Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Левски няма нужда от хулите или от хвалбите ни

Мнениеот Gateca » 06 окт 2010 01:02

Авторът отново е представил нещата точно каквито са !Предстоят две огромни битки каквите се явяват мачовете с Лил и Литекс.
Бих могъл да ги нарека най важните . Тези за , които трябва да се хвърлят всички сили , защото при евентуален Х във Франция и победа в Ловеч абсолютна цялата инициатива ще премине в нашите ръце . В такъв случай ние ще диктуваме хода на събитията в А група и много трудно ще бъдем спрени , като се има в предвид , че пролетта винаги играем по силно , а и ни предстоят домакинства на Герена срещу Цска , Черноморец , Черно Море , Литекс и т.н.
За мача във Франция се надявам на Х , но знам , че реално погледнато ще го загубим . Ще ни трябва много късмет и добра игра в дефанзивен план , като точно второто е проблемът . Все пак надежда има и ако изкопчим нещо от този мач със зъби и нокти на следващият мач пред 25 хиляди души на Герена нашият отбор ще полети в атаката за изхвърлянето на Лил от турнира .
Бях бесен след мача със Сливен , но той наистина не е фатален засега .Трябва твърда подкрепа за отборът ни от тук нататък !
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 06 окт 2010 01:17

С всеки изминал коментар се убеждавам в трезвото мислене на автора :shock: бе прав за Бургас сега е прав и за това , но все пак оптимизмът в мен НЕ умира - имаме сили макар че играем със схема 2 3 3 като играем и без вратар. Видяха ни слабостите възползваха се няма какво да се каже повече :roll: :roll:

пп силно се надявам за 1:1 във фРАНЦИЯ и 0:1 в ловиеч xD :) :) :mrgreen:

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 06 окт 2010 08:30

Трябва да намалят малко Студентското градче. Там е белята. :shock:

Га играха гюбеци по чалготеки добре им беше :o
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 окт 2010 08:50

Напротив!
Категорично и задължително трябва да бъде хвален или хулен отбора и ръководството, когато заслужават. Но в нормални граници и най- вече ОБОСНОВАНО, а когато е за критика- тя да е градивна.
Вие какво? Искате да гледаме как отбора греши и да си траем ли?! Какви привърженици сме тогава, че да сме едва ли не безразлични към загубите или победите на НАШИЯ отбор?!
Въпросът е да не се залита в едната или в другата крайност и най- вече да си подкрепяме отбора ВИНАГИ!
Всеки жив човек минава през катаклизми, не бива да избивамеу комплексите си спрямо играчите и да се правим на ВЕЛИКИ специалисти по футбол. Ние сме фенове и просто искаме отбора да върви напред и да вдига нивото си. Това е!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Krasi1914

Мнениеот Krasi1914 » 06 окт 2010 09:08

Ясен си е достатъчно подготвен! Ей писна ми от мъри стоиловци

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 06 окт 2010 09:21

Привърженик съм на Левски откакто се помня, такъв ще си остана докато се помня. И затова мисля, че имам право когато футболистите на любимия ми отбор играят добре и СЪРЦАТО, да ги хвалям. Но когато измъчват топката по терена и всяко центриране пред вратата на любимия ми отбор, ме състарява всеки мач, не мога да не бъда критичен към това, особено към тези без СЪРЦЕ.
Привържениците /феновете/ не са длъжни в студ и пек да обикалят по стадионите /като си плащат дяволъка/ да виждат за какъв труд се заплаща на футболистите от любимия отбор, и да не могат да "хулят", няма как да стане. За хвалбите - отделно.
Все пак не сме партийна маса и не ходим по събрания по стадионите, или пред тв-та А да "хваляме" и "хулим", според вложения труд на футболистите от любимия отбор.
Само Левски и никой друг.

Потребителски аватар
san-sinia
Контакти:

Мнениеот san-sinia » 06 окт 2010 09:44

Нека гледаме само напред САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 06 окт 2010 10:25

Вие и след мача в Лисабон твърдяхте, че мача със Сливен едва ли не на ходом ще го вземете.

