Какво става със спортно - техническото ръководство на тима?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Re: Какво става със спортно - техническото ръководство на тима?

Мнениеот teksas_CSKA » 26 окт 2010 21:44

Значи играта на Левски е толкова проста ,че скоро всички отбори ще я разгадаят!Каква е разликата от левски от миналата година,Дембеле!И както става в европа хващаго един по-стабилен защитник и цял мач е като муха без глава!Като гледаш един мач на ващия отбор и се вижда само едно сипене на топката кам него и много рядко някй друг играч си позволява да щутира или нещо друго.Но в България с персонален пазач е срамно да се играе,плус две,три сритване по кокалчетата и дембилия е до там.Но отборите взеха да разгадават простата игра и взеха да ва бият!Просто отначало играта на левски беше непозната и с стил който както може.С тоз така наречен треньор скоро ще закъсате а и ще има и смяна! :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 окт 2010 21:48

teksas_CSKA написа:Значи играта на Левски е толкова проста ,че скоро всички отбори ще я разгадаят!Каква е разликата от левски от миналата година,Дембеле!И както става в европа хващаго един по-стабилен защитник и цял мач е като муха без глава!Като гледаш един мач на ващия отбор и се вижда само едно сипене на топката кам него и много рядко някй друг играч си позволява да щутира или нещо друго.Но в България с персонален пазач е срамно да се играе,плус две,три сритване по кокалчетата и дембилия е до там.Но отборите взеха да разгадават простата игра и взеха да ва бият!Просто отначало играта на левски беше непозната и с стил който както може.С тоз така наречен треньор скоро ще закъсате а и ще има и смяна! :lol: :lol: :lol: :lol:

Е,не е като феноменалния футбол на армейците...С пети треньор за година и с джуджето Спасчо....Но кога видиш тоя стадион построен от снимката,тогава и титла на ЦСКА да видиш!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

gundi_levski
Контакти:

Мнениеот gundi_levski » 26 окт 2010 21:56

Синьо сърце написа:Хайде малко спокойствие и стига сега с хулите,както преди с дитирамбите!
Да видим имаше ли нещо хубаво в Ловеч,освен публиката:
-колкото и странно да звучи,последните два мача бяха най-добрите на защитата ни!Въпреки досадната грешка в Лил смея да твърдя,че нещата отзад вървят определено към изчистване.Централната двойка е много по-уверена и прави все по-малко грешки,Лил и Литекс практически нямаха положение,създадено от надиграване на защитата.При центрирания се редим значително по-добре,Гаджев и Грийн уплътняват зоните и не допускат леки пробиви по всяко време,оттам падна и напрежението на крайните защитници.
-най-добрите мачове и за вратаря...В Лил-перфектен,вчера може би забележка за първия гол,но пък Янев много точно я би!Така или инак два от основните ни проблеми вървят към решаване!Естествено-има много работа,трябва да вземем защитници зимата,но факте,че стоим по-добре!И парадокс,че загубихме точно тези два мача,без да бъдем надиграни...
Относно грешките-аз също смятам,че Ясен носи основната вина...Но да сме наясно-загубихме в Лил и Ловеч заради липсата на разиграващ халф!А резерва на Дарко нямаме(освен Ицо-също контузен)!Видяхте вчера какво означава Дарко да е на терена,хич и нищо да не играе-един пас и мат!Може би трябваше Ясен да извади напълно изолирания Жо и да вкара Мариян или Сашо второто полувреме.Но се подлъга,че мача вървеше добре и не се виждаше как Литекс ще вкара гол(то и те не виждаха,ама на!).Смяната Дани-Киров е втората грешка-трябваше Слори да играе 30 минути!Надявам се,че тази грешка няма да бъде повторена!Станалото-станало,поука е важно да си вземем!Между впрочем стоим добре кондиционно-също неоспорим факт.
Както вече казах някъде,изиграхме четирите тежки гостувания в България.И двете в Европа.Програмата е изцяло в наша полза и наистина трябва да съжаляваме за нелепата загуба,защото дори и хикс вчера накланяше везните много към нас.Литекс тепърва ще губи доста точки,ние трябва да си гледаме нашето канче,първото място ще си върнем още тази седмица!Програмата ни наистина беше тежка и се поуморихме,от АИК та до Литекс нямаше спиране...Загубихме в Ловеч и Бургас,бихме във Варна и ЦСКА,напролет всички идват на Герена...Литекс отива на Бургас и Варна,битката тепърва започва!Направеното не е малко и публиката го оценява и стои мощно зад отбора си,въпреки загубата.Ако някой ми беше казал преди три месеца,че след 11 кръг ще сме с равни точки с Литекс и с шанс за минаване на групата,бих го поизгледал странно :) .Нека ценим това,което имаме,да не изпаднем в ситуацията на други,дето все недоволни-вижте докъде я докараха...Загубата боли,но е част от играта-трябва да я понесем с достойнство,да поздравим съперника и да продължим напред!

