След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ceckonashia
Контакти:

Re: След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Мнениеот ceckonashia » 06 мар 2011 22:41

Синьо сърце написа:Две столични дербита и 180 минути са достатъчни,за да си изгради човек поглед над нещата.И над перспективите-а те не са розови...И така,какво видя един редови син фен в тези мачове:
-играчите ни са тежки и тромави,липсва им свежест
-в технически план сме трагедия-дори на Дарко му бяга топката,на повечето им се удря в колената
-в игрови план имаме 3(три) чисти положения за два мача-без коментар...
-тактически: двата ни фланга не работят,защитата продължава да прави безумни вересии,всяко статично положение пред вратата ни е страх и трепет,а ако още един път Ясен сложи Йовов дефанзивен халф-му ставам върл противник!
-в атака пълен хаос и блъскане напред,никаква идея,бъркат се елементарни пасове на два метра!
-играем грозно,бавно и с мъка
Въобще-просто сме си много зле!Щастие е,че няма в БГ читав отбор да ни разкрие тотално!Кой е виновен за това-не мога да коментирам,но ако продължим така-6 място ни е в кърпа вързано!Какво сме се готвили и играли в контролите е едно-но това,което видях,е катастрофа!Матондо и сърбина нямат 1(един) пробив по крилата...4 (четири) човека не спряха Платини за втория гол,а трябваше само един протегнат крак!А голът на Ап.Попов е апотеоз на бездарие и безпомощност,както и положението на Локо,когато цялата защита седеше като осрана...Гонзо каза,че напролет ще видим нов Левски-и беше прав!Безидеен,муден,непохватен и бездарен син тим-това получихме като подарък за пролетта!
Е,има и светли нотки...Дебютът на Димов и Илиев показа,че в тях има хляб.Пресата ни работи,и ще става по-добра в следващите мачове.Кондиционно сме добре.И толкоз.
Честно казано,не ми е ясно как ще я караме...Идва мач в Ловеч за купата.Не ми се мисли за него.Имаме ходене в Перник и Стара Загора.А нямаме право вече на грешки.С тази игра никакви шансове нямаме-за нищо!А игра за седмица-две не се променя.Дано не съм прав...

Ще те допълня само: Никакво,ама абсолютно никакво използване на каквото и да е статично положение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 мар 2011 22:45

LUDAKIS написа:...Единственото, което искам да подчертая е че е за мен Димов е потенциялна издънка дано греша днес заедно с Матондо никакви ги нямаше на терена след имената им коментатора добавяше ".. грешен пас , ...лошо изчистване" ...

Колега, мисля, че грешиш за Димов. Като цяло не беше перфектен, но за дебют и то в тежък за отбора момент и най-важното на фона на цялостната ни слаба игра мисля, че Димов се представи добре, бори се доста, вярно, че сбърка някой друг пас, но мисля, че ще е по-полезен от Йовов на поста си. И има време да се доразвие като футболист, да не забравяме, че е на 22 години...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 22:46

Не прекалявайте с претенциите. Отборът е един и същ от Стоилов - МНОГО СЛАБ. Много хора го изкараха какъв ли не, колко бил велик, какво, що - от 2007 година сме на едно и също ниво. Имаше от време на време проблясъци, но няма разлика. И като казвам няма разлика, го правя, защото миналата седмица казах нещо във връзка с това, което споменах по - горе. Този отбор вече е за боклука. Имаме играчи, имаме потенциал, но миналата седмица продадохме мача на ЦСКА и с това този отбор окончателно се компрометира. Съжалявам за момчетата, но каквото и да стане в края на сезона, дори и спечелят двете купи, кой откъдето е дошъл. Такъв позор като този миналата седмица не може да се прости.
И при Стоилов продавахме мачове, подарявахме, и при Велев, и при Кратко, и сега. Баста!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2011 22:49

daniel875 написа:Не прекалявайте с претенциите. Отборът е един и същ от Стоилов - МНОГО СЛАБ. Много хора го изкараха какъв ли не, колко бил велик, какво, що - от 2007 година сме на едно и също ниво. Имаше от време на време проблясъци, но няма разлика. И като казвам няма разлика, го правя, защото миналата седмица казах нещо във връзка с това, което споменах по - горе. Този отбор вече е за боклука. Имаме играчи, имаме потенциал, но миналата седмица продадохме мача на ЦСКА и с това този отбор окончателно се компрометира. Съжалявам за момчетата, но каквото и да стане в края на сезона, дори и спечелят двете купи, кой откъдето е дошъл. Такъв позор като този миналата седмица не може да се прости.

Ако мачът е продаден,той не е продаден от играчите,а от други...И "продаден" не е точната дума-"неизигран" може би...Но това са догадки.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 06 мар 2011 22:49

Какъв е този негативизъм?! :roll: Срещу ЦСКА играхме отвратително - факт, но днес срещу Локото? Според мен се справиха добре момчетата, малкия Илиев като цяло пази сигурно като за дебют. Трябва още време на новите да се адаптират.

