Бензукан проговори : Не играя , дължат ми пари !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Бензукан проговори : Не играя , дължат ми пари !
От много години се процедира по подобен начин с неудобни футболисти в Левски.Нека не забравяме какво се случи и със Саша Симонович.Човек,който си търси парите по договор,без значение колко и какво е играл,е наричан душевно болен.А и защо не беше изгонен Дембеле и други сини футболисти,а точно Бензукан за неспазване на режима?И кой го гони?Човекът,който казва-"Аз през цялата си кариера съм пушил цигари и това не ми пречеше".Е,има ли нужда от коментар...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Повечето от вас очевидно не излизате много, много по заведенията вечерно време
Работех доскоро на такова място като охрана и въпросната "футболна звезда" Шакиб Бензукан редовно се напиваше като свиня и рядко си тръгваше преди 3-4 часа и то през седмицата. Така че тия номера, че не играел щото не му били платили що не ги каже тука в БГ, ами ги разправя по некви арабски вестници. Даже Гонзо прекалено много го търпя тва недоразумение.

- blue avalanche
- Контакти:
tut написа:ralka_levskarka написа:намерило се то кой да казва на кого какви ПАРИ да се плащат като самите вие тънете в дългове..
колко вярно ..... затова престанете да давате акъл кой на кого да плаща а платете на човека парите ...... и на сърбето .... че минаха вече 11 месеца .....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Гонзо каза,че всичко е платено!Бензукан казал,че не е говорил такива неща!Ако имаш доказателства-в петък,от 13.00,нареди се на опашката след РЗС и давай!
ralka_levskarka написа:
ти кфо караш ли ми се ? да ти приличам на банка че така ми нареждашПък и какви пари за тоя футболист ако мога така да го нарека, то футболист ли е тоя, по- добре да се маха !
??? че ти да не би да ми се караше в предният пост ????? тук не става въпрос за футболните качества на мароканеца а за това, че му дължите пари от 11 месеца , както и на оня сърбина , който също е ебати футболиста, и не му ги давате и искате никой да не ви казва какво да правите а в същото време сте на първа линия като става въпрос за забавяне на парите на някой псевдо футболист от ЦСКА ....... това се отнася както за левскарите така и за псевдо спортните журналисти в България , който сега мълчат като ....... а ако беше играч на ЦСКА щеше да има извънредни предавания , което е обяснимо понеже интереса към най-големият отбор в страната е по - голям ама все пак прекаляват ........
“За мен постъпиха 6 различни предложения от сериозни отбори, но “Левски” не ме пусна. Сега има интерес от клубове от Франция, Холандия и Турция. Мениджърът ми се занимава с тях, за мен най-добре ще е да продължа да се развивам в Европа"
ко, ко речи?
Това момче е пиянка, някой да му спре спиртните напитки, одисеята му в европа май приключи. А чак и за най-добър защитник бил избран, евалата Шаки
ко, ко речи?

Това момче е пиянка, някой да му спре спиртните напитки, одисеята му в европа май приключи. А чак и за най-добър защитник бил избран, евалата Шаки

________ЛЕВСКИ СОФИЯ
Бензукан се оправдава: В Мароко си измислят
Централният защитник Шакиб Бензукан отрече, че има финансови проблеми с клуба си Левски. Подобна информация се появи в макорански сайт, който публикува интервю с играча, в което се твърди, че клубът дължи девет премии на бранителя.
"Останах изненадан, когато научих за написаното. Това са пълни глупости. Не съм разговарял с никой от този марокански сайт. В медиите се пишат много работи, но това са измислици. От финансова гледна точка между мен и Левски всичко е наред и няма как да има проблеми. Всичко съм си взел. Клубът не ми дължи пари. Концентриран съм да изпълнявам договора си с клуба. Сега ми предстои мач с националния отбор на Мароко и искам да се представя добре", каза Бензукан за БТА.
Бранителят от около месец е отстранен от първия отбор на Левски заради неспазване на спортния режим.
Toлкова по "новината".Както казах нещо не вярвах да има такова интервю
Централният защитник Шакиб Бензукан отрече, че има финансови проблеми с клуба си Левски. Подобна информация се появи в макорански сайт, който публикува интервю с играча, в което се твърди, че клубът дължи девет премии на бранителя.
"Останах изненадан, когато научих за написаното. Това са пълни глупости. Не съм разговарял с никой от този марокански сайт. В медиите се пишат много работи, но това са измислици. От финансова гледна точка между мен и Левски всичко е наред и няма как да има проблеми. Всичко съм си взел. Клубът не ми дължи пари. Концентриран съм да изпълнявам договора си с клуба. Сега ми предстои мач с националния отбор на Мароко и искам да се представя добре", каза Бензукан за БТА.
Бранителят от около месец е отстранен от първия отбор на Левски заради неспазване на спортния режим.
Toлкова по "новината".Както казах нещо не вярвах да има такова интервю
110 години любов!
А ти защо смяташ, че Бензукан говори истината?!
Нали е ясно, че след като е излъгал веднъж за най-добрия защитник, той може да излъже и втори, и трети, и пети и десети път!
Или на теб ти се иска това да е истина!
П.П. Левски се пише с главна буква, драги ми господинчо!
[/quote]
Никъде не съм писал че говори истината, но както казах вече не е първия случай, дано да е последен. ЛЕВСКИ (дано си доволен) води отвратителна политика спрямо своите играчи, това е факт. Относно Бензукан, нямам какво да кажа, сигурно не е цвете за мирисане, но не е това начина. подобре да го бяха пуснали да изиграе още 3-4 мача и да го продадът на полусезона, отколкото да се правят на интересни и да го дадът за жълти стотинки. Търпяха Рабех толкова много, сега стана проблем за няколко мача за Бенз, просто няма логика. Същото се получава и в цска и не само там. Единствено Славия продава на добри цени и не прави спънки на футболистите си. Примери колкото щеш, но другите не попиват. В БГ се копира само простотията , другото не подлежи на промяна за съжаление.

