Само едно ми е болно не мога да се сетя за един честен собственик на наш отбор

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
lisynger написа:А добър ден!
Само едно ми е болно не мога да се сетя за един честен собственик на наш отбор
Yoda написа:КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ПОНЯТИЕТО РУСКА МАФИЯ КАЗАНО ОТ АМЕРИКАНСКИ ДИПЛОМАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Това е все едно цесекар казва на левскар "говедо" или левскар казва на на цесекар "Чорбар"![]()
![]()
Да сте чули американец да каже нещо хубаво за суперконкурента си Русия ?
За американците всеки руски бизнесмен, който ги измества от пазара е мафиот !!! Освен това с понятието мафиот те боравят без да посочват конкретно каква престъпна дейност е била извършена. За тях щом е руснак с пари и фирма , значи е мафиот. Всички плюят Чорни , че бил мафиот, а никой не е посочил до сега едно пръстъпление извършено от него. Май единственото му престъпление е, че има пари, много пари ......![]()
Да припомним ли на господа Хамериканците, че КОЗА НОСТРА е създадена и действа именно във САЩ. А нейните татковци Сицилианската мафия, Камората и Ндрангетата са създадени и действат в Италия !!! Друга супердемократична държава като Япония е известна с техните триади ..... Та нещата стават малко като : "Крадеца вика , дръжте крадеца!".![]()
![]()
![]()
Освен това се замислете как така мафиота Чорни си живее необезпокояван във Израел - държавата пръв приятел на САЩ. Абе тия в Израел май не четат американски вестници и за това до сега не са бутнали с пръс Миша Черной !!!
blue avalanche написа:В същите wikileaks не пишеше ли как,с помощта на "суперчестните и невинни" американци,сме продавали оръжие наляво и надясно?
Yoda написа:Във кои държави е обявен "персона нон грата" ??? Я изброй поне 2-3, освен "Пудела на САЩ-България".
Аз не зная престъпник да е обявен "персона нон грата" . Ако някой е извършил престъпление в дадена държава, то той бива осъден, макар и задочно. След това ако влезе на територията на държавата, го хващат и го тикват в панделата. Ако държавата е в Евросъюза, му пускат Евро-заповед за задържане и го задържат независимо в коя държава от Евросъюза пребивава или влиза .... В случая със Чорни нямаме такива хипотези. А "персона нон грата" обикновенно се прилага за чужди дипломати, които са заподозрени в шпионаж.
За Чорни не зная да има присъда в някоя държава. Не зная дори за задочна присъда. Не зная да има и наказателни дела срещу него . Ако някой знае нещо нека да напише, че ми е много интересна темата !!!!
Мафия и мафиот не са правни категории. Те не съществуват в Наказателния кодекс.
Друго много важно е, че в демократична държава не би следвало да се нарича някой престъпник без да има влязла в сила присъда. Щом това се допуска, значи в държавата демокрация НЯМА !!! Само в тоталитарните държави има такова нещо : "Другаря Бим Бир Сенказа, че другая Ху. е престъпник , значи е такъв !"
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Google Adsense [Bot] и 129 госта