Напълно съм съгласен с теб освен за смяната на ЖО. Трябваше още първото полувреме да го извади и да вкара атакуващ халф. И да изнесе играта в по- предни позиции.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2010 22:02

Досега не съм говорил за селекция и ръководството си знае какво трябва да направи, но все пак няма да е лошо да вземем освен един полузащитник и защитник още един нападател. По един човек да вземем във всяка линия без вратаря ще е достатъчно. Но ръководството си знае работата. Важно е да не си повярва прекалено много, както беше доскоро, и да спре да се занимава със странични глупости.
В цял свят виждаме как биват ощетявани велики клубове, но понеже те знаят, че рано или късно пак ще ги подкрепят съдиите, си мълчат. Защото така трябва. Не може винаги да печелиш.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 окт 2010 22:07

daniel875 написа:
Вижте този клип и сравнете кои футболисти са по - добри. За съжаление май старите пушки ако хванат младите, бая ще ги бият. За съжаление.

Трудно е да се направи сравнение между тогавашните и сегашните играчи... фуболът доста се е изменил.... Няма спор обаче, че има фантастични отигравания от Наско и компания... :) Забележете, че "стадионът се пръска по шевовете" :roll:

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 26 окт 2010 22:09

Откакто представителите на спортно-техническото ръководство на Левски започнаха да нахлузват тия грейки /грозни по кройка и по цвят/, не върви на отбора ни. Това го забелязвам от месец и е на голям карък.
Ако има вариант да стигне до тях това и повече не ги обличат, нещата ще тръгнат пак надобре.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 окт 2010 23:26

Ами според мен, треньорския щаб е в дупка !
От месец - месец и половина, не играем така, както в началото на сезона !
А да кажем, че АИК и Гент са слаби .... не върви !
Също така .... Локо Сф. едвали са по слаби от Литекс, но ги размазахме !
Спада е налице, въпроса е, дали треньорският щаб го вижда.
В последните мачове, играем необяснимо дефанзивно ... това според мен, доведе и до поредицата неприемливи резултати !
Ако няма промяна в следващите 2 месеца, най вече в начина на игра, нищо добро не ни чака !
А, когато един отбор играе зле 5-6 месеца, абсурдно е да чакаме, в следващите дни и месеци, да заиграе добре ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 окт 2010 08:35

Незнам какво става ,но да вземат да се стегнат ,че накрая да не стане така ,че сме изпуснали златен полусезон

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 окт 2010 10:11

За мен най-голямата загадка е защо изгониха Мечо и Топчо и оголиха страхотно състава! Истината е че нямаме равностойни смени кой каквото иска да си говори, нито марян нито киров са играчи които могат да помагат на ЛЕВСКИ във важни за отбора моменти!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 10:19

Gonzi_407 написа:За мен най-голямата загадка е защо изгониха Мечо и Топчо и оголиха страхотно състава! Истината е че нямаме равностойни смени кой каквото иска да си говори, нито марян нито киров са играчи които могат да помагат на ЛЕВСКИ във важни за отбора моменти!

Преди време ревахте:"Пускайте юношите!"Сега ревете:"Що изгонихте пенсиите?"Говорите за Киров,а колко помогна в мача Жо,например?Колко помогна Гаджев?Каква стана тя сега?Киров,за 15мин.,трябваше да вади Левски от "батака",така ли?Или нещо не съм разбрал?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”