Не искам да провокирам никого, но подозирам, че от двата мача ще вземете 0 т. И тогава си припомнете думите си сега. Защото съм сигурен, че ще последва сериозно хулене на собствения ви клуб.

А относно думите на Гонзо за пролетта - каква причина имате да му вярвате? Нали се сещате, че при първата оферта Дембеле ще бъде продаден още през януари? А в последните 2 мача, той или беше фигурант, или резерва, и резултатите се видяха.
Изображение

rbrumbata
Контакти:

Мнениеот rbrumbata » 06 окт 2010 11:24

Трябва твърда подкрепа за отборът ни от тук нататък ! и САМО ЛЕВСКИ

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 окт 2010 12:56

chievo написа:А относно думите на Гонзо за пролетта - каква причина имате да му вярвате? Нали се сещате, че при първата оферта Дембеле ще бъде продаден още през януари? А в последните 2 мача, той или беше фигурант, или резерва, и резултатите се видяха.

Баце, причината да се вярва на някого е фактът, че говори истината. Аз поне не се сещам да е излъгъл нещо-ти сещаш ли се?
И по какво разбра, че Дембеле ще бъде продаден? По това, че Батков държа 3 години цял отбор барабар с треньора? Или, че каза, че Жо не се продава и той още е в Левски? Хубаво се бъркаш в чуждите работи, но поне се запознай с нещата-разбира се не е необходимо да вникнеш в думите ми, но съм длъжен да спомена тези подробности, пък и знаеш ли от кое храстче какво животно може да излезе. ;)
Авторът е и прав, и не чак толкова прав според мен. Отборът се подкрепя на стадиона-това е моето мнение. Критиките, когато са реални и казани с мисъл-т.е. градивни- са нещо напълно в реда на нещата, но мястото им според мен не е на стадиона. Само критиките и стремежът към по-добро движи светът напред, така че е нормално да се критикува-стига да не се вика курви на стадиона или да се режат греди разбира се. ;) Това е деградивно по моему. Кусурите ни се виждат и от самолет-слаб Гошо и си нямам идея каква е причината, но неслучайно го бяха закотвили доста време извън състава. Нямам идея защо Акалски не пази-не съм чел скоро новини и съм пропуснал ако има нещо. Божо и той е колеблив на моменти. Защитата е колеблива, което според мен основно идва от несработеност, защото аз виждам качества и в тримата ни централни защитници, а и в Минев и Мюлдер. Но трябва време-нещата не могат да станат с едно махване-въпросът е да се работи в тая насока. И затова Гонзо казва след Нова Година-просто е необходимо 2 секунди мислене, за да се разбере, че синхрон не се постига от 5 мача. А и трябва да се синхронизират не двама, а трима защитника-вижда се, че има наказания, умора и т.н. Имаме и много неравностойни на титулярите резерви-щом са резерви е ясно, че са по-слаби, но има огромна разлика в класите на някои от постовете-като бековете, крилата /там Слори може да се окаже добър играч/, нападателят /Иса има бледи шансове да се насили да се влага малко повече/. Все пак могат да се правят и рокади-примерно Йовов да си играе на титулярният пост и подобни. Аз лично мисля, че си имаме достатъчно потенциал с оглед на това, което представляваме. Ясно е, че не можем да имаме по 20-30 национала като богатите отбори. Аз съм против безцелното плюене-като момчето, което съм цитирал-незнам защо го прави-дали да дразни или е далеч от нещата в Левски, но факт е, че го прави, а когато не си запознат не трябва да говориш така категорично и да правиш някакви генерални заключения-така сякаш е редно... И Левскар07-ти говориш за себе си-колко са като теб, които ходят в студ и пек. Полупразните /и почти празните на другите отбори/ стадиони говорят колко много хора имат право да критикуват. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Левски”