Фен тема за Димитър Иванков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Иванков: искам един ден да приключа кариерата си в Левски
Е добре де!Левски да не е "последната спирка",приют за "старци",благотворително дружество,предпенсионен пансион.Айде стига,моля!
blue avalanche написа:Е добре де!Левски да не е "последната спирка",приют за "старци",благотворително дружество,предпенсионен пансион.Айде стига,моля!
Обясни го на Фъргюсън! От де го изкопа тоя пенсиониран холандец...
[center]
[/center]

- blue avalanche
- Контакти:
Alex написа:blue avalanche написа:Е добре де!Левски да не е "последната спирка",приют за "старци",благотворително дружество,предпенсионен пансион.Айде стига,моля!
Обясни го на Фъргюсън! От де го изкопа тоя пенсиониран холандец...
Я ми припомни-не беше ли Фъргюсън,дето натресе на Ман Юн смешника Бартез?Тъй,че не ми го давай за пример като разбирач на вратари.
blue avalanche написа:Е добре де!Левски да не е "последната спирка",приют за "старци",благотворително дружество,предпенсионен пансион.Айде стига,моля!
Ако беше достатъчно голям да си изгледал поне един мач на Иванков в Левски, щеше да знаеш каква глупост си написал!
- blue avalanche
- Контакти:
zlostar написа:blue avalanche написа:Е добре де!Левски да не е "последната спирка",приют за "старци",благотворително дружество,предпенсионен пансион.Айде стига,моля!
Ако беше достатъчно голям да си изгледал поне един мач на Иванков в Левски, щеше да знаеш каква глупост си написал!
Роден съм 1963г.-това за теб достатъчно голям ли е?А сега ми отговори на тези въпроси:
1.Ако Шмайхел потренира малко и каже:искам да поиграя още един сезон в Манчестер-какво,мислиш,ще се случи?
2.Роберто Карлуш каза,че иска да поиграе 6 месеца за последно,дори без пари,в Реал М-какво стана?
3.Когато Здравков се върна в България и търкаше пейките тук и там,не беше ли жалко за самия него?
4.Какво предлагаш-Иванков да е титуляр(Митрев пак ли да го пратим в 9-та глуха) или той да търка пейката на Божо?
Както виждаш,лесно е да се вдигат популистки лозунги.Реалността,обаче,е по различна.
"Роден съм 1963г."- тук определено печелиш по точки
1.Определено МЮ сгрешиха с Шмайхел. Иначе те и сега си имат вратар на годинки.
2.Стана, че в поредната им звездна селекция се оказа ненужен. И да беше останал едва ли щеше да изиграе и един мач. При нас да виждаш някакво огромно струпване на вратари. Гошо Петков, колкото и да е добър вратар, заради изцепките от периода му в Славия, винаги ще предпочитам да гледам Митко Иванков, а не него.
3.Ти мислиш ли, че Иванков ако се върне ще търка пейката?
4.Има достатъчно мачове и за единия и за другия. Определено Иванков ще е много повече полезен в израстването на Божо отколкото Руслан Михайлов.
Никога не пиша нещо без преди това да съм го премислил. Вероятността да станем за смях е значително по- малка. За мен личности като Иванков винаги трябва да се уважават и имат място в Левски, независимо от годините. По твоята логика и Гонзо не трябваше да се връща.

2.Стана, че в поредната им звездна селекция се оказа ненужен. И да беше останал едва ли щеше да изиграе и един мач. При нас да виждаш някакво огромно струпване на вратари. Гошо Петков, колкото и да е добър вратар, заради изцепките от периода му в Славия, винаги ще предпочитам да гледам Митко Иванков, а не него.
4.Има достатъчно мачове и за единия и за другия. Определено Иванков ще е много повече полезен в израстването на Божо отколкото Руслан Михайлов.
Никога не пиша нещо без преди това да съм го премислил. Вероятността да станем за смях е значително по- малка. За мен личности като Иванков винаги трябва да се уважават и имат място в Левски, независимо от годините. По твоята логика и Гонзо не трябваше да се връща.
- blue avalanche
- Контакти:
zlostar написа:"Роден съм 1963г."- тук определено печелиш по точки![]()
Ми не трябваше.Като играч,поне.Първото му-горе-долу,от там нататък-не бих казал(мое мнение).Във всички мачове с негово участие искаше играта да се концентрира върху него,противниците бързо се ориентираха и,за дълги периоди,играта на Левски изобщо не вървеше.Но това е друга тема.
Има,викаш,достатъчно мачове за двамата.И,когато Иванков,след,примерно,един сезон се откаже,ще имаме един подготвен Митрев и един новобранец,който не е пипал топка.Тогава какво правим?
В кръга на шегата- маха се Петков и се връща Иванков. Иванков се отказва и си връщаме Гошо
А по сериозно- ако Иванков реши да се отказва ще се знае поне 1/2 година по- рано за да може да му се търси заместник и ще си има готов вариант- дали поредния юнуша от школата или някой друг като Е. Петров (и без това сега е резерва, а е един от най- добрите млади вратари) например. Все ще се намери кой.

А по сериозно- ако Иванков реши да се отказва ще се знае поне 1/2 година по- рано за да може да му се търси заместник и ще си има готов вариант- дали поредния юнуша от школата или някой друг като Е. Петров (и без това сега е резерва, а е един от най- добрите млади вратари) например. Все ще се намери кой.
А добре де, бихте ли ми отговорили какво ще ги правим 4ма вратари при това всички са с почти еднакви качества? Освен ако не се продаде Гошо през зимата, не виждам как може да дойде той. Моето уважение към него!

Абе какво спорите? Иванков може да се върне най-рано след 2-3 години. А до тогава "Я камилата, я камиря"
Ако дойде момент Иванков да се връща, тогава ще му мислим. Човекът си е казал, че обича Левски и с тези думи е искал да покаже този факт.

Ако дойде момент Иванков да се връща, тогава ще му мислим. Човекът си е казал, че обича Левски и с тези думи е искал да покаже този факт.