Да си спомним бившите ни играчи-част 2. Кирил Ивков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Re: Да си спомним бившите ни играчи-част 2. Кирил Ивков

Мнениеот nostradamus » 26 ное 2010 17:50

ivo_gf написа:Добре бе, пич, дето пускаш темата, защо не пусна инфо кои са първите два отбора в живота на Ивков, където играе 7 години и къде е роден и израсъл? Защото доколкото знам, не долюбвате съгражданите му, предполагам логично и него?

Кирил Лозанов Ивков е бивш български футболист, защитник. Играл е за Металург (Перник) (1960-1966), Миньор (Перник) (1966-1967), Левски (София) (1967-1978) и Етър (1978-1982). Има 323 мача и 15 гола в "А" група (293 мача с 5 гола за Левски, 18 мача с 1 гол за Етър и 12 мача с 1 гол за Миньор). С отбора на Левски е четирикратен шампион на България (1968, 1970, 1974 и 1977) и четирикратен носител на Купата на Съветската армия (1970, 1971, 1976 и 1977). Футболист № 1 на България за 1974 и 1975 г. и носител на купата за спортсменство през 1975 г. Има 44 мача и 1 гол за "А" националния отбор (1968-1979), 2 мача за "Б" националния, 7 мача с 1 гол за младежкия и 2 мача за юношеския национален отбор. Участва на СП-1974 в Германия (в 3 мача). Сребърен медалист от ОИ-1968 в Мексико. Завършва ВИФ "Георги Димитров". "Заслужил майстор на спорта" от 1973 г. Награден с бронзов орден на труда през 1968 г. За Левски има 30 мача и 1 гол в евротурнирите (2 мача за КЕШ, 12 мача с 1 гол за КНК и 16 мача за купата на УЕФА). Хладнокръвен, спокоен и сигурен бранител с навременни и точни намеси. Пример за спортсменство. След прекратяването на активната си състезателна дейност през е треньор на Левски (1985-1987, печели купата на страната през 1986 г.), Етър, ЛЕКС, Сливен, Спартак (Варна), Етникос (Кипър) и Черноморец. Помощник-треньор на "А" националния отбор. Директор на ДЮШ на "Левски". Член на спортно-техническата комисия във ФК "Левски".
Батков вън!

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 26 ное 2010 17:55

nostradamus написа:
ivo_gf написа:Добре бе, пич, дето пускаш темата, защо не пусна инфо кои са първите два отбора в живота на Ивков, където играе 7 години и къде е роден и израсъл? Защото доколкото знам, не долюбвате съгражданите му, предполагам логично и него?

Кирил Лозанов Ивков е бивш български футболист, защитник. Играл е за Металург (Перник) (1960-1966), Миньор (Перник) (1966-1967), Левски (София) (1967-1978) и Етър (1978-1982). Има 323 мача и 15 гола в "А" група (293 мача с 5 гола за Левски, 18 мача с 1 гол за Етър и 12 мача с 1 гол за Миньор). С отбора на Левски е четирикратен шампион на България (1968, 1970, 1974 и 1977) и четирикратен носител на Купата на Съветската армия (1970, 1971, 1976 и 1977). Футболист № 1 на България за 1974 и 1975 г. и носител на купата за спортсменство през 1975 г. Има 44 мача и 1 гол за "А" националния отбор (1968-1979), 2 мача за "Б" националния, 7 мача с 1 гол за младежкия и 2 мача за юношеския национален отбор. Участва на СП-1974 в Германия (в 3 мача). Сребърен медалист от ОИ-1968 в Мексико. Завършва ВИФ "Георги Димитров". "Заслужил майстор на спорта" от 1973 г. Награден с бронзов орден на труда през 1968 г. За Левски има 30 мача и 1 гол в евротурнирите (2 мача за КЕШ, 12 мача с 1 гол за КНК и 16 мача за купата на УЕФА). Хладнокръвен, спокоен и сигурен бранител с навременни и точни намеси. Пример за спортсменство. След прекратяването на активната си състезателна дейност през е треньор на Левски (1985-1987, печели купата на страната през 1986 г.), Етър, ЛЕКС, Сливен, Спартак (Варна), Етникос (Кипър) и Черноморец. Помощник-треньор на "А" националния отбор. Директор на ДЮШ на "Левски". Член на спортно-техническата комисия във ФК "Левски".

