Лъчезар Балтанов с 2 промила алкохол в кръвта

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Re: Лъчезар Балтанов с 2 промила алкохол в кръвта

Мнениеот n_man95 » 17 дек 2010 13:55

Santiago Munezz написа:Лъчо явно е отпразнувал подобаващо последния си мач за Левски.Но поне книжка има :lol: лошото е че това взима да става навик.

Лъчко се цака него си от 5години.Беше талант.Вкараха го в първия отбор, а той се самозабрави и какво остана вечната надежда.Сега можеше да е от класата на Влади Гаджев,ако имаше поне малко трудоспособност и постоянство.Лъчоо сам си прееееба кариерата,ай сега ходи във Славия или Калиакра и си свършен за футбола,ще си останеш средняк,но ти така си го направи :evil: :geek:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 17 дек 2010 13:58

Не ми е пише отново, повтарям написното от мен миналата седмица в темата за Дембеле!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 дек 2010 13:58

[quote="scooool"]Другия момент е,че сезона свърши и може да разпуснат ама разпуснат не да се олеят като свине.[quote]
То и аз разпускам, но не шофирам с 2 промила! Най- тъпото е че вземят над 1000 лв. ;) и не си поръчват такси или Дринк & Драйв :roll: Наглеци и дудуци, независимо от отборът в който играят!
Наздраве!
Последна промяна от MCMXIII на 17 дек 2010 14:01, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 17 дек 2010 13:58

scooool написа:Раздвоен съм,мисля че вече на всички ни омръзнаха тези глупости и все наши момчета.Другия момент е,че сезона свърши и може да разпуснат ама разпуснат не да се олеят като свине.Искам Дембеле да остане,но ако гонят Балтанов аршина трябва да е еднакъв както приляга на истински отбор,а не на селска дружинка ако единия е аут другия също да ги продават и да озаптят отбора ние не започваме от тях и не свършваме с тях САМО ЛЕВСКИ.

Те Балтанов няма да го изгонят заради тая изцепка а заради това че е "изключителен" талант.Демек щото не става за Левски ;)
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 17 дек 2010 14:01

Ами той сега ако не се напие кога?!? Тежкият сезон е приключил и е време за малко разпускане. Малшанс, че са хванали точно него. Толкова много народ карат след почерпка, но съдбата е решила да хванат точно Лъчко! Следващия път пак да пие, но да ползва такси!
На стар краставичар краставици не продавайте !

danchob4
Контакти:

Мнениеот danchob4 » 17 дек 2010 14:05

Краставичарят Ганчо написа:Ами той сега ако не се напие кога?!? Тежкият сезон е приключил и е време за малко разпускане. Малшанс, че са хванали точно него. Толкова много народ карат след почерпка, но съдбата е решила да хванат точно Лъчко! Следващия път пак да пие, но да ползва такси!

Какъв малшанс бе ,не четеш ли че е направил катастрофа!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 дек 2010 14:07

Чудя се жалко ли е или е смешно???!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Пак пиян!

Мнениеот megan fox » 17 дек 2010 14:08

cocain4 написа:е.и му маи..та,е това вече е наглост :evil:

Свръх наглост! Докато не вкарат някого в затвора от играчите на Левски... останалите им съоторници няма да се усетят да се спрат!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 17 дек 2010 14:08

А вие които пишете тука не пиете ли, не карате пили или не ви хващат. А да сетих се не сте известни и не пишат за вас. Проблемат не е във футболистите той си е просто човешки недостатък. И аз съм го правил, не се гордея с това, но се е случвало. И както се казва който няма грях пръв да хвърли камък. Интересно ми е друго имам много близки приятели в кат и във 7 - мо в чийто район хванаха Гаррата. Та те са ми споделяли, че често спират футболисти след употреба на алкохол. Ама защо само за тези от Левски веднага се информират медийте, а за останалите нищо е друга тема.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 дек 2010 14:13

didayyord написа:А вие които пишете тука не пиете ли, не карате пили или не ви хващат. А да сетих се не сте известни и не пишат за вас. Проблемат не е във футболистите той си е просто човешки недостатък. И аз съм го правил, не се гордея с това, но се е случвало. И както се казва който няма грях пръв да хвърли камък. Интересно ми е друго имам много близки приятели в кат и във 7 - мо в чийто район хванаха Гаррата. Та те са ми споделяли, че често спират футболисти след употреба на алкохол. Ама защо само за тези от Левски веднага се информират медийте, а за останалите нищо е друга тема.

И ние пие и нас ни хващат.Но не сме публични личности.Това е разликата.

Върни се в “Левски”