Левски ще спечели титлата, стига да играе както трябва
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски ще спечели титлата, стига да играе както трябва
Ако Дембеле си тръгне през зимата...малко ме съмнява
ЕМИЛ написа:пролетта бием наред и сме първи
Много е лесно да се каже, но е много трудно да се получи. Накара ме да се сетя за отбора на Димитър Дойчинов от сезон 1973 - 1974 година, когато завоюва 14 победи от 15 мача само през първия полусезон.
Ще е важен стартът, оттам насетне ако подготовката е била правилно направена, не трябва да има проблеми. И важното е много да не се оплакваме от другите, а да се борим на терена с позволени средства срещу тях.
Последна промяна от daniel875 на 13 ное 2010 22:44, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
marmi52 написа:8-)
Моите уважения към Левски, но няма да сте първи !
Всички вече знаят кой ще е първи ....![]()
Просто нямате шанс !
ние сме Левски и ще се борим до край
ЕМИЛ написа:marmi52 написа:8-)
Моите уважения към Левски, но няма да сте първи !
Всички вече знаят кой ще е първи ....![]()
Просто нямате шанс !
ние сме Левски и ще се борим до край
Искам моят Левски да играе като за последно всеки мач, да се бори от край до край, а това може и да наклони везните на другите фактори към нас. Знае ли човек? Важното е много да не мрънкаме, да не се тюхкаме от този или онзи.
Лека-полека всичко ще си дойде на мястото.Сега да вземем 4 точки от Спортинг и Гент и пролетта ще мислим за първенството.
liverpul11 написа:и славия и академик ви показаха че треба здраво да стискате Гарата ,че без него ще сте на едно с миниор и студентите
Има такава работа, но пък отдавна не сме имали толкова класен играч в нападение. В момента Левски е слаб по много причини и може би е на нивото на отборите, за които говориш, но затова Левски си е Левски, защото успява да се измъква от подобни ситуации.
UltraBlue написа:albedo написа:С извинение, но как ще я спечели, като в днескашният мач имаше не повече от 2-3 положения и с оглед на последния месец. Организацията на литекс също е на ниво, а и темата е доста пристрастна.
Ами в днешният мач ни липсваха ключови играчи... а и срещу тоя бетон е нормално да нямаме много положения. Не следя Академик, но те трудно пускат повече от 2 гола на мач
Говерех принципно, че и вие не сте кои знае какво и това се видя поседния месец, а и не само преди това. Но само вие се залагвате, че си живеете в някакви приказки ... Кофти е да бутат литекс, но както казаха и преди мен, не само литекс са бутали през годините.
Видях, че в Гонг пише за някакъв си Фаел Монфис. Бихте ли ме осведомили кой е този човек при положение, че съм чувал за тенисист с имената Гаел Монфис?
Калиакра също може да спечели титлата, стига да играе както трябва.
Левски ще станат шампиони ако тея от ловеч не ги подпират толкова явно и очевидно ... днес за пореден път се видя колко здраво се подпира литекс ... нямам думи!
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!