Мнениеот NIKSANA » 07 апр 2011 12:50
Айде и аз да си кажа мнението:
1)Гонзо - Гонзо гори за отбора.. има духът и желанието, което е необходимо.. трябва му и опит, но той се трупа.. мисля, че никой не бива да си въобразява, че Г. Иванов ще напусне скоро Герена.. поне не докато Батков е собственик.. и аз съм ЗА той да е спортно-технически директор, като единствена алтернатива за мен е Наско
2)Ясен Петров - аз лично имам някакви симпатии към него, но ме разочарова с няколко свои решения, както и резултатите в игрови план (а не точков) на отбора. Мълчах първите 6-7 месеца от как е треньор и вече смея да критикувам.. казвал съм го и друг път..казвам го и сега.. защитата ни не седи добре, а са обиграни момчета. Дразни ме чисто треньорската грешка да не се възползваме от статични ситуации и да допускаме грешки при такива пред нашата врата. Личи също колко много се разчита на индивидуалности, а не на компактност на отбора
3) Тодор Батков - много смесени чувста...не го искам в отбора.. направил е повече грешки от колкото правилни ходове... но не знам има ли кой друг да ни вземе и да си пере парите
4) Бъдещето - много от вас говорят за Ясен, Гонзо, играчите при мъжете и т.н. ...това не е бъдещето на отбора .... това е настоящето..може би от тези неща 1 2 играча + Гонзо са бъдещето.. но бъдещето е в младите..в школата, в продукцията, в перспективата... НЕ не се чувствам спокоен, защото от година на година все по малко качествени юноши успяват да пробият...аз не съм фен на многото чужденци..смятам, че един Мюлдер и Грийн са достатъчни.. може би и Тасевски заради липсата на такива играчи в целия ни футбол.. но няма нужда от матодно, гара, жо, видович и не знам кой още...за да имаме отбор ..отбор който да е на ниво.. не сглобена формация с прилични футболисти ритащи топка, а ОТБОР ИГРАЕЩ ФУТБОЛ си мисля, че трбва повече българска кръв и производство на школата с научени момчета играещи от години в същата схема на игра, която се налага в първия състав..да се търсят играчи то 12 - 14 годишни с данни за всеки пост за да може на 19 да избреш 5 момчета на проблемите ти постове... жалко, е че се работи от днес за утре правилният подход за мен е да се махант чужденците да се намалят зпалатите до поносимо ниво за да стига издръжка дори без Европа(т.е. без групи) да се даде на 1 треньор картбланш за 3 години да работи да му се каже 1-ва година 300к за трансфери и такава цел 2-ра година 500к за трансфери и 3-та година 1млн след като си шампион ...трябва да си интегрирал 8-10 юноши..за да можем да продадем поне 2 3 и така на татак.и така на татак..с 2 думи нямаме план за бъдещето ..което няма как да ме успокои!
п.п: Пламен Илиев изглежда читав но от 3 мача не искам да го издигаме на пиедестал...
Исса играе с все повече самочувствие...
Гаджев трбява да се учи от поведението на кривия ако иска да е лидер.. ако не..много жалко
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives