Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Pichichi » 28 май 2011 18:04

Според мен си беше треньор/директор и този сезон . Новото е че сега е решил да няма изтривалка която да поеме негативите ако нещо се провали. Явно е решил че от 3-тия път ще успее !

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 28 май 2011 18:07

Важното е, че Гонзо каза, че ако Левски не стане шампион- напуска. Тоест конкретизира целите и ще си поеме отговорността ако не бъдат изпълнени. Повече от това няма какво да искате.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 май 2011 18:18

Значи,да почнем оттам-Гонзо води тима от 17 кръг и е с 13 победи и един хикс.И първото решение на Гонзо тогава беше:Грийн обратно на мястото си в центъра,Иванов защитник и нов вратар!След това нещата бавно си дойдоха на мястото.С така подреден отбор от ЦСКА нямаше да загубим.Митрев тогава само в една ситуация направи три груби грешки и това ще му коства титулярното място.И беше глупаво да се слага Иво на пейката за онзи автогол-случва се на далеч по-велики и опитни играчи.
Левски остана без работещи крила и това е основната цел в момента-и вляво,и вдясно.Новият треньор има на практика вече сглобен защитен вал и средна линия,ще трябва да гради атака.
Аз лично подкрепям Гонзо и се надявам да продължи серията си.Да,при неуспех той ще обере всички негативи.Но пък и е доказал,че е последният човек,дето ще бяга от отговорност.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 28 май 2011 18:21

Синьо сърце написа:Значи,да почнем оттам-Гонзо води тима от 17 кръг и е с 13 победи и един хикс.И първото решение на Гонзо тогава беше:Грийн обратно на мястото си в центъра,Иванов защитник и нов вратар!След това нещата бавно си дойдоха на мястото.С така подреден отбор от ЦСКА нямаше да загубим.Митрев тогава само в една ситуация направи три груби грешки и това ще му коства титулярното място.И беше глупаво да се слага Иво на пейката за онзи автогол-случва се на далеч по-велики и опитни играчи.
Левски остана без работещи крила и това е основната цел в момента-и вляво,и вдясно.Новият треньор има на практика вече сглобен защитен вал и средна линия,ще трябва да гради атака.
Аз лично подкрепям Гонзо и се надявам да продължи серията си.Да,при неуспех той ще обере всички негативи.Но пък и е доказал,че е последният човек,дето ще бяга от отговорност.

+1
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 май 2011 18:25

Синьо сърце написа:Значи,да почнем оттам-Гонзо води тима от 17 кръг и е с 13 победи и един хикс.И първото решение на Гонзо тогава беше:Грийн обратно на мястото си в центъра,Иванов защитник и нов вратар!След това нещата бавно си дойдоха на мястото.С така подреден отбор от ЦСКА нямаше да загубим.Митрев тогава само в една ситуация направи три груби грешки и това ще му коства титулярното място.И беше глупаво да се слага Иво на пейката за онзи автогол-случва се на далеч по-велики и опитни играчи.

+ милион
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 28 май 2011 18:44

Напук на повечето пишещи тук смятам че Гонзо не е за треньор. Няма да се впускам и да обяснявам защо. Просто личното ми мнение е такова. Голяма полза от напускането му следващия сезон няма да има, ако отново не сме шампиони. А такива ще станем с опитен треньор, добри футболисти и пари... Чудесно е мъжкарството което демонстрира Гонзо, но то все повече почва да ми заприличва на инат, което в случая не е от полза на никой. За мен НЕ СТАВА!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 май 2011 19:01

Lakokara4a написа:Напук на повечето пишещи тук смятам че Гонзо не е за треньор. Няма да се впускам и да обяснявам защо. Просто личното ми мнение е такова. Голяма полза от напускането му следващия сезон няма да има, ако отново не сме шампиони. А такива ще станем с опитен треньор, добри футболисти и пари... Чудесно е мъжкарството което демонстрира Гонзо, но то все повече почва да ми заприличва на инат, което в случая не е от полза на никой. За мен НЕ СТАВА!

Аз също не бях съгласен Гонзо да бъде треньор на "Левски", но това вече е ФАКТ. Оттук нататък той ще се ползва с моята пълна подкрепа - добър или лош, Гонзо е треньорът на любимия отбор, така както г-н Тодор Батков е президентът на "Левски". :) Всяка обида срещу тях ще считам като лична обида (това за сведение на розовите приятелки от форума). ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 май 2011 19:07

Captain Stottlemeyer написа:Аз също не бях съгласен Гонзо да бъде треньор на "Левски", но това вече е ФАКТ. Оттук нататък той ще се ползва с моята пълна подкрепа - добър или лош, Гонзо е треньорът на любимия отбор, така както г-н Тодор Батков е президентът на "Левски". :) Всяка обида срещу тях ще считам като лична обида (това за сведение на розовите приятелки от форума). ;)

Абсолютно съгласен с това мнение +мнението на синьо сърце
САМО ЛЕВСКИ :P
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 28 май 2011 19:09

turbogena написа:
DrAvalanche написа:
turbogena написа:Като човек ,футболист и Левскар го уважавам страшно много ,но не става нито за треньор ,нито за спортен директор!

Извинявай за въпроса, но ти на колко години си, с какво образование си и какъв професионален опит имаш, та оценяваш?

Виждам ,че имаш страхотни впечатления от ръководеното на отбора от Гонзо. Кажи ми защо мислиш ,че става за треньор или ръководител?

Плиний Стари (23-79) разказва за някой си Апелес. Нарисувал Апелес картина, подпрял я на дърво край пътя и се скрил наблизо да чуе какво ще кажат минувачите. Минал един обущар и рекъл: "Грешно са нарисувани сандалите".
Като се стъмнило, Апелес отнесъл картината в ателието и оправил зле нарисуваните сандали. На следния ден пак се скрил зад картината и пак минал обущарят. Като видял, че сандалите са вече поправени, възгордял се, па взел да критикува други части от картината пред насъбралите се кибици.
Тогава естествено художникът не издържал на тая наглост и се разкрещял с все сила: "Обущарю, не по-горе от обущата!"

Затова ще си позволя да те попитам още веднъж, ти на колко години си, с какво образование си и какъв професионален опит имаш, та оценяваш?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 28 май 2011 19:15

Станимир Стоилов, Милен Радуканов, Любо Пенев и Илиан Илиев. Всички те са млади треньори с амбиция, но без опит. Защо Гонзо да не успее? Тази година отборът с малки изключения се представи много стабилно у нас, а и в Европа. Гонзо направи много силни трансфери - Дембеле, Грийн, Мулдер, Пламен Илиев. Гонзо прояви мениджърска решителност и не се подвоуми по случаите на Рабех, Бензукан, Слори и Карвальо. В отбора има ред и дисциплина, без да се робува на имена. Играе този който заслужава, а скатавките веднага сядат на скамейката.
За мен изборът е правилен. Всички знаем колко неблагодарен е треньорския пост. Много лесно би било някой друг да носи отговорнсостта, но който познава Гонзо знае че той ще е последния човек, който би се скрил като мишка.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Левски”