П.П. Левски се пише с главна буква, драги ми господинчо!

Никъде не съм писал че говори истината, но както казах вече не е първия случай, дано да е последен. ЛЕВСКИ (дано си доволен) води отвратителна политика спрямо своите играчи, това е факт. Относно Бензукан, нямам какво да кажа, сигурно не е цвете за мирисане, но не е това начина. подобре да го бяха пуснали да изиграе още 3-4 мача и да го продадът на полусезона, отколкото да се правят на интересни и да го дадът за жълти стотинки. Търпяха Рабех толкова много, сега стана проблем за няколко мача за Бенз, просто няма логика. Същото се получава и в цска и не само там. Единствено Славия продава на добри цени и не прави спънки на футболистите си. Примери колкото щеш, но другите не попиват. В БГ се копира само простотията , другото не подлежи на промяна за съжаление.
-
- Контакти:
Много ясно, че ще води такава политика, евала! Да се съсипват всичките, когато не си вършат работата или не спазват режима. Дошли от некъде си, независимо България или от друга страна и само мрънкат. Само по заведения и по курви, а пожелае ли ги друг отбор за повече пари, тогава вече става лудницата. "Искам там, искам онам"! Какво е това?!??!?? Подписал е договор, знае какво трябва да спазва и клубът си решава дали ще го продава или не, той е длъжен да играе, а не да казва кой го желае. Тия нашите футболисти направо мизерстват горките. Играчт толкова "ДОБРЕ" и все им дължат пари, ужас, парното не могат да си платат, нагли лигльовци. Става дума за повечето в България, не конкретно в Левски....
- bokluk4iite
аз слушах истинското интервю с Бензукан където казва,че това са думи на чорбари а не негови,,и те просто искат да правят интриги в отбора
- brat domingo
- Контакти:
За случая с Бензукан, не мога да знам каква е истината. Прочетох обаче някои коментари за трансферната политика на Левски, че сме правели спънки на играчи, които искат да напуснат. Доколкото знам ,практиката е, когато се подписва договора с играч, там да са посочени условията, при които договорът може да бъде предсрочно прекратен. Например, при оферта над еди каква си сума, играчът има право да прекрати договора с клуба и да отиде в другия отбор. Така че, ако условията са настъпили, клубът не може да попречи на играча да напусне. Ако не са настъпили, нормално е да не го пуснат и да изискват да си изпълни договора. Не виждам какъв е проблема.
Има обаче нещо друго. По времето на Сираков имаше практика около година преди да им изтече договора, да ги карат играчите да преподписват. И който откажеше, почваха репресии - не го пускат титуляр, глоби и разни такива. Това наистина не е много коректно. Не знам дали сега продължава тази практика, обаче с Г.Петков не ми се вярва това да е причината. Все пак е на края на кариерата си и не виждам причина да го натискат за нов договор, пък той да не ще. По скоро той има интерес от такъв договор, защото по-добър отбор едва ли може да намери.
Има обаче нещо друго. По времето на Сираков имаше практика около година преди да им изтече договора, да ги карат играчите да преподписват. И който откажеше, почваха репресии - не го пускат титуляр, глоби и разни такива. Това наистина не е много коректно. Не знам дали сега продължава тази практика, обаче с Г.Петков не ми се вярва това да е причината. Все пак е на края на кариерата си и не виждам причина да го натискат за нов договор, пък той да не ще. По скоро той има интерес от такъв договор, защото по-добър отбор едва ли може да намери.