Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
FCH написа:Да, да! ЖК надмина по некадърност и Гаучо и НДН... Особено тази дузпа бе "впечатляваща"... А Зизов си беше докаран от Кокала по еврейските му игри и като евреин - яде хляб от НАС, после се изплю и хванат за ръчичка с татьо си замина да си търси късмета в незнам кое измислено първенство...
Parmalat написа:FCH написа:Да, да! ЖК надмина по некадърност и Гаучо и НДН... Особено тази дузпа бе "впечатляваща"... А Зизов си беше докаран от Кокала по еврейските му игри и като евреин - яде хляб от НАС, после се изплю и хванат за ръчичка с татьо си замина да си търси късмета в незнам кое измислено първенство...
Ели Зизов играе в "измисленото" първеснтво на Португалската Суперлига Сагреш за Спортинг Брага.
plamena написа:и според мен добър мач, все пак му беше първи но трябва да подходи с по- голямо самучувствие
konvoec написа:Въпреки че не харесвам "просто фактите", ми беше много интересно да прочета за чуждестранните играчи в "Левски". Видович се представи добре в първия си мач, въпреки че бе малко припрян. Изпълняваше корнерите и другите статични положения, както и имаше голямо желание за игра. Пламен Илиев и Даниел Димов също имаха голямо желание за игра и това искам да виждам. Дават ли всичко от себе си, ще получат всичко от публиката, аз лично ще викам техните имена с пълен глас
Потребители, разглеждащи този форум: sokoleto46 и 50 госта