Състав на Левски за новия сезон
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Състав на Левски за сезон 11/12 !
Според мен задължително трябва да вземем и още един нападател, защото Арс може и да се окаже разочарование, а и да не е трябва да има човек предвиден за негов заместник. Иван Цветков за мен не е вариант, ако ще играе цял сезон зад нападателя и само при нужда да го поставят на върха на атаката. Това ще разбие цялата ни игра.
- Middlesbrough
- Контакти:
plamenst7 написа:Според мен задължително трябва да вземем и още един нападател, защото Арс може и да се окаже разочарование, а и да не е трябва да има човек предвиден за негов заместник. Иван Цветков за мен не е вариант, ако ще играе цял сезон зад нападателя и само при нужда да го поставят на върха на атаката. Това ще разбие цялата ни игра.
Еми Гонзо няма намерение да взима друг нападател , ще вземем само защитник и дясно крило
искаше ми се да вземем Ван дер Бийзен : ( !

Офтопик:
- batmanlevski
- Контакти:
не мога да разбера как ще почваме сезона само с един нападател –Арс други център нападатели нямаме ,защо Гонзо не взе поне Курдов,който така като гледам май е доста по-класен от Арс който за 4 мача има едва едно голче
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

Определено всички подражавате на стила на Гронзо с 1 нападател... Затова и сме ялови в атака, освен ако няма перли като Гарата!!!
........................ИЛИЕВ........................
...............Милиев.........Иванов...............
....Мулдер /Башлиев/..............................Старокин...
......Гаджев.........Грийн......... .......
..Младенов.............Ив.Цветков /Тасевски/..................С.Райков..
........................Арс ..........................
Те това също може да е състав:)
....Мулдер /Башлиев/..............................Старокин...
......Гаджев.........Грийн......... .......
..Младенов.............Ив.Цветков /Тасевски/..................С.Райков..
Те това също може да е състав:)
Иван Цветков си е чистокръвен нападател и ако Арс е разочарование, то Цветков ще играе на върха, а Тасевски ще е отзад и всичко заспива:)
Наистина съм потресен,че не слагате Йовов сред стартовите 11.Та него ако го сложите дясно крило вместо Даниел Младенов , ще се справи десет пъти по-добре !!! И на 40 стане пак ще мине някой играч...не като Данито.....мое мнение ...
- UltraBlue.
- Контакти:
............................Илиев...............................
....................Грийн......Милиев........................
Мюлдер...............................................Старокин
..............ЧУЖДЕНЕЦА.......Гаджев......Христов.................
...........................Тасевски..............................
..............Цветков....................Арс....................
Надявам се , че чужденците , които очакваме ще бъдат класни играчи , защото иначе няма смисъл да ги взимаме.. също така очаквам , често да играем с различен състав.. надявам се Иво Иванов , Младенов , Димов , Видович , Башлиев , Райков и новия централен защитник , ако въобще дойде такъв.. също да се борят за титулярните места , но като цяло мисля , че това ще бъде най-добрия състав , а не е изключено и като титуляр на мястото на Христов да започне Райков или Младенов , защото Христов в момента не показва това , което показваше в Берое. Нямам търпение да почнат мачовете от ЛЕ , ще ми е много по интересно от миналия сезон да гледам отбора , защото на почти всеки пост има по два играча , единствения пост на , който нямаме конкуренция е централния нападател.. ако привлечем още един нападател като например Нифлор, разбира се + останалите двама чужденци мисля , че ще влезнем в групите на ЛЕ без никакви проблеми , а и ще сме основни фаворите за титлата.. С оглед на парите , които сме изкарали от трансфери това лято и тези , които сме дали е напълно възможно да привлечем още един нападател за 300 , 400Е. Още при влизането в групите ще се избият парите хвърлени за трансфери.. но ме съмнява така да мисли и Батков..
....................Грийн......Милиев........................
Мюлдер...............................................Старокин
..............ЧУЖДЕНЕЦА.......Гаджев......Христов.................
...........................Тасевски..............................
..............Цветков....................Арс....................
Надявам се , че чужденците , които очакваме ще бъдат класни играчи , защото иначе няма смисъл да ги взимаме.. също така очаквам , често да играем с различен състав.. надявам се Иво Иванов , Младенов , Димов , Видович , Башлиев , Райков и новия централен защитник , ако въобще дойде такъв.. също да се борят за титулярните места , но като цяло мисля , че това ще бъде най-добрия състав , а не е изключено и като титуляр на мястото на Христов да започне Райков или Младенов , защото Христов в момента не показва това , което показваше в Берое. Нямам търпение да почнат мачовете от ЛЕ , ще ми е много по интересно от миналия сезон да гледам отбора , защото на почти всеки пост има по два играча , единствения пост на , който нямаме конкуренция е централния нападател.. ако привлечем още един нападател като например Нифлор, разбира се + останалите двама чужденци мисля , че ще влезнем в групите на ЛЕ без никакви проблеми , а и ще сме основни фаворите за титлата.. С оглед на парите , които сме изкарали от трансфери това лято и тези , които сме дали е напълно възможно да привлечем още един нападател за 300 , 400Е. Още при влизането в групите ще се избият парите хвърлени за трансфери.. но ме съмнява така да мисли и Батков..

Последна промяна от UltraBlue. на 13 юли 2011 01:39, променено общо 3 пъти.
vesko1978 написа:..........................ИЛИЕВ........................
....Мулдер..............................Старокин...
......Гаджев.........Грийн..........Димов .......
..Младенов...............................Христов..
Може би, в атака няма да е това трио с оглед на доброто представяне на Цветков и Райков и идването на новото крило .Лично на мен тази схема на игра по ми харесва ,от тази с халф който играе зад нападателя .Но схемата както и играчите който ще са титуляри си ги избира треньора Георги Иванов
За диаманта ,трябва да има много добра тактическа подготовка , всички да се препокриват и да се подсигуряват . Не вярвам да се справим с нея