Видович - легионер No 65 със синята фланелка!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zizilot

Re: Видович - легионер No 65 със синята фланелка!

Мнениеот zizilot » 10 мар 2011 11:26

И аз мисля ,че има нещо нередно в отбора бойкот ли е какво ли е не зная ама се вижда че играят без всякакво желание и настроение за разлика в контролите..А за Видович се вижда че има качестава момчето,но като цяло това сега с тази игра и това държание на терена това не е моя ЛЕВСКИ :cry: :(

plamena
Контакти:

Мнениеот plamena » 10 мар 2011 11:49

и според мен добър мач, все пак му беше първи но трябва да подходи с по- голямо самучувствие :)
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 мар 2011 12:29

FCH написа:Да, да! ЖК надмина по некадърност и Гаучо и НДН... Особено тази дузпа бе "впечатляваща"... А Зизов си беше докаран от Кокала по еврейските му игри и като евреин - яде хляб от НАС, после се изплю и хванат за ръчичка с татьо си замина да си търси късмета в незнам кое измислено първенство...

Ели Зизов играе в "измисленото" първеснтво на Португалската Суперлига Сагреш за Спортинг Брага.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 мар 2011 12:30

И аз мисля ,че има нещо нередно в отбора бойкот ли е какво ли е не зная ама се вижда че играят без всякакво желание и настроение за разлика в контролите..А за Видович се вижда че има качестава момчето,но като цяло това сега с тази игра и това държание на терена това не е моя ЛЕВСКИ

виж сега аз съм играл до ниво В-група,сега продължавам да си ритам за удоволствие в зала.Били в слаба форма-е всичките 11ли са в слаба форма,не може преди два месеца да си играл приличен футбол,а сега дори три паса не можем да си дадем-такъв филм няма.Друг е въпроса че вътре на игрището не могат да се гледат-незнам какво има да делят.Ония ден гледах един репортаж при положение на Локото,където остана сам футболиста на Локомотив-мале еб.ти гледката беше-такова нещо няма и в зоналния футбол.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Sinqta lavina
Контакти:

Мнениеот Sinqta lavina » 10 мар 2011 12:33

67 -чужденци,пропуснали са статистиците-Андре Бринг/Белгия/и Клаудиано Дош Сантош Диано/Бразилия/ ;)
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ-НАЙ ГОЛЕМИЯ-ТИТУЛУВАН И ПОПУЛЯРЕН ОТБОР В БЪЛГАРИЯ-57-26 ТИТЛИ 28-КУПИ 3 СУПЕРКУПИ!
ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ С ПОЛОЖИТЕЛЕН БАЛАНС И ПЪРВИЯ БГ ОТБОР В ЛИГАТАТА НА БОГАТИТЕ!
7:2 7:1 6:3 5:0
Левски би с 8:0 ЦСКА в Елитната юношеска група

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 10 мар 2011 13:15

Parmalat написа:
FCH написа:Да, да! ЖК надмина по некадърност и Гаучо и НДН... Особено тази дузпа бе "впечатляваща"... А Зизов си беше докаран от Кокала по еврейските му игри и като евреин - яде хляб от НАС, после се изплю и хванат за ръчичка с татьо си замина да си търси късмета в незнам кое измислено първенство...

Ели Зизов играе в "измисленото" първеснтво на Португалската Суперлига Сагреш за Спортинг Брага.

Никой не изкометира повече. Отсега нататък ще го пишат с дебел шрифт :)))

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2011 19:00

plamena написа:и според мен добър мач, все пак му беше първи но трябва да подходи с по- голямо самучувствие :)

Мда ... прочети ми мислите ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 10 мар 2011 19:53

Въпреки че не харесвам "просто фактите", ми беше много интересно да прочета за чуждестранните играчи в "Левски". Видович се представи добре в първия си мач, въпреки че бе малко припрян. Изпълняваше корнерите и другите статични положения, както и имаше голямо желание за игра. Пламен Илиев и Даниел Димов също имаха голямо желание за игра и това искам да виждам. Дават ли всичко от себе си, ще получат всичко от публиката, аз лично ще викам техните имена с пълен глас :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 10 мар 2011 20:36

konvoec написа:Въпреки че не харесвам "просто фактите", ми беше много интересно да прочета за чуждестранните играчи в "Левски". Видович се представи добре в първия си мач, въпреки че бе малко припрян. Изпълняваше корнерите и другите статични положения, както и имаше голямо желание за игра. Пламен Илиев и Даниел Димов също имаха голямо желание за игра и това искам да виждам. Дават ли всичко от себе си, ще получат всичко от публиката, аз лично ще викам техните имена с пълен глас :)

+1
Само Левски!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 мар 2011 23:32

На мен не ми е много ясно това човече Стоилов с какво основание като Сираков плюе по клуба, когато е извън него, и говори хубаво, когато е вътре. Този човек никога повече не трябва да се връща в Левски. С подобни изказвания той само настройва хората срещу себе си. Не е чак толкова голям треньор, не е постигнал чак толкова много, че да дава акъл на другите какво, що и как. Други далеч по - опитни и успешни през годините наставници не са позволявали толкова нахално да говорят за планове и стратегии. Къде беше Стоилов преди това? Ами, че ако не беше Наско, който му пазеше гърба, Стоилов никой нямаше да го знае. То бива да си неблагодарник, ама пък чак толкова е безобразие. Като е толкова умен Стоилов, защо не каже нещо за продадените мачове, позорна загуба на наш терен от Локомотив, от ЦСКА есента на същия сезон, онази загуба през 2005 пролетта. Нищо не става от тебе, Мъри, нищо!
Големите треньори са големи, защото се справят в трудните ситуации и изправят на крака отбора си. А ти изпадна един път в дупка и потъна.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Левски”