Левски-Удинезе 2-1,16.03.2006г.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Левски-Удинезе 2-1,16.03.2006г.
За съжаление тези две успешни години на Левски ще се превърнат в едно подобие на лятото 94.....тоест нещо като легенда. Не говоря само за Левски. Жалко че не се използва този трамплин - коефициент от 25.400 и прословутите 8млн печалба от Шампионска лига.
Наистина един от мнoгoто велики мачове на любимия ни отбор и сега като го гледам настръхвам и ми се насълзяват очите,просто никога няма да забравя каква радост изпитах тогава, наистина беше една незабравима приказка
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"
Винаги настръхвам като виждам кадрите и се сещам за мача... 2006 година беше годината на Левски! Дано и Батков да си спомни за тази година и да се запита как успя да съсипе всичко постигнато тогава 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- JackPackage
- Контакти:
Уникален мач, след гола на Томашич чувството на стадиона бе неописуемо
Радостен и горд съм че бях един от онези 40 000 успели да видят отблизо тази велика победа на Левски!
Дано скоро изживеем отново подобни емоции на такъв етап от ЕКТ, колкото и нереално да ни се струва с оглед на моментното ни състояние

Радостен и горд съм че бях един от онези 40 000 успели да видят отблизо тази велика победа на Левски!
Дано скоро изживеем отново подобни емоции на такъв етап от ЕКТ, колкото и нереално да ни се струва с оглед на моментното ни състояние

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Незабравим мач
JackPackage написа:Уникален мач, след гола на Томашич чувството на стадиона бе неописуемо![]()
![]()
![]()
+1
-
- Контакти:
Велик мач!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- track.and.field
- Контакти:
ВЕЛИКО ! Бях болен , с 39 градуса температура, но при двата гола "подивях" дори звучи слабо. Започнах да обикалям апартамента и да крещя като ненормален, невероятно чувство беше. 

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
И като че ли, точно заради това снощи, един млад човек на почивката поиска ръката на своята любима. По поръчка, когато целият стадион се беше скапал и се чудихме отпада ли наистина Левски или не, изведнъж на таблото грейна "Нина ще се омъжиш ли за мен?". И за да е приказката пълна, Нина каза "Да!". И като че ли от там на татък всичко отново стана като в приказките...
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
-
- Контакти:
Бях на стадиона-НЕЗАБРАВИМО. ПЛАКАХ ОТ ЩАСТИЕ. Пожелавам го на всеки фен.