george_speed75 написа:ЕДИН ВЪПРОС:Нали Левски почва от 3 кв кръг на ЛЕ и навсякъде ще е поставен дори в плейофите???
По-вероятно - ДА
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
george_speed75 написа:ЕДИН ВЪПРОС:Нали Левски почва от 3 кв кръг на ЛЕ и навсякъде ще е поставен дори в плейофите???
blue avalanche написа:За мен по-скоро въпросът е:
Ако нещата се стекат така,че скоро не спечелим трофей,какво?Да сменяме отбора ли?Да пуснем 100 теми,че това не е "нашия" Левски?И преди Батков,и преди Гонзо е имало дълги периоди,в които не сме печелили купи.Да не би някой тогава да е правил конгреси,да е "пускал" теми или да е рИвал,че няма трофеи?Не знам защо,времето без купи се свързва само с Г.Иванов?Да не би паметта на някои да стига само до......Левски на СС?За тяхна информация,летоброенето в Левски не почва със Стоилов и Сираков.
bigbonusprize написа:george_speed75 написа:ЕДИН ВЪПРОС:Нали Левски почва от 3 кв кръг на ЛЕ и навсякъде ще е поставен дори в плейофите???
По-вероятно - ДА
Гара Дембеле написа:
Ти пък кво защитаваш Гонзо все едно ти е баща. За сегашното състояние на Левски си отговаря точно той. Да поясня не съм фен на дуото СС
Гара Дембеле написа:blue avalanche написа:За мен по-скоро въпросът е:
Ако нещата се стекат така,че скоро не спечелим трофей,какво?Да сменяме отбора ли?Да пуснем 100 теми,че това не е "нашия" Левски?И преди Батков,и преди Гонзо е имало дълги периоди,в които не сме печелили купи.Да не би някой тогава да е правил конгреси,да е "пускал" теми или да е рИвал,че няма трофеи?Не знам защо,времето без купи се свързва само с Г.Иванов?Да не би паметта на някои да стига само до......Левски на СС?За тяхна информация,летоброенето в Левски не почва със Стоилов и Сираков.
Ти пък кво защитаваш Гонзо все едно ти е баща. За сегашното състояние на Левски си отговаря точно той. Да поясня не съм фен на дуото СС
Parmalat написа:Вижте за да се спечели един трофей,то това зависи от много фактори.Най-важните са:
1.Качествен треньор и коденционен специалист
2.Добър и балансиран отбор на всички постове
3.Много внимателно подбрана селекция с качествени играчи
4.Работата в ДЮШ
.......
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 13 госта