Откриха тренировките за фенове!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Откриха тренировките за фенове!!!
нямат Канал 3 в Англия, но имат "Сън".. тва със закритите тренировки е поредната излагация на Гонзалвеш. За къде се крием? ЦСКА ни разкриха още първия кръг и сега продължаваме да ставаме за посмешище с идиотски управленски ходове! Никой не е победил медиите и Левски няма да е първия
- POPCORN
- Контакти:
dodo7271 написа:Добре де, аз не мога да разбера нещо. Левски като са толкова сърдити на медиите, да вземат да ги дадат на съд. Батков поне това го знае - правото. Нека да ги даде под съд. Ясно е, че няма да спечели, но поне ще им губи времето и ще им ходи по нервите. Другият вариант е да направят като в Литекс - при първата негативна новина за тима, да излезе Гонзо и да ги нарече, например "онанисти", "********и", "помияри", както направи онзи селянин Трифон Попов. Когато ръководството на даден клуб е агресивно към медиите, те веднага стават по-ниски от тревата. Литекс е класически пример за това.
А Гонзо не каза нещо от рода на сулю и пулйо!?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- bigbonusprize
- Контакти:
POPCORN написа:А Гонзо не каза нещо от рода на сулю и пулйо!?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
POPCORN написа:dodo7271 написа:Добре де, аз не мога да разбера нещо. Левски като са толкова сърдити на медиите, да вземат да ги дадат на съд. Батков поне това го знае - правото. Нека да ги даде под съд. Ясно е, че няма да спечели, но поне ще им губи времето и ще им ходи по нервите. Другият вариант е да направят като в Литекс - при първата негативна новина за тима, да излезе Гонзо и да ги нарече, например "онанисти", "********и", "помияри", както направи онзи селянин Трифон Попов. Когато ръководството на даден клуб е агресивно към медиите, те веднага стават по-ниски от тревата. Литекс е класически пример за това.
А Гонзо не каза нещо от рода на сулю и пулйо!?
Гонзо каза за сулю и пулйо на такива журналисти като вашия гуру г.а.
Мразя журналиста Г.А.
- blue avalanche
- Контакти:
Vailo написа:нямат Канал 3 в Англия, но имат "Сън".. тва със закритите тренировки е поредната излагация на Гонзалвеш. За къде се крием? ЦСКА ни разкриха още първия кръг и сега продължаваме да ставаме за посмешище с идиотски управленски ходове! Никой не е победил медиите и Левски няма да е първия
Не е въпросът в "криенето"!Има журналисти,които идват на тренировките само за да гледат кой се усмихвал,кой НЕ СЕ усмихвал,кой е със спуснати чорапи,кой е с извадена фанелка,кой си говорел с Гонзо,кой НЕ СИ говорел с Гонзо...И почват интрижките.Такива журналисти СА СУЛЬО и ПУЛЬО!За тях няма място на тренировките!
братле, тея медии ако не им купуваш вестниците или не влизаш в сайтовете им ще изчезнат много бързо.. мен не ме кефи ГА и не влизам в сайта му, не чета *** и т.н. сините фенове трябва да бойкотират тези медии на първо място, не клубът да прави циркаджийски истории.
- синя слива
- Контакти:
Vailo написа:нямат Канал 3 в Англия, но имат "Сън".. тва със закритите тренировки е поредната излагация на Гонзалвеш. За къде се крием? ЦСКА ни разкриха още първия кръг и сега продължаваме да ставаме за посмешище с идиотски управленски ходове! Никой не е победил медиите и Левски няма да е първия
И Мунчо идиота като ни види с кои играчи разполагаме и си спомни напъните на Гонзо още миналата година да се оттърве ит Зе от Жо,ще му стане ясна тактиката.Вратаря шутира към Гарата.Елементарно.
- синя слива
- Контакти:
bigbonusprize написа:Честно казано предпочитам да сме културни. Не искам да сме Литекс. Не искам изп директор да е див селянин, който не знае как да говори пред медиите. Затваряне на тренировки и медиен бойкот, вършат добра работа (според мен)
Не искаш,но е така.Гонзо нали ги беше смаял французите с познания по чужди езици.Никакъв ,че и нищо не научи и от френския.
bigbonusprize написа:Честно казано предпочитам да сме културни. Не искам да сме Литекс. Не искам изп директор да е див селянин, който не знае как да говори пред медиите. Затваряне на тренировки и медиен бойкот, вършат добра работа (според мен)
Така е, "сульо и пульо" и наричането на Карвальо - "гомно отвътре" са именно признак на възпитанието на Гонзо

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!