В България до 23-24 години ги водим млади надежди, а след тази възраст си остават вечни надежди.
Един футболист на 20-21 години не заиграели в първият отбор като титуляр, го отпиши.
В България сме свикнали винаги да се надяваме и когато някой почне да критикува е нападан с думи от типа, ама той е млад, дай му още време и т.н.
Младите "надежди" на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Младите "надежди"
delqnski47 написа:От 20 години не се работи правилно в школите на наште отбори(особено в ЦСКА!Там полУжението е ултрахипермегатрагикомично)!За останалите отбори не мога много да коментирам,но и там положението май не е розово!
На всякъде е така - не е само в ЦСКА

Е, какво не харесахте на играта на Киров и Иса?! За Огнянов - окей. Но за Киров и Иса?
Я по-добре слезте на земята и се осъзнайте, къде живеете.
Я по-добре слезте на земята и се осъзнайте, къде живеете.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
delqnski47 написа:От 20 години не се работи правилно в школите на наште отбори
Това вероятно важи за по-старите школи, защото нашата в Ловеч е млада, то ест на малко години и ще видим след 2-3 дали се работи правилно или не в нея,

С тия завишени критерии от страна на Гришата, дето уволнява след най-малката издънка, чакай да видиш резултати от школата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:С тия завишени критерии от страна на Гришата, дето уволнява след най-малката издънка, чакай да видиш резултати от школата.
Кой е уволнен от Академията, че вероятно съм пропуснал този момента и какво общо има Академията на един клуб с първият отбор?

- delqnski47
- Контакти:
kokic1986 написа:delqnski47 написа:От 20 години не се работи правилно в школите на наште отбори(особено в ЦСКА!Там полУжението е ултрахипермегатрагикомично)!За останалите отбори не мога много да коментирам,но и там положението май не е розово