Бензукан:Левски винаги ще ми е на сърце

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Бензукан:Левски винаги ще ми е на сърце

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2011 19:16

metodito написа:Рабех бе наистина страхотен защитник. Помните ли бразилеца, дето препарира със шут в тиквата, от онея казахи ли бяха...? Тоя бразилец бе въпрос на време да ни вкара гол. Никой от нашите не го ловеше. Освен Юсеф...ПРАС! Айде... :mrgreen:
Гонзо яката сбърка, изключитлно тъпо изпълнение за Шакиб. Добре де, защо не изгониха Гарата. За едни може, за други - не...
Относно Рабех, хората са го казали: "Гъз - глава затрива". Иначе Юсеф в защита бе това, което е Дембеле в атака.
;)

Темата е за Бензукан, ама дай и за Рабех да полафим :lol: Гарата не го изгониха не защото нямаше изцепки, а защото не му станаха навик. Всеки чужденец футболист в България си порка яко и си качва каки на коленете - това е ясно. Ама да не става ежедневие, а на двамата марокански хубавци това си им беше направо като възстановителна тренировка ... не им е крив Гонзо. добре постъпи - не може цял отбор да пази дисциплина а мароканските примадони да си веят байряка из Студентски - не става така - разваля се морала на отбора :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2011 19:40

....И Радимов беше много добър играч, но и на него алкохолът изигра лоша шега. А за чужденците не съм съвсем съгласен, поне за Жо и Седрик не знам, да са имали пиянски изпълнения...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 май 2011 19:47

metodito написа:Рабех бе наистина страхотен защитник. Помните ли бразилеца, дето препарира със шут в тиквата, от онея казахи ли бяха...? Тоя бразилец бе въпрос на време да ни вкара гол. Никой от нашите не го ловеше. Освен Юсеф...ПРАС! Айде... :mrgreen:
Гонзо яката сбърка, изключитлно тъпо изпълнение за Шакиб. Добре де, защо не изгониха Гарата. За едни може, за други - не...
Относно Рабех, хората са го казали: "Гъз - глава затрива". Иначе Юсеф в защита бе това, което е Дембеле в атака.
;)

Ами Бензукан да беше вкарал(или спасил) 100 гола и него щяха да оставят!Приносът му към отбора изобщо не може да се сравнява с този на Гара!
Последна промяна от blue avalanche на 26 май 2011 20:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 26 май 2011 20:08

Prizrachen написа:Мароканците имаха качества но всичките който взехме имаха един проблем алкохола :lol:

Ми те малко като отвързани... :) :) :)
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 май 2011 20:26

Както беше писал някой във форума,мароканците,в частност Рабех и Шаки са страшно надарени във футболно отношение,но има нещо сбъркано в тях-явно им е слаб ангела и се подават на изкушения...Та Рабех дори на фаза "никой да не мърда" :lol: пак беше по - добър от 90% от защитниците в България...Бензукан го прекараха десетките контузии,тия крака са му слабо място.За Тиберканин не знам какво да кажа виждаше ми се свестен,явно не се е получило и при него.

Общо взето успех им пожелавам,минали са през Левски и са спомогнали за развитието на отбора :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 май 2011 21:17

Добро беше мароканчето, а и се вижда че има топли чуства към нас. Само че стана точно ГГЗ ...сам си е виновен. Винаги футболистите са били глезльовци, мацки пиячка, барове и винаги на най-добрите и на гениалните като Бест, Брайтнер Гиби им е било прощавано, а другите макар и добри са служили за назидание.

Жалко, ако не бяха калпазанлъците сега щяхме да имаме читава защита (Бензукан Рабех), а не да пускаме по 20+ гола на сезон.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 26 май 2011 21:20

рабех беше с много класи над футбола в бг.. играеше с такава лекота все едно изобщо не се напъва. най ми харесваше как си гардираше топки финтираше противник и подаваше финно "ей взех ви топката поиграйте малко напред" ;) жалко че не му назначиха гардове като на гарата навреме

Потребителски аватар
sadface
Контакти:

Мнениеот sadface » 26 май 2011 23:18

;)

Баку
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 27 май 2011 00:00

Като ти беше на сърце що не спазваше режима, бе, сульо? Айде у лево!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 май 2011 00:23

Няма какво да се обяснява.След като не знае кога и как да пие да си седи сега в Мароко.

Върни се в “Левски”