Обичам Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Сега разбирам,колко много те обичам!

Мнениеот durex » 05 окт 2010 16:47

malchev написа:
petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.

И защо да е *****??? Ти не се обиждай, ама говориш глупости!
По твоята логика Манчестър, Реал, Барса трябва да имат само местни фенове ли? Че какъв е тогава смисълат на футбола? И на теливизионните предавания на мачове?
Човек трябва да подкрепя отбора, който му е на сърцето. Независимо дали е от София, Париж или Враца. Това твоето е криво разбран местен патриотизъм.

До момичето, и аз ти пожелавам мач на Герена, пълни трибуни.. гарантирам ти настръхване :)

Точно казано ;)

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 05 окт 2010 16:51

petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.

СМЕШЕН ХААХАХАХАХАХ ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ЧОВЕК ...ЩО ЗА ГЛУПОСТ Е ТОВА ХАХААХАХХА
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 05 окт 2010 17:09, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 05 окт 2010 16:52

malchev написа:

И защо да е *****??? Ти не се обиждай, ама говориш глупости!
По твоята логика Манчестър, Реал, Барса трябва да имат само местни фенове ли? Че какъв е тогава смисълат на футбола? И на теливизионните предавания на мачове?
Човек трябва да подкрепя отбора, който му е на сърцето. Независимо дали е от София, Париж или Враца. Това твоето е криво разбран местен патриотизъм.

До момичето, и аз ти пожелавам мач на Герена, пълни трибуни.. гарантирам ти настръхване :)

+1 :) Само "Левски"! :)
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 05 окт 2010 16:54

Ей, ама това оРКите наистина не сте в ред!.... :mrgreen:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 окт 2010 16:54

Моите поздравления Цеци! :) Взела си правилното решение и заповядай на ГЕРЕНА ,ще се почувстваш Божествено ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 05 окт 2010 16:57

от ceckaaaaa96 на 05 Окт 2010 14:13
"Здравейте! Казвам се Цветана и съм от едно градче близо до град Сливен. Вчера за първи път отидох на мач на ЛЕВСКИ. Нямате си представа как се почувствах,когато видях тези стотици хора с грейнали лица и сини шалчета да пеят песните за любимия отбор. Още щом стъпих на стадиона разбрах,че това ще е моят живот от тук нататък! За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ. Може би много хора,които четат това сега си казват "Тая е луда,как може толкова много да обича един отбор" е за тези хора ще кажа-Ами може! Всеки човек има интереси,всеки човек върви и се стреми към нещо,е аз избрах да вървя по синята пътека заедно със сините си братя и никога няма да съжалявам за този избор! Не можеш да заповядваш на сърцето,то само избира кой да обича,а моето сърце тупти за ЛЕВСКИ и ще тупти,докато не спре завинаги!Няма по-чиста и по-свята любов от тази към Левски! Няма по-хубаво нещо от това да чуеш ревът на стотиците левскари дошли без страх да подкрепят своя отбор! Сега разбрах,колко много те обичам!"

Няма нищо, ще ти мине :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 окт 2010 16:59

ИзображениеТи не си с всичкия сиИзображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 окт 2010 17:11

Всеки има право на избор.Ти що не си сложиш аватар на БГ певец , а си си сложил на сърбин ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2010 17:11

ceckaaaaa96 написа:Здравейте! Казвам се Цветана и съм от едно градче близо до град Сливен. Вчера за първи път отидох на мач на ЛЕВСКИ. Нямате си представа как се почувствах,когато видях тези стотици хора с грейнали лица и сини шалчета да пеят песните за любимия отбор. Още щом стъпих на стадиона разбрах,че това ще е моят живот от тук нататък! За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ. Може би много хора,които четат това сега си казват "Тая е луда,как може толкова много да обича един отбор" е за тези хора ще кажа-Ами може! Всеки човек има интереси,всеки човек върви и се стреми към нещо,е аз избрах да вървя по синята пътека заедно със сините си братя и никога няма да съжалявам за този избор! Не можеш да заповядваш на сърцето,то само избира кой да обича,а моето сърце тупти за ЛЕВСКИ и ще тупти,докато не спре завинаги!Няма по-чиста и по-свята любов от тази към Левски! Няма по-хубаво нещо от това да чуеш ревът на стотиците левскари дошли без страх да подкрепят своя отбор! Сега разбрах,колко много те обичам!

Нека има все повече фенове(и най вече фенки) като теб,които ги води повече любовта към отбора,който подкрепят,отколкото омразата към друг отбор!Дано във всеки изминал ден такива фенове да се множат(защото БГ футбола определено има нужда от фенове,въпреки че нашия футбол си е кочина) и в същото време злобарите да изчезват малко по малко(е...нека останат и малко...да ни развеселяват)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 05 окт 2010 17:16

Браво на момичето. Левски това е религия. Колкото по-често ходиш на мачове на Левски - толкова повече ще обичаш този отбор. Съгласен съм и с фена на цска, че са необходими повече фенове , а не злобари. :P

Върни се в “Левски”