Има ли шанс Даниел Димов да се наложи в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Има ли шанс Даниел Димов да се наложи в Левски.

Мнениеот stoyankd » 05 яну 2011 16:06

Tommi написа:Няма начин да се наложи, освен ако ръководството не реши да спести пари от трансфери и не привлече централен защитник, а на тази позиция да играе Грийн :? А дори и при такова положение не съм много сигурен дали в средата ще играе Димов или лидерът на отбора Ицо Йовов (който е по-добрият избор, лично за мен).

В колко мача получихме голове с глава? Колко гола си спомняш да сме получили с глава, когато играеше Боримиров като дефанзивен халф. Аз се сещам за един- на Бауман от Вердер. Имаме нужда от висок и здрав, добре играещ халф, просто защото футбола в момента е изключително силов. А Йовов е направо престъпление да го мъчат за дефанзивен, вместо да си играе крило.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 яну 2011 16:09

koi4i написа:
Tommi написа:Няма начин да се наложи, освен ако ръководството не реши да спести пари от трансфери и не привлече централен защитник, а на тази позиция да играе Грийн :? А дори и при такова положение не съм много сигурен дали в средата ще играе Димов или лидерът на отбора Ицо Йовов (който е по-добрият избор, лично за мен).

Йовов като опорен халф е спринос клонящ към 0. Вече е стар, няма КПД в дефанзивен план.
Защо темата е в този подфорум?

Йовов е левскар, а имаме нужда и от такива.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 яну 2011 16:10

не виждам защо коментираш колко гола сме получили или избора на 11 сеторката ни в този форум?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 яну 2011 16:14

stoyankd написа:

В колко мача получихме голове с глава? Колко гола си спомняш да сме получили с глава, когато играеше Боримиров като дефанзивен халф. Аз се сещам за един- на Бауман от Вердер. Имаме нужда от висок и здрав, добре играещ халф, просто защото футбола в момента е изключително силов. А Йовов е направо престъпление да го мъчат за дефанзивен, вместо да си играе крило.

Когато играеше Боримиров имахме един Томашич в защитата, който играеше колкото четиримата ни сегашни защитници. А за Йовов вече написах - той има синьо сърце и ще се раздава до край, ако трябва и като защитник ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 05 яну 2011 16:16

Mourinio написа:
stoyankd написа:
Mourinio написа:Д.Д. не ни интересува, каквото иска да прави, затворена страница за Черно море, както трябва да бъде затворена и тая тема в нашия форум!

Не виждам причина да се сърдиш. този играч ни интересува и търся мнението на тези, които го познават най-добре- феновете на Тича.

нас не ни интересува Димов и дори ни срам, че е бил юноша на Черно море

По твойта логика ми е интересно, какво да кажат феновете на Спартак например за Мишо Лазаров. Бил съм на няколко мача на Тича, не останах с впечатление да го мразите особено. А той е къде, къде по-голям предател по твоите разбирания.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 05 яну 2011 16:20

Йовов няма смисъл да играе като защитник или дефанзивен полузащитник - не му е там силата :!:
Той е играч който не може да тича много и да "гони", но има поглед, може и пас да даде, може и да вкара...
Така, че дефанзивен халф си трябва особено, ако Сержиньо играе в защита :idea:

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 05 яну 2011 16:21

Венелин написа:Йовов няма смисъл да играе като защитник или дефанзивен полузащитник - не му е там силата :!:
Той е играч който не може да тича много и да "гони", но има поглед, може и пас да даде, може и да вкара...
Така, че дефанзивен халф си трябва особено, ако Сержиньо играе в защита :idea:

Напълно съм съгласен.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 яну 2011 16:29

Ако е сериозен има шанс разбира се.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 05 яну 2011 16:30

Tommi написа:
stoyankd написа:

Когато играеше Боримиров имахме един Томашич в защитата, който играеше колкото четиримата ни сегашни защитници. А за Йовов вече написах - той има синьо сърце и ще се раздава до край, ако трябва и като защитник ;)

Бих добавил и Топчо, който също играеше много силно с глава, нищо че не беше ръстов играч. И 2-мата ни централни бранители по онова време бележеха и голове- паметния на Томашич срещу Удинезе и един на Топчо срещу цска веднага изплуват в съзнанието ми...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 яну 2011 16:32

Зависи,повече го виждам поне пролетният полусезон като резерва,или ако проблемите в защитата продължават и не се вземе централен защитник и Сержиньо Грийн заиграе само в защита тогава го виждам титуляр но все пак всичко зависи от самият Димов как ще се аклиматизира,и как ще се сработи със останалите,защото все пак има разлика от Ч.море и Левски и малка и голяма все пак има,затова всичко зависи от самият него

Върни се в “Левски”