Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Мнениеот UltraBlue » 17 ное 2010 12:20

metodito написа:От това, което видях не мисля, че е грешка. Човекът трудно спира топката, пасовете му зле, въобще явно няма да е малко времето, което ще му отнеме да влезе в предишната си форма. А ако не успее? Като Тевия? Поредната скъпа резерва. Аз пък искам и Дъстли, оттам откъдето е. Че и Иво Иванов. На зима тримката. Шапките и да се учат/да доизкарват кариерата си някъде другаде.
А това със школата го забравиха.
Слори ли беше, дето чакаше да влезем в ЛЕ,за да подпише?

Е какво против Дъстли имаш само не ми стана ясно??? :shock:
По добър десен защитник едвали ще намерим... Че това ни е най стабилният защитник от началото на сезона :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 17 ное 2010 12:21

metodito написа:От това, което видях не мисля, че е грешка. Човекът трудно спира топката, пасовете му зле, въобще явно няма да е малко времето, което ще му отнеме да влезе в предишната си форма. А ако не успее? Като Тевия? Поредната скъпа резерва. Аз пък искам и Дъстли, оттам откъдето е. Че и Иво Иванов. На зима тримката. Шапките и да се учат/да доизкарват кариерата си някъде другаде.
А това със школата го забравиха.
Слори ли беше, дето чакаше да влезем в ЛЕ,за да подпише?

Да,Слори беше.Аз за Дъстли ви говоря,че нищо не става от него .. вие не ми вярвате,той нито може да подава нито да центрира..отделно Дока го правеше див и щаслив..Докато Иво е от зле,по-зле :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 ное 2010 12:21

Ам не знам. Ники Михайлов допусна две кофти грешки. Натириха го. Човека е шампион на Холандия. Титуляр. Играе в ШЛ, и то добре. Кой знае, ако беше останал.... в нашето първенство. Може би ще е по-добре за Иво да смени обстановката. Насила, хубост не става.
UltraBlue написа:Е какво против Дъстли имаш само не ми стана ясно??? :shock:
По добър десен защитник едвали ще намерим... Че това ни е най стабилният защитник от началото на сезона :!:

Особено във Франция. Най-добър атестат за защитата, за новите особено е, че от началото на сезона сме допуснали сигурно повече отколкото целия минал полусезон. Според мен му липсва скорост на Мулдер и не е добър във високите топки. Пасовете му не са от най-добрите. Според мен, де.
Последна промяна от metodito на 17 ное 2010 12:33, променено общо 2 пъти.

kap40
Контакти:

Мнениеот kap40 » 17 ное 2010 12:25

Заплатата на Слори е ненормално голяма.Логично да го изгонат като нищо не играе и не си заслужава заплатата.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 ное 2010 12:33

metodito написа:Особено във Франция. Най-добър атестат за защитата, за новите особено е, че от началото на сезона сме допуснали сигурно повече отколкото целия минал полусезон. Според мен му липсва скорост на Мулдер и не е добър във високите топки. Пасовете му не са от най-добрите. Според мен, де.

Да, във Франция сбърка, но като цяло е най-стабилният ни защитник. Има техника, прави добри включвания. Аз съм много доволен от него, не знам... Никой не е безгрешен, но не прави някакви фрапантни пропуски; доста често прави страхотни шпагати, без нарушение. На фона на Жиката и оня словак ли беше, словенец ли, си е направо класа! ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 ное 2010 12:35

Е, то ако го сравняваме със словашкия тролей, няма две мнения. За Миланов не съм съгласен, тъй като е по-бавен от него и поне засега е далеч от борбеостта му, а и техниката му...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 ное 2010 12:38

Съгласен съм с UltraBlue ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 17 ное 2010 12:39

Слори през минуните когато игра за Левски не можа да излъже и мине нито един от защитниците, които играха срещу него. Това е достатъчен атестат за техническите му качества. Освен това нямаше един точен удар в очертанията на вратата. Не зная къде е играл до сега в чужбина, но мога да ви кажа къде ще играе след Левски .... в платненкените дивизи на холандия !!! :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 17 ное 2010 12:42

UltraBlue написа:Да, във Франция сбърка, но като цяло е най-стабилният ни защитник. Има техника, прави добри включвания. Аз съм много доволен от него, не знам... Никой не е безгрешен, но не прави някакви фрапантни пропуски; доста често прави страхотни шпагати, без нарушение. На фона на Жиката и оня словак ли беше, словенец ли, си е направо класа! ;)

Напълно съгласен, по-добър бек не си спомням да сме имали!!! Мюлдър да не се бара!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 ное 2010 12:43

Абе Гонзо нормален човек ли си ти бе оланколо.Какво искаш да ми кажеш като освободиш Слори.Ти гледа ли последния ни мач с Академик бе-ние не приличаме на отбор.В последния месец ние сме едно ДЪНО-МОРСКО ДЪНО.
вИЖДАТЕ ЛИ Слори е виновника аре махаме го.Махни пенсионерите от Левски ,защото те е.ават мамата на отбора.
Кво играе Кривия-един мач срещу кого-Калиакра,кво играе Йовов-диспансера.
Изгони Генев национал стана,изгони Христов-взе да вкарва,изгони Шаки-и той ще стане,макар човека да е национал.
Сега гони Слори-ми дай му шанс да направи подготовка виж го напролет и тогава го гони,защото ТИ ГОНЗО ГО ДОВЕДЕ.
МАЛЕ БЕСЕН СЪМ ОТ ТОЗИ СЛАБ ДИРЕКТОР.
Последна промяна от zlatan на 17 ное 2010 12:51, променено общо 1 път.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”