Истината за Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Истината за Левски.

Мнениеот Avenger » 31 окт 2010 10:08

Yoda написа:
agresor написа:ПРЕДИ НЯКОЛКО КРЪГА СТ.МЛАДЕНОВ /А ТОЙ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ / ОПРЕДЕЛИ ЛЕСКИ КАТО ОБИКНОВЕН СРЕДНЯШКИ ОТБОР СЪС СЛАБА И НЕОРИЕНТИРАНА ЗАЩИТЕ ТРОМАВА ХАЛФОВА ЛИНИЯ И ЕДНСТВЕННО С ДОБЪР НАПАДАТЕЛ КОЙТО ЗАЕДНО СЪС СЪДИЙСКИТЕ ,,АВАНТИ '' ДЪРПА ЛЕСКИ НАПРЕД . МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО ДИСЦ.КОМИСИЯ БЕШЕ НАКАЗАЛА РЕАЛНО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В БОЯ В ЛОВЕЧ , А ТЕ СА ПОНЕ ОЩЕ 4 , КАКВО ЩЕЩЕ ДА СТАНЕ ? и още нещо дали този пъТ БФС ЩЕ СЪБЕРЕ КУРАЖ И ЩЕ НАКАЖЕ ДЕМБЕЛЕ ЗА ДЪРПАНЕТО НА СЪДИЯТА КОЕТО ВИДЯХМЕ ПО КАНАЛ 3 (по правилник на бфс 8 мача )?

МИЛИ СОПОЛАНКОВЦИ,
Тройчо Младенов го знаем колко разбира от футбол ! Специалист по срамни Загуби !!! В момента натирен да работи нейде дето футбола се играе като хоби !!! Треньора, който си го познават само майка му и баща му и никъде в Европа!!! :) :) :)
Обикновения "средняшки отбор" за един месец смаза от бой шампиона и третия в Швеция и третия от Белгия.

Загубата ни вчера от Локото е била договорена при продажбата на Дембеле и е била част от сделката !!!!

А за Акалски другия мач ли ще реваншираме?! аман от конспирация и наредени мачове, нищо че от 20 мача 2-3 са без да ни отбележат, а вече и по два почнаха. Просто сме си слаби отзад и това си е.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 31 окт 2010 10:18

Наистина, някак си много лесно, беззъбо се дадохме вчера на Локо-то... Аз не съм в течение, но нищо чудно и това да е част от сделката за Гарра. Ние нямахме удар във вратата, някак си сякаш не искахме да вкараме голове... Макар че, в 92-та минута гредата на Иса можеше и да влезе, но пък и равният може да устройва всички...
Не знам, не съм голям фен на теориите за конспирация, обаче... топлата връзка с Локо Пд е налице, тръгвайки от Гонзо... Дано да са си направили добре сметката и да са си опекли хубаво ъкъла. Накрая да не драпаме за едни такива 3 точки...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 окт 2010 10:20

Bobby1177 написа:Наистина, някак си много лесно, беззъбо се дадохме вчера на Локо-то... Аз не съм в течение, но нищо чудно и това да е част от сделката за Гарра. Ние нямахме удар във вратата, някак си сякаш не искахме да вкараме голове... Макар че, в 92-та минута гредата на Иса можеше и да влезе, но пък и равният може да устройва всички...
Не знам, не съм голям фен на теориите за конспирация, обаче... топлата връзка с Локо Пд е налице, тръгвайки от Гонзо... Дано да са си направили добре сметката и да са си опекли хубаво ъкъла. Накрая да не драпаме за едни такива 3 точки...

