Финансирането на Левски?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Финансирането на Левски?!?!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 апр 2011 13:59

Не съм адвокат на Тодор Батков, а и няма как да стана, при положение, че той самият е такъв. Не съм и счетоводител. Не съм чел договора за Жоазиньо, не съм чел и договорите за телевизионните права. Може би авторът на темата е по-запознат с нещата, затова ще попитам директно: Къде са сумите от данъците, които ПФК "Левски" е платил на държавата? Каква е точната сума от продажбата на Жо и на колко транша ще се изплаща? Какви са тези 4 милиона от УЕФА, при положение, че за този сезон парите ще дойдат чак през лятото? Откъде дойде този милион и половина телевизионни права? Настоявам за отговор! Питам и още нещо, докога сами ще си вкарваме таралеж в гащите? Докога ще даваме повод на неграмотни фенчета на четирибуквието да ни се присмиват (щото техният отбор е цъфнал, па вързал)? Ако Батков си дигне шапката, кой ще поеме "Левски"? Нещо не се вижда опашка от кандидат-инвеститори пред "Тодорини кукли" 47.... Авторът има ли идея по този въпрос, или му е все тая....?! :o
П.П. Боже, защо даде достъп до интернет на деца! :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 11 апр 2011 14:13

10-15 млн са смешни суми за топ отборите в тая страни предвид това какви мафиоти управляват топ отборите ни.
Ако беше казал 50 щяхме да сме по-впечатлени.

stanchev-cska
Контакти:

Мнениеот stanchev-cska » 11 апр 2011 14:31

Някои питат за данъци?!? Какви данъци те се осигуряват на по - 500лв.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 апр 2011 14:32

Captain Stottlemeyer написа:Не съм адвокат на Тодор Батков, а и няма как да стана, при положение, че той самият е такъв. Не съм и счетоводител. Не съм чел договора за Жоазиньо, не съм чел и договорите за телевизионните права. Може би авторът на темата е по-запознат с нещата, затова ще попитам директно: Къде са сумите от данъците, които ПФК "Левски" е платил на държавата? Каква е точната сума от продажбата на Жо и на колко транша ще се изплаща? Какви са тези 4 милиона от УЕФА, при положение, че за този сезон парите ще дойдат чак през лятото? Откъде дойде този милион и половина телевизионни права? Настоявам за отговор! Питам и още нещо, докога сами ще си вкарваме таралеж в гащите? Докога ще даваме повод на неграмотни фенчета на четирибуквието да ни се присмиват (щото техният отбор е цъфнал, па вързал)? Ако Батков си дигне шапката, кой ще поеме "Левски"? Нещо не се вижда опашка от кандидат-инвеститори пред "Тодорини кукли" 47.... Авторът има ли идея по този въпрос, или му е все тая....?! :o

+1 Приказват найзуст децата. Те и алените така казаха след Божков и 10години вече не могат да се освестят. "Да дойдел някой" Кой е този някой бе джанам?, дай конкретно име за да те подкрепим...някой индиец ли...или виетнамец?...ма то няма какво да се краде вече от България за да дойде този "покровител". Дъвчете една дъвка повечето тийнейджърчета без да се замисляте. Батков колкото и да не го харесвате,малко или много се справя,трябва само да има по-големи професионалисти около него а не сульо и пульо...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Brannik
Контакти:

Мнениеот Brannik » 11 апр 2011 14:32

Captain Stottlemeyer написа:Не съм адвокат на Тодор Батков, а и няма как да стана, при положение, че той самият е такъв. Не съм и счетоводител. Не съм чел договора за Жоазиньо, не съм чел и договорите за телевизионните права. Може би авторът на темата е по-запознат с нещата, затова ще попитам директно: Къде са сумите от данъците, които ПФК "Левски" е платил на държавата? Каква е точната сума от продажбата на Жо и на колко транша ще се изплаща? Какви са тези 4 милиона от УЕФА, при положение, че за този сезон парите ще дойдат чак през лятото? Откъде дойде този милион и половина телевизионни права? Настоявам за отговор! Питам и още нещо, докога сами ще си вкарваме таралеж в гащите? Докога ще даваме повод на неграмотни фенчета на четирибуквието да ни се присмиват (щото техният отбор е цъфнал, па вързал)? Ако Батков си дигне шапката, кой ще поеме "Левски"? Нещо не се вижда опашка от кандидат-инвеститори пред "Тодорини кукли" 47.... Авторът има ли идея по този въпрос, или му е все тая....?! :o

Точно така !!! 8-)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 14:42

ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович :lol: ,ама мечти :lol: иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване :? така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем :roll: за мен това е някакво решение макар и много фантастично :)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 апр 2011 14:42

Факт е че последните години в Левски за истинска селекция пари не се дават.Не помня скоро да сме взели играч за над 200-300 хиляди.Не ми е ясно как Батков я мисли работата с играчи които не играят по половин сезон и които нямат клуб защото толкова могат да ставаме шампиони и да влизаме в ШЛ.С това управление което го демонстрира Батков ще е чудо ако влезнем в групите на ЛЕ.На всички ни е ясно че днес футбола е преди всичко пари а тоя иска хем нищо да не дава хем да печели много.Да той печели но Левски и феновете губят.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 11 апр 2011 14:48

BLUE CHAMPIONS написа:

+1 Приказват найзуст децата. Те и алените така казаха след Божков и 10години вече не могат да се освестят. "Да дойдел някой" Кой е този някой бе джанам?, дай конкретно име за да те подкрепим...някой индиец ли...или виетнамец?...ма то няма какво да се краде вече от България за да дойде този "покровител". Дъвчете една дъвка повечето тийнейджърчета без да се замисляте. Батков колкото и да не го харесвате,малко или много се справя,трябва само да има по-големи професионалисти около него а не сульо и пульо...

+1
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 апр 2011 14:54

magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович :lol: ,ама мечти :lol: иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване :? така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем :roll: за мен това е някакво решение макар и много фантастично :)

Хубав пример даваш, но в Испания не всеки има право да гласува! Като имаш в предвид и колко "много" публика има на стадиона, разбираш колко е невъзможно това да бъде осъществено...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 11 апр 2011 14:55

Rivaldo10 написа:
magga написа:ехххх аз си мечтая за Газпром и един Абрамович,ма може и да е половин Абрамович :lol: ,ама мечти :lol: иначе защо не стане като в Испания отбора е на народа-имат акции и през 4-5 години има гласуване :? така ако за Левски има желаещ идва кандидатира се заедно с Батков и който изберем :roll: за мен това е някакво решение макар и много фантастично :)

Хубав пример даваш, но в Испания не всеки има право да гласува! Като имаш в предвид и колко "много" публика има на стадиона, разбираш колко е невъзможно това да бъде осъществено...

размечтах се :lol: ,дано някой ден стане де ;)

Върни се в “Левски”