Левски с 2 победи над ЦСКА при юношите
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- Captain Stottlemeyer
Re: Левски се изгаври жестоко с ЦСКА при юношите
Alex написа:"Изгаври" ?!?!?!
Кое е гаврата - играят по-добре бият с приличен резултат......
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Браво на момчетата!
А гаврата е, че за един ден ви бием два пъти.
А гаврата е, че за един ден ви бием два пъти.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Кой го топли тая победа незнам при положение,че в момента положението в школата е трагично и няма изглед да се оправи в скоро време.Пък и случайно да излезе някое талантливо момче ще го пратят по-селата....
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
delqnski47 написа:Важното е какво ще направят въпросните юноши като порастанат къде ще играят;
В Атлетико Мадрид и Валенсия, и стават голмайтори на Испания,в Порто или твърди резерви в Касъмпаша....
Всъщност юношите, който цска е пласирал в Европа се броят на пръстите на едната ти ръка. Лошото е, че отбори като Пирин са на изчезване и занапред няма да можете да пласирате юношите им из Европа.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Lord_Dexter
- Контакти:
Thsmith написа:изгавряне аз го разбирам 7 гола примерно... ама както и да е ...
Иначе истинско "изгавряне" ще е ако някое от тия деца вземе за разнообраие да се окаже талант и успее да помогне с нещо на мъжкия отбор на Левски след някоя и друга година... всичко друго е просто имитиране на дейност

let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
delqnski47 написа:Важното е какво ще направят въпросните юноши като порастанат къде ще играят;
В Атлетико Мадрид и Валенсия, и стават голмайтори на Испания,в Порто или твърди резерви в Касъмпаша....
Снощи имаше 5-6 такива момчета в национала,ако нещо не бъркам/барабар с помощник тренера/!

А такива от школата в Панчерево май един Иванчо беше!

- blue avalanche
- Контакти:
Като не е гавра,що се "нервите",бре?
Човека писал за юношите и айде-е-е...Дойде и Антверпен,и Касъм паша и от 9 кладенеца вода...
Човека писал за юношите и айде-е-е...Дойде и Антверпен,и Касъм паша и от 9 кладенеца вода...
Мен ме радва как скачат, като ощипани, като видят подобна тема...
И да им имам лицемерито на някои фенове на четирибуквието! Ама наистина - вчера, миналия месец, минлата година (години) си било минало - е добре де - сега какво, само Левскарите говорят за отминалите години? Там разни победи от преди 50 години, тили, КНК, КЕШ хич не ги споменавате, нали?
ЦСКА е клуб страдиции, обаче само те са останали. Пък като гледам как ги защитавате и надграждаде. Смеете се на Борат, а ония селяци двамата, дето за пари им шляпат ***** не ги виждате...
И да им имам лицемерито на някои фенове на четирибуквието! Ама наистина - вчера, миналия месец, минлата година (години) си било минало - е добре де - сега какво, само Левскарите говорят за отминалите години? Там разни победи от преди 50 години, тили, КНК, КЕШ хич не ги споменавате, нали?
ЦСКА е клуб страдиции, обаче само те са останали. Пък като гледам как ги защитавате и надграждаде. Смеете се на Борат, а ония селяци двамата, дето за пари им шляпат ***** не ги виждате...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Странджата
- Контакти:
Махнете го това тъпо заглавие! И за братята-левскари - кажете ми колко възпитаници на нашата школа играха за национала без да са направили и един мач в прадставителния ни отбор. И прибавете и Михайлов, който си го изгонихме като мръсно куче. И после пишете такива тъпи парчета като това, че юношите ни били юношите на ЦСКА. Жалко е, че този, който е пуснал темата, се мисли за левскар...