С играта,която показваме,Литекс е шампион!Има ли някой,който да се е "заблудил"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 31 окт 2010 10:37

Истината!?...Първо трябва да знаем каква е истината ,за да говорим за нея,но като цяло мнението е логически издържано и аз бих допълнил-нямаме качество на резервната скамейка!Видя се-без 3-4 титуляри сме много зле,ама много!Върху това е задължително да се работи през зимата ,а иначе-титла и ШЛ...ще бъде невъзможно!От друга страна-всяко зло за добро-тези3-4 титуляри ще са свежи за Лил и се предполага ,че ще играят на пълни обороти,още повече,че наказанията са и за другия кръг.Но трябва нова нагласа,борба трябва,даром нищо няма да ни се даде!Не бива да губим повече точки до паузата,защото мечтите ще изгаснат много бързо!Ясен и Гонзо не трябва да констатират очевидни неща,ами да мобилизират отбора,инак нищо хубаво не ни чака!Въпреки това аз казвам да се оставят до края на шампионата да работят,смятам,че смяна сега няма да ни помогне!САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 окт 2010 10:41

Интересно на цска колко години им трябват за да си научат урока, от колко време ни надуват главите за кризата в цска, колко треньори смениха за да бият някакви зъболекари и да нямат нито една точка и нито един гол за три мача в групата на уефа, на левски им помагали съдийте, а вие как стигнахте до равния с локо сф, и каква беше помощта на съдията като ви бихме, на нас ни се спука балона, защото преди това го бяхме надули, а вие и това не можете да направите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 31 окт 2010 10:46

Батков вън!
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
rider
Контакти:

Мнениеот rider » 31 окт 2010 10:48

hellyeah написа:Батков вън!

На базата на какво искаш Батков да се махне :roll:

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 31 окт 2010 10:49

rider написа:

На базата на какво искаш Батков да се махне :roll:

На базата на всички простотии които направи с клуба за последните четири години.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 31 окт 2010 10:55

Yoda написа:
agresor написа:ПРЕДИ НЯКОЛКО КРЪГА СТ.МЛАДЕНОВ /А ТОЙ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ / ОПРЕДЕЛИ ЛЕСКИ КАТО ОБИКНОВЕН СРЕДНЯШКИ ОТБОР СЪС СЛАБА И НЕОРИЕНТИРАНА ЗАЩИТЕ ТРОМАВА ХАЛФОВА ЛИНИЯ И ЕДНСТВЕННО С ДОБЪР НАПАДАТЕЛ КОЙТО ЗАЕДНО СЪС СЪДИЙСКИТЕ ,,АВАНТИ '' ДЪРПА ЛЕСКИ НАПРЕД . МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО ДИСЦ.КОМИСИЯ БЕШЕ НАКАЗАЛА РЕАЛНО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В БОЯ В ЛОВЕЧ , А ТЕ СА ПОНЕ ОЩЕ 4 , КАКВО ЩЕЩЕ ДА СТАНЕ ? и още нещо дали този пъТ БФС ЩЕ СЪБЕРЕ КУРАЖ И ЩЕ НАКАЖЕ ДЕМБЕЛЕ ЗА ДЪРПАНЕТО НА СЪДИЯТА КОЕТО ВИДЯХМЕ ПО КАНАЛ 3 (по правилник на бфс 8 мача )?

МИЛИ СОПОЛАНКОВЦИ,
Тройчо Младенов го знаем колко разбира от футбол ! Специалист по срамни Загуби !!! В момента натирен да работи нейде дето футбола се играе като хоби !!! Треньора, който си го познават само майка му и баща му и никъде в Европа!!! :) :) :)
Обикновения "средняшки отбор" за един месец смаза от бой шампиона и третия в Швеция и третия от Белгия.

Загубата ни вчера от Локото е била договорена при продажбата на Дембеле и е била част от сделката !!!! Всичко останало , което се прави от ръководството и футболистите след мача е един театър за да се замаже продажбата на мача !!!

Ама наистина не мога да разбера, след като ви бихме с 3-0 и започнахте да му викате Тройчо! Това някаква самоирония ли е?

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 31 окт 2010 10:56

Стига с това Батков вън.

Върни се в “Левски”