Интервюто на Гонзо по Ринг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Интервюто на Гонзо по Ринг
Цялата работа е да прецака ЦСКА. Не че ви трябва Минев.
[center]
[/center]

Re: Интервю на Гонзо
stannn написа:Зачети се в интервюто на Гонзо и ще видиш.
"Има двама-трима, при които преговаряме на ниво клуб-клуб, има двама-трима, с които преговаряме, защото договорите им свършват лятото, доста хора ще са изненадани от селекцията ни”
На Минев договора изтича на 1.07.2011. Брат му е в Левски и като нищо ще го навие да дойде при вас.
Това не е гаранция. На адски много хора им изтича тогава договора, и то не само в България. Просто датата е нещо като крайна/начална точка в договорите на футболистите. Горе-долу тогава се отваря летният трансферен прозорец.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Добре де, защо не вземете Веселин - брат му, та вие да ни "прицакате" и да нанкаш рахат.
Като единици почти нямаме слаби футболисти. По-скоро се получава слаб отбор, за което най-малко феновете сме виновни.А кучето е заровено отсреща - тренери, спортно техн. ръководство.
Като единици почти нямаме слаби футболисти. По-скоро се получава слаб отбор, за което най-малко феновете сме виновни.А кучето е заровено отсреща - тренери, спортно техн. ръководство.
Enravota написа:Не мога да разбера за какво ни е 3-ти десен бек.
Имам чувството, че подбират някаква селекция на хаос. Трябват опорни халофве (не Йовов да го мъчат), трябват централни защитници, а не бекове и крила.
Ама Гонзо си знае, да ме извинявате, но ако не стане шампион тая година трудно го виждам да продължи да ни ръководи. Доста време му се даде, трябва да даде резултат с една титла в края на годината. Иначе може вечно да си приказваме колко сме велики
Не мога да разбера хора като теб,които се исказват доста прибързано и непотготвено,естествено всеки си има мнение.Къде го видя този 3-ти десен бек?Аз поне не съм чул някой да е обявил официално,че Левски е подписал с нов десен бек.Изчакай до зимната пауза и ще видим каква селексция ще бъде направена.Представи си,че решат да продадат или преотстъпят Ст.Станчев,тогава какво правим?Опорни халфове си имаме,Гаджев и Грийн,трябват ни защитник,ляво крило,защото Жо няма алтернатива и още един нападател,за да се засили конкуренцията.На Гонзо не му е дадено много време,защото той реално не е ръководил отбора в цял един сезон.Миналата година пое отбора на полусезона,станахме трети и влязохме в евротурнирите.Но явно много бързо забравяш.
Enravota написа:Не мога да разбера за какво ни е 3-ти десен бек.
Имам чувството, че подбират някаква селекция на хаос. Трябват опорни халофве (не Йовов да го мъчат), трябват централни защитници, а не бекове и крила.
Ама Гонзо си знае, да ме извинявате, но ако не стане шампион тая година трудно го виждам да продължи да ни ръководи. Доста време му се даде, трябва да даде резултат с една титла в края на годината. Иначе може вечно да си приказваме колко сме велики
"Нероден Петко" . Кой е казал, че ще се взима десен бек

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

левскарЪт написа:Добре де, защо не вземете Веселин - брат му, та вие да ни "прицакате" и да нанкаш рахат.
Е такива като тебе насаждат омразата във феновете. Коментирам по темата. А ти веднага се заяждаш. И ако Веселин играе като брат си от лявата страна нямам нищо против да дойде щом вие не го искате.
[center]
[/center]

Тия двете рендета ако се съберат в един отбор освен да убият футбола друго не могат да направят.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
TristaNNN написа:Enravota написа:Не мога да разбера за какво ни е 3-ти десен бек.
"Нероден Петко" . Кой е казал, че ще се взима десен бекДайте малко шанс на хората-за 4 месеца трудно се прави перфектен отбор...осъзнай се малко. Нека не бъдем припряни като червените аверчета
Гонзо не е от 4 месеца. И точно на мен не ми ги говори тия работа. Защото аз съм на стадиона и след Бате и след Жилина, след Казангейт и винаги когато отборът е в криза. НО е време за резултати. Без титла тази година, може си говорим колко сме велики, но всички ще имаме един горчив вкус в устата.
А относно десния бек доста се говори за него...не знам дали е нероден Петко.
със сигурност един от желаните със изтичащ договор е Димо Атанасов.Вижда се как му се подиграват след сагата му дойде при Левски.Явно всичко е решено,а Локо Сф се правят на недостъпни.Те искаха 250 000 евро за него,което е лудост с оглед на това,че Гарата струва 200 000.Като не става със пари,ще стане БЕЗ!

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Enravota написа:TristaNNN написа:Enravota написа:Не мога да разбера за какво ни е 3-ти десен бек.
"Нероден Петко" . Кой е казал, че ще се взима десен бекДайте малко шанс на хората-за 4 месеца трудно се прави перфектен отбор...осъзнай се малко. Нека не бъдем припряни като червените аверчета
Гонзо не е от 4 месеца. И точно на мен не ми ги говори тия работа. Защото аз съм на стадиона и след Бате и след Жилина, след Казангейт и винаги когато отборът е в криза. НО е време за резултати. Без титла тази година, може си говорим колко сме велики, но всички ще имаме един горчив вкус в устата.
А относно десния бек доста се говори за него...не знам дали е нероден Петко.
Не Гонзо пич, отборът в този формат е на има-няма 4 месеца. Нови футболисти и нов треньор-какво очакваш. Дай малко шанс на хората, трябва малко време...поне още 4-5 месеца. Рим не е построен за 1 ден.
[offtopic]
[/offtopic]