Ще спечели ли Левски в скоро време трофей?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Ще спечели ли Левски в скоро време трофей?

Мнениеот bigbonusprize » 16 май 2011 15:50

george_speed75 написа:ЕДИН ВЪПРОС:Нали Левски почва от 3 кв кръг на ЛЕ и навсякъде ще е поставен дори в плейофите???

По-вероятно - ДА
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 май 2011 15:52

Ами Гонзо ще се пробва 3-ти пореден сезон , мисля че мача с/у Локо Пд премахна и най-малкото подозрение че всъщност той е треньора а не Ясен . Ясен ще му послужи само за да поеме вината за този сезон .Мисля си че с Гонзо като треньор много трудно ще станете шампиони . А вече без Дембеле , Тасески и още някой от основните ви играчи нещата стават "невъзможна мисия" . Много зависи от трансферите , ако напусне само Дембеле и уцелите някой и на 50% добър колкото него за заместник имате голям шанс, все пак отбора има изграден стил и познаващи се добри играчи . Ако продадете и Тасевски , Грийн и още някой (напр. Гаджев) по никакъв начин няма да можете да им намерите заместници които веднага да започнат да играят на топ ниво !

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 16 май 2011 15:57

[quote="СВОБОДЕН"]А като се замисли човек,че само няколко месеца по-рано се случи отпадането от Беверен. Отбор който сега не знам в коя лига на Белгия е. Истинска трагедия то където и да го погледнеш.

И аз не зная в коя девизия играят, но зная, че от този отбор излязоха Ебуе, който сега играе в Арсенал, Ромарик Н'Дри(измъчил ни тогава с физика) сега в Севиля, Марко Не, сега в Кубан, бивш играч на Олимпиакос Пирея,Муса Саного(за него се говореше, че го искаме)-Сент Етиен, Сейду Канте- Истър, Александре Токпа Мехелен. Предполагам има и други, но не съм се интересувал. Е, не е ли нормално да паднеш от такъв отбор?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 15:58

За мен по-скоро въпросът е:
Ако нещата се стекат така,че скоро не спечелим трофей,какво?Да сменяме отбора ли?Да пуснем 100 теми,че това не е "нашия" Левски?И преди Батков,и преди Гонзо е имало дълги периоди,в които не сме печелили купи.Да не би някой тогава да е правил конгреси,да е "пускал" теми или да е рИвал,че няма трофеи?Не знам защо,времето без купи се свързва само с Г.Иванов?Да не би паметта на някои да стига само до... :o ...Левски на СС?За тяхна информация,летоброенето в Левски не почва със Стоилов и Сираков.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 май 2011 15:58

Вижте за да се спечели един трофей,то това зависи от много фактори.Най-важните са:
1.Качествен треньор и коденционен специалист
2.Добър и балансиран отбор на всички постове
3.Много внимателно подбрана селекция с качетвени играчи
4.Работата в ДЮШ
Преценето добре тези три основни критерия и къде куца Левски.Според мен най-вече в 1-та точка.Отбор като Левски има нужда от качествен треньор.В Европа имаше няколко добри свободни например Топмьолер беше такъв,а годишната му заплата е 400 000 евро.За такава сума водеше Грузия.Треньо от който футболистите за изпитват респект и да дават максимума всеки мач.Конденционният треньор не е по-малко важен тъй като той поддържа кондицията на играчите и най-вече от него зависи дали един отбор ще играе 90 минути на високи обороти или ще издиша след 60-та минута.Малко повече от половината половината отбори в България нямат такъв треньор.Именно и това е една от причините да играят толова бавно нашите отбори.Ясен Петров не е за Левски както и Гонзо.
2-та точка за да имаш баланскиран отбор това означава да имаш качествени играчи по най-малко 2-ма на всеки пост.Левски най-гоемите проблеми са в защитата,която не е на нивов много от мачовете и допуска леки голове.В халфовата линия също не е на много високо ниво с изключение на Грийн.В нападение Гарата е вкарал малко повече от 60% от головете на Левски в ЕКТ и А група.Няма качествен заместник на Дембеле в атака.Видя се без него,че Левски е беззъб в атака.Без Пламен Илиев,Дъстли Мюлдер,Сержиньо Грийн и Дембеле Левски ще е посредствен отбор.
3-та точка.Селекция е важно перо във вески един отбор.Тук качеството струва пари,а Тодор Батков не е готов да изкара и взима свободни агенти,които или са били отхвърлени или имат някаква хронична контузия.1 на 10 са да случиш на играчи като Грийн и Мюлдер.Дембеле беше купен от Локото.
4-та точка работата в ДЮШ.Слушах преди врме как Батков бешеказал,че нищо не излиза.Значи не сеработи правилно.

За да се слечели титлата се иска постоянство и класа през целият сезон.Нещо което Левски не показа в 30 мача.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 16 май 2011 16:07

blue avalanche написа:За мен по-скоро въпросът е:
Ако нещата се стекат така,че скоро не спечелим трофей,какво?Да сменяме отбора ли?Да пуснем 100 теми,че това не е "нашия" Левски?И преди Батков,и преди Гонзо е имало дълги периоди,в които не сме печелили купи.Да не би някой тогава да е правил конгреси,да е "пускал" теми или да е рИвал,че няма трофеи?Не знам защо,времето без купи се свързва само с Г.Иванов?Да не би паметта на някои да стига само до... :o ...Левски на СС?За тяхна информация,летоброенето в Левски не почва със Стоилов и Сираков.

Ти пък кво защитаваш Гонзо все едно ти е баща. За сегашното състояние на Левски си отговаря точно той. Да поясня не съм фен на дуото СС 8-)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 май 2011 16:10

bigbonusprize написа:
george_speed75 написа:ЕДИН ВЪПРОС:Нали Левски почва от 3 кв кръг на ЛЕ и навсякъде ще е поставен дори в плейофите???

По-вероятно - ДА

Левски е по-вероятно да не са поставени тъй като един от големите ни коефициенти отпадна,но ако са поставни това далеч не значи че ще има леки съперници.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 май 2011 16:15

Гара Дембеле написа:
Ти пък кво защитаваш Гонзо все едно ти е баща. За сегашното състояние на Левски си отговаря точно той. Да поясня не съм фен на дуото СС 8-)

:lol: :lol: :lol: И един мармот...
Господинът с мустака е главният виновник... Всичко друго са алабализми...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 16:18

Гара Дембеле написа:
blue avalanche написа:За мен по-скоро въпросът е:

А преди Гонзо?Биехме наред така ли?Всяка година с купа?Или и твоите спомени за Левски почват от СС насам?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 май 2011 16:23

Parmalat написа:Вижте за да се спечели един трофей,то това зависи от много фактори.Най-важните са:
1.Качествен треньор и коденционен специалист
2.Добър и балансиран отбор на всички постове
3.Много внимателно подбрана селекция с качествени играчи
4.Работата в ДЮШ
.......

Колега, ти току-що откри електричеството ...... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”