Защо са ни големи играчи когато не ги почитаме?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Защо са ни големи играчи когато не ги почитаме?
Това черно тото си го заври някъде.Винаги търсим под вола теле и не оценяваме това което имаме,а то е вратар който играеше със сърце и душа и ще остане в памета на милиони Българи.
Аз по принцип бързо загрявам,само дето трябва повече да ми се обясняваtprodanov написа:Печка, като позагрееш, пробвай да схванеш разликата между грешка и черно тото. И да вмъкнеш някъде думата - голям. Гонзо беше достатъчно ясен по въпроса, а на него мога да вярвам повече. Ти си му се радвай на Гошо де, лошо няма - наистина, един от най-добрите вратари, в това спор няма.

Поклон пред Георги! Благодарим ти!
[center]
[/center]

Сега е Г .Петков,преди него Митко,Пацо,Боби....Винаги е имало и грешки,винаги е имало недоволство от нас привържениците.Но не е толкова трудно всеки които се смята за истински Левскар,да каже:..И все пак БЛАГОДАРЯ на Гошо че го имаше!!!Не е никак трудно повярвайте.Точно това малкото прави разликата......
-
- Контакти:
Голям вратар и голям помияр. Неведнъж съм казвал, че ако не беше такъв артист и циркаджия, щеше да играе в голям отбор...Но всичко се връща на тоя свят - след като години наред ни правеше на маймуни със симулациите си и едноминутните изпълнения на аут-ове, сега дойде ред и него да го правят на маймунка. Сори, ама е така!
Един от най - добрите вратари в историята на Левски. Благодарим за хубавите моменти.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- vratar4eto
- Контакти:
Гошо даде много на Левски. Всички незабравими моменти от от 2005 и 2006 година са и негова заслуга. Това не трябва да се забравя от никого
И не трябва да се повтарят глупостите на Г.А. и други ''доброжелатели" за черно тото и т.н. Просто ние бяхме свикнали той да е машина. Сега просто се случи така, че той не е във форма, когато и защита ни е несработена. Наистина последните година-две не е на нивото "Петков от 2006", но това е нормално. И преди съм ви го казвал. Пребройте, в колко мача (особено на Герена) вратарят на Левски има работа. Имаше 1 сезон, в който като домакин имахме 3 допуснати гола за целия сезон - при 6:1 над Локо Пд и 6:2 над Литекс
Е как тогава да си все във форма и да поддържаш нивото си?
Яд ме е, че поне не му организираха едно изпращане, на което да се съберем много фенове и да му кажем това, което заслужава:
Благодарим ти, Гошо!!!

Яд ме е, че поне не му организираха едно изпращане, на което да се съберем много фенове и да му кажем това, което заслужава:
Благодарим ти, Гошо!!!
Това което мога да кажа на Гошо е едно голямо благодаря за всичко което направи с Левски.Вчера някак си като гледах интервюто ми стана тъжно че Гошо Петков няма да е вече в Левски.Да знам че вече формата му беше лоша и можеби наистина трябваше да се оттегли но не мисля че това е начинът.Не трябва да отричаме нещо което ни е правило толкова много пъти щастливо заради няколко слаби мачове.
ГОШО ПОКЛОН!
ГОШО ПОКЛОН!

Re: Батков помисли!
Всички Левскари може би ще те подкрепят в думите ти аз съм за твърдо ДАААААААААААААААААААА.ТЕ НАИСТИНА ГО ЗАСЛУЖАВАТ.Един бенефис с екипа на Левски,та дори и срещу сегашния състав едните в син екип другите в жълт.
Подкрепям темата ти.
Подкрепям темата ти.
LEVSKI_FOREVER
Re: Батков помисли!
Тази цялата работа малко преекспонира гонели ги и тн. обидени!!! просто ви дойде времето както на много други преди това целия световен футбол е пълен с раздели на клубове с легенди който подчертавам са имали привилегията да защитават честа на даден клуб и са се резлизирали благодарение на него.Те трябва да са горди и да благодарят за това не да се правят на обидени това е футбол на всички им идва времето.