А така, просто забелязах, че в "Да си спомним бившите ни играчи 1-а част е дадена цялата биография на човека, а тук умишлено са скрити първите години от кариерата на Ивков и родния му град, интересно защо :)
Последна промяна от ivo_gf на 26 ное 2010 17:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 ное 2010 17:56

Мно-о-ого голям! Някои го наричаха принц Кирил, макар че с играта си той по-скоро напомняше кайзер Франц! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 26 ное 2010 20:35

Защото аз пускам темата а не ти.Ивков винаги е разпознавал себе си като левскар,Айде като много искаш пусни си тема в форума на твоето отборче с тема примерно ''Къде е играл К.Ивков преди да открие себе си в Левски''...
Абе знам аз,че нашия форум е интересен на много хора от други отбори ама пък чак толкова...

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 26 ное 2010 20:47

abiati написа:

Защото аз пускам темата а не ти.Ивков винаги е разпознавал себе си като левскар,Айде като много искаш пусни си тена в форума на твоето отборче с тема примерно ''Къде е играл К.Ивков преди да открие себе си в Левски''...
Абе знам аз,че нашия профил е интересен на много хора от други отбори ама пък чак толкова...

Кирил Ивков ние го правиме футболист в Перник. И после вие във ваш си стил го взимате готов изграден футболист. Всъщност това нещо, вие и ЦСКА винаги сте го правили. Взимате наготово изградени футболисти от провинцията. Така че не е нужно умишлено да манипулираш голяма част от биографията на Кирил Ивков.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 26 ное 2010 21:17

petrof написа:
abiati написа:

Защото аз пускам темата а не ти.Ивков винаги е разпознавал себе си като левскар,Айде като много искаш пусни си тена в форума на твоето отборче с тема примерно ''Къде е играл К.Ивков преди да открие себе си в Левски''...
Абе знам аз,че нашия профил е интересен на много хора от други отбори ама пък чак толкова...

Кирил Ивков ние го правиме футболист в Перник. И после вие във ваш си стил го взимате готов изграден футболист. Всъщност това нещо, вие и ЦСКА винаги сте го правили. Взимате наготово изградени футболисти от провинцията. Така че не е нужно умишлено да манипулираш голяма част от биографията на Кирил Ивков.

Никой,нищо не манипулира.Тук си спомняме за нашите футболисти.Играчи,играли в определен период в Левски и оставили диря,именно този период ни интересува,ако не си забелязал заглавието и форума е на Левски.Странно ми е самия той,великия Кирил Ивков с кой отбор припознава себе си- Левски или Перник.И още нещо,няма нищо по-нормално от това малките отборчета без големи успехи и купи да захранват по-титолуваните с играчи,така както е в цял свят.Примери много: Реал и Барса в Испания,Милан,Интер и Юве в Италия,Манчестър,Ливърпул и Челси в Англия.... Левски,Цска и Литекс в България.

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 26 ное 2010 21:31

petrof написа:
abiati написа:

Като те гледам си фен на Миньор,Ивков е започнал от Металург.
Батков вън!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 ное 2010 21:32

abiati написа:

Защото аз пускам темата а не ти.Ивков винаги е разпознавал себе си като левскар,Айде като много искаш пусни си тема в форума на твоето отборче с тема примерно ''Къде е играл К.Ивков преди да открие себе си в Левски''...
Абе знам аз,че нашия форум е интересен на много хора от други отбори ама пък чак толкова...

Човека нищо не казва за това,че Ивков е разпознавал себе си като Левскар,а това,че копираш биографията му от Уикипедия,в което няма нищо лошо,но премахваш част от това което е написано в нея. Това както каза и друг съфорумец си е манипулация,както е и некоректно дори спрямо самият футболист.
Иначе заглавието на темата е във вашият форум,но стои и на страницата заедно с другите теми и се вижда от всички,влизащи във форума на Гонг,а ние знаем кой е Ивков и от къде е,заради това сме влезли в нея за да прочетем коментарите. А и не само във вашият форум,разбира се,във другите също влизаме и четем,това са нормални неща и мисля,че всеки един го прави.

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 26 ное 2010 21:51

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yiq2fCH3Ybs[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rRKe7z3W8M4&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube] Стига сте спорили по оста Перник-София ами погледнете в какви велики мачове е играл Ивков.
Батков вън!

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 26 ное 2010 23:40

v.r.s. написа:Човека нищо не казва за това,че Ивков е разпознавал себе си като Левскар,а това,че копираш биографията му от Уикипедия,в което няма нищо лошо,но премахваш част от това което е написано в нея. Това както каза и друг съфорумец си е манипулация,както е и некоректно дори спрямо самият футболист.

+
Ходи им обясни брат, те от дума не разбират... Значи можеше да припознае въпросния автор на темата Пламен Николов като гражданин на Дряново и можеше да спомене в кой отбор започва да гради кариерата си (Локо (Дряново)), ама като видя, че Ивков си е перничанин (на техния език ОРК) и взе че не го спомена :) Абе печени сте, заеби :D

Върни се в “Левски”