П.П. Боже, защо даде достъп до интернет на деца!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Не съм адвокат на Тодор Батков, а и няма как да стана, при положение, че той самият е такъв. Не съм и счетоводител. Не съм чел договора за Жоазиньо, не съм чел и договорите за телевизионните права. Може би авторът на темата е по-запознат с нещата, затова ще попитам директно: Къде са сумите от данъците, които ПФК "Левски" е платил на държавата? Каква е точната сума от продажбата на Жо и на колко транша ще се изплаща? Какви са тези 4 милиона от УЕФА, при положение, че за този сезон парите ще дойдат чак през лятото? Откъде дойде този милион и половина телевизионни права? Настоявам за отговор! Питам и още нещо, докога сами ще си вкарваме таралеж в гащите? Докога ще даваме повод на неграмотни фенчета на четирибуквието да ни се присмиват (щото техният отбор е цъфнал, па вързал)? Ако Батков си дигне шапката, кой ще поеме "Левски"? Нещо не се вижда опашка от кандидат-инвеститори пред "Тодорини кукли" 47.... Авторът има ли идея по този въпрос, или му е все тая....?!![]()
Captain Stottlemeyer написа:Не съм адвокат на Тодор Батков, а и няма как да стана, при положение, че той самият е такъв. Не съм и счетоводител. Не съм чел договора за Жоазиньо, не съм чел и договорите за телевизионните права. Може би авторът на темата е по-запознат с нещата, затова ще попитам директно: Къде са сумите от данъците, които ПФК "Левски" е платил на държавата? Каква е точната сума от продажбата на Жо и на колко транша ще се изплаща? Какви са тези 4 милиона от УЕФА, при положение, че за този сезон парите ще дойдат чак през лятото? Откъде дойде този милион и половина телевизионни права? Настоявам за отговор! Питам и още нещо, докога сами ще си вкарваме таралеж в гащите? Докога ще даваме повод на неграмотни фенчета на четирибуквието да ни се присмиват (щото техният отбор е цъфнал, па вързал)? Ако Батков си дигне шапката, кой ще поеме "Левски"? Нещо не се вижда опашка от кандидат-инвеститори пред "Тодорини кукли" 47.... Авторът има ли идея по този въпрос, или му е все тая....?!![]()
BLUE CHAMPIONS написа:Captain Stottlemeyer написа:Не съм адвокат на Тодор Батков, а и няма как да стана, при положение, че той самият е такъв. Не съм и счетоводител. Не съм чел договора за Жоазиньо, не съм чел и договорите за телевизионните права. Може би авторът на темата е по-запознат с нещата, затова ще попитам директно: Къде са сумите от данъците, които ПФК "Левски" е платил на държавата? Каква е точната сума от продажбата на Жо и на колко транша ще се изплаща? Какви са тези 4 милиона от УЕФА, при положение, че за този сезон парите ще дойдат чак през лятото? Откъде дойде този милион и половина телевизионни права? Настоявам за отговор! Питам и още нещо, докога сами ще си вкарваме таралеж в гащите? Докога ще даваме повод на неграмотни фенчета на четирибуквието да ни се присмиват (щото техният отбор е цъфнал, па вързал)? Ако Батков си дигне шапката, кой ще поеме "Левски"? Нещо не се вижда опашка от кандидат-инвеститори пред "Тодорини кукли" 47.... Авторът има ли идея по този въпрос, или му е все тая....?!![]()
+1 Приказват найзуст децата. Те и алените така казаха след Божков и 10години вече не могат да се освестят. "Да дойдел някой" Кой е този някой бе джанам?, дай конкретно име за да те подкрепим...някой индиец ли...или виетнамец?...ма то няма какво да се краде вече от България за да дойде този "покровител". Дъвчете една дъвка повечето тийнейджърчета без да се замисляте. Батков колкото и да не го харесвате,малко или много се справя,трябва само да има по-големи професионалисти около него а не сульо и пульо...
magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович,ама мечти
иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване
така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем
за мен това е някакво решение макар и много фантастично
Rivaldo10 написа:magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович,ама мечти
иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване
така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем
за мен това е някакво решение макар и много фантастично
Хубав пример даваш, но в Испания не всеки има право да гласува! Като имаш в предвид и колко "много" публика има на стадиона, разбираш колко е невъзможно това да бъде осъществено...
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 37 госта