Аз лично съм доволен от играта днес - пестелива донякъде, но ефективна. Ако трябва да бъдем съвсем точни, резултатът бе 3:0, ако не беше неправилно свирената засада срещу Гара.

Даниел Димов ми изглежда особено обещаващ :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 06 мар 2011 22:49

ceckonashia написа:
Синьо сърце написа:Две столични дербита и 180 минути са достатъчни,за да си изгради човек поглед над нещата.И над перспективите-а те не са розови...И така,какво видя един редови син фен в тези мачове:
-играчите ни са тежки и тромави,липсва им свежест
-в технически план сме трагедия-дори на Дарко му бяга топката,на повечето им се удря в колената
-в игрови план имаме 3(три) чисти положения за два мача-без коментар...
-тактически: двата ни фланга не работят,защитата продължава да прави безумни вересии,всяко статично положение пред вратата ни е страх и трепет,а ако още един път Ясен сложи Йовов дефанзивен халф-му ставам върл противник!
-в атака пълен хаос и блъскане напред,никаква идея,бъркат се елементарни пасове на два метра!
-играем грозно,бавно и с мъка
Въобще-просто сме си много зле!Щастие е,че няма в БГ читав отбор да ни разкрие тотално!Кой е виновен за това-не мога да коментирам,но ако продължим така-6 място ни е в кърпа вързано!Какво сме се готвили и играли в контролите е едно-но това,което видях,е катастрофа!Матондо и сърбина нямат 1(един) пробив по крилата...4 (четири) човека не спряха Платини за втория гол,а трябваше само един протегнат крак!А голът на Ап.Попов е апотеоз на бездарие и безпомощност,както и положението на Локо,когато цялата защита седеше като осрана...Гонзо каза,че напролет ще видим нов Левски-и беше прав!Безидеен,муден,непохватен и бездарен син тим-това получихме като подарък за пролетта!
Е,има и светли нотки...Дебютът на Димов и Илиев показа,че в тях има хляб.Пресата ни работи,и ще става по-добра в следващите мачове.Кондиционно сме добре.И толкоз.
Честно казано,не ми е ясно как ще я караме...Идва мач в Ловеч за купата.Не ми се мисли за него.Имаме ходене в Перник и Стара Загора.А нямаме право вече на грешки.С тази игра никакви шансове нямаме-за нищо!А игра за седмица-две не се променя.Дано не съм прав...

Ще те допълня само: Никакво,ама абсолютно никакво използване на каквото и да е статично положение

Aбе, ние вкарахме гол от статично положение или корнера не е такова?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 06 мар 2011 22:51

daniel875 написа:Не прекалявайте с претенциите. Отборът е един и същ от Стоилов - МНОГО СЛАБ. Много хора го изкараха какъв ли не, колко бил велик, какво, що - от 2007 година сме на едно и също ниво. Имаше от време на време проблясъци, но няма разлика. И като казвам няма разлика, го правя, защото миналата седмица казах нещо във връзка с това, което споменах по - горе. Този отбор вече е за боклука. Имаме играчи, имаме потенциал, но миналата седмица продадохме мача на ЦСКА и с това този отбор окончателно се компрометира. Съжалявам за момчетата, но каквото и да стане в края на сезона, дори и спечелят двете купи, кой откъдето е дошъл. Такъв позор като този миналата седмица не може да се прости.
И при Стоилов продавахме мачове, подарявахме, и при Велев, и при Кратко, и сега. Баста!

Не играчите, нали знаеш че баткоф заповядва. Той трябва, да е на боклука!

НАПРЕД СИНИ ЛЪВОВЕ !!!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 06 мар 2011 22:53

Какво става с карвальо ще игре ли срещу черноморец?Щото и в атака сме много зле два автогола и един добутан от вратаря .Всички вече знаят тактиката на левски и единственото което трябва да правят е да пазят тасевски и дембеле.Това вече и децата го знаят само гонзо и ясен, незнам слепи ли са.Нещо трябва да се промени тактически.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 22:53

Синьо сърце написа:

Ако мачът е продаден,той не е продаден от играчите,а от други...И "продаден" не е точната дума-"неизигран" може би...Но това са догадки.

Ние не играхме, защото искахме да върнем ЦСКА в борбата за евроквотите, за да не се повтори случая от 1999, когато рано ги отказахме пролетта от мераците им в шампионата. Така, че за мен този мач направо им го дадохме. Дали е неизигран, дали е продаден, каквото и да е, за мен сто процента не беше редовен, за което този отбор си заслужава последствията.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2011 22:54

Значи-за колегата,дето не харесва Димов-това момче е разбивач и биткаджия,какъвто трябва да е дефанзивнич халф!Дава физическа мощ в центъра и е повратлив и бърз за ръста си!И още нещо-помниш ли кой сложи с перфектно центриране топката на главата на Гарата,дето не можа да я вкара?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”