малкото е - НЕСЕРИОЗНО !!! ??? .... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 07 сеп 2011 22:50

От Гонг вървят надолу! Такава тъпня е достойна за балоня или спирта (ако ставаше въпрос за ЦСКА)! Стига щуротии :shock:
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 07 сеп 2011 23:01

Не мога да разбера кво толкова е станало?
Йотов си играеше там и направи повече от прилична кариера. Не знам до колко сте следили там изявите му, но по онова време си е играл и е бил основен състезател на отбора. На кой да се е възхищавал Меси, като Йотов играеше атакуващ халф или 2-ри нападател?

Ама нали некой все треа да плюе по нещо. Напишете вие по една статия, кат сте такива отворковци...писна ми от хейтъри и разбирачи. Една топка не е ритнал на голямо игрище, но все му знае гагата, не може да различи подлог, сказуемо и деепричастие в едно изречение, но критикува...
Nil satis nisi optimum

Изображение

Върни се в “Левски”