"Левски" с проект за покрив на стадиона

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: "Левски" с проект за покрив на стадиона

Мнениеот Кашчей » 24 дек 2010 15:44

THE G.A.M.E написа:Не е голяма филосОфия, да бъде покрит "Георги Аспарухов".
Сега има материали ... олекотени конструкции, ала - бала ....
Едвали ще струва колкото някой нов стадион за 20 000 !
И аз знам, че трибуните на Герена са кофти ... но с един мъдър ремонт, нещата ще се оправят.
Вече, с "онова" прочуто свлачище, как стоят нещата ... не е много ясно.
Това МАЙ, е сериозния проблем ....

Как се прави мъдър ремонт на насип, който поддава?
Литекс го е написал много точно-до твърда почва и наново.Лошото е, че това ще струва по-скъпо, отколкото на ново място.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 дек 2010 15:54

Кашчей написа:Баждеков откога стана строителен инженер, че вече дава и компетентни мнения?Има ли вече изготвен проект, не само идеен, а работен, с всички изчисления, защото не става дума за навес за дърва, а за покрив, под който хора ще има.Доколкото знам, "Г. Аспарухов" има проблеми с насипната конструкция и май първо това трябва да се реши, а след това да се мисли за козирка.

Г-н Баждеков не е глупав човек и сигурно се е консултирал, с когото трябва. ;) После, никъде не става въпрос за козирка, а за покривна конструкция, която може да бъде окачена (примерно). Ако не греша, проектът за стадион "Варна" предвижда точно такава конструкция. А вариантът с нов стадион наистина е най-добър, но за такъв вариант, поне засега, няма пари нито един отбор във България. Не случайно и Тодор Батков се отказа от стадион "Раковски". Затова и битката за мястото на националния стадион ще бъде жестока, предчувствам отсега. ;)
П.П. И аз не съм строителен инженер, но доколкото знам подобни проблеми с насипни конструкции и свлачища се решават с инжектиране на бетон. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 24 дек 2010 16:09

PFC Litex написа:Първо да решат как да спрат потъването на секторите и тогава да покриват.

Няма лошо от всеки инвестиран лев във спорта, а Левски ако желаят да имат нещо модерно, настоящият го изриват до земята и си правят нов, с кърпежи не става.

Интересно от опита на Гришата ли даваш тези препоръки?
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 дек 2010 16:12

Нищо не казвам за интелектуалните качества на Баждеков, както и за професионалните му.Просто не мисля, че е работа на финансиста в клуба да дава изявления за неща, които не са му в областта на работата.Това трябва да го говори президентът, но той се занимава предимно с неща, които разсмиват феновете в България.

За инжектирането-сигурно е така-не съм запознат.Виж, за метални конструкции мога да имам мнение.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 24 дек 2010 16:27

Neron написа:Най добре ще е да си направим стадион с 20-25 хиляди места и да играем мачовете в ШЛ на евентуално новия национален.Няма смисъл да се правят ремонти за милиони евра на Георги Аспарухов.Когато ходих да си сложа някои чаркове по стария ми комп ми казаха Колкото и да тунинговаш Москвич той си остава Москвич.Същата работа е и влагането на пари в този стадион.

+1

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 24 дек 2010 16:30

Добре е замислено,дано стане работата,а така ще има и повече посещаемост и вместо на мачове като този със Спортинг при тоя сняг да има 3000 - 4000,при покрити трибуни стадиона ще е пълен ;) ;)
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 дек 2010 16:42

Кашчей написа:Нищо не казвам за интелектуалните качества на Баждеков, както и за професионалните му.Просто не мисля, че е работа на финансиста в клуба да дава изявления за неща, които не са му в областта на работата.Това трябва да го говори президентът, но той се занимава предимно с неща, които разсмиват феновете в България.....

Колега, преди години Тодор Колев казваше, че във България има трима Тодоровци, които разсмиват народа: той самият, Тодор Живков и Тодор (Тошко) Козаров. Явно традицията е жива. :lol: А Баждеков е изпълнителен директор на клуба, а не главен счетоводител, все пак. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 дек 2010 16:45

Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:Не е голяма филосОфия, да бъде покрит "Георги Аспарухов".
Сега има материали ... олекотени конструкции, ала - бала ....
Едвали ще струва колкото някой нов стадион за 20 000 !
И аз знам, че трибуните на Герена са кофти ... но с един мъдър ремонт, нещата ще се оправят.
Вече, с "онова" прочуто свлачище, как стоят нещата ... не е много ясно.
Това МАЙ, е сериозния проблем ....

Как се прави мъдър ремонт на насип, който поддава?
Литекс го е написал много точно-до твърда почва и наново.Лошото е, че това ще струва по-скъпо, отколкото на ново място.

Ами да, аз точно за това посочих, че май истинският проблем не е покриването, седалките или нещо подобно, а - поддаващите трибуни .... и общо взето, нестабилната почва под стадиона ...

Иначе, под - "мъдър ремонт", имах в предвид, сериозния наклон под който са седалките във 'В' и на места в 'Б' ...
Но дори този проблем да се оправи след вътрешен ремонт .... ще остане далеч по сложният - външен проблем.
Тук вече, нямам идея какво може да се направи ... по запознатите могат да кажат.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 24 дек 2010 16:54

Хубава е идеята.Дано я видим в готов вид след време.Хайде весело посрещане на празника от мен!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 24 дек 2010 16:56

Ами щом секторите поддават , тогава защо на козирката на А сектор и няма нищо ???

Върни се в “Левски”