iast70 написа:Да , така е !
Виновника обаче не е Ясен Петров !
А , Гонзо - помни ми думата .
Ти си много активен по чуждите форуми!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
iast70 написа:Да , така е !
Виновника обаче не е Ясен Петров !
А , Гонзо - помни ми думата .
levskarin написа:storm написа:///Maximalniq написа:Имаме 4 точки в Лига Европа , миналия сезон колко имахме по това време ??! Бяхме първи,а от два кръга сме втори... Миналата година по това време къде бяхме ?!!
Аман от такива левскари като вас!
+1000
Точките от ЛЕ не ме топлят. Нали според великото ни ръководство там щяхме за играем каквото стане, а основнта цел беше Шампионска титла и атака на групите на ШЛ. Още повече съм 100 % убеден, че и 1000 пъти да играев с Гент там не можем да ги бием. Тоест тези точки евентуално които имаме ще ни повдигнат само коефициента, но и той тази година за съжаление няма да ни стигне евентуално да сме поставен отбор в ЕКТ.
levskarin написа:storm написа:///Maximalniq написа:Имаме 4 точки в Лига Европа , миналия сезон колко имахме по това време ??! Бяхме първи,а от два кръга сме втори... Миналата година по това време къде бяхме ?!!
Аман от такива левскари като вас!
+1000
Точките от ЛЕ не ме топлят. Нали според великото ни ръководство там щяхме за играем каквото стане, а основнта цел беше Шампионска титла и атака на групите на ШЛ. Още повече съм 100 % убеден, че и 1000 пъти да играев с Гент там не можем да ги бием. Тоест тези точки евентуално които имаме ще ни повдигнат само коефициента, но и той тази година за съжаление няма да ни стигне евентуално да сме поставен отбор в ЕКТ.
death_to_death написа:Просто няма начин да спечелиш мач, когато разчиташ на Иса и ломския брикет Огнянов - все едно играхме с двама по-малко, как да бием?! Обърнете внимание тоя бездарник Огнянов как отигра 2-3 чисти ситуации, все едно за пръв път вижда топка. И да му дават заплата на т'ва л*йно, просто не е за вярване. С играчи за пълнеж отбор не се прави, някои от днешния мач са за б група. Вместо да говорят нереални неща, Ясен Петров и Гонзо да разчистят плявата от отбора, някои играчи просто паразитират към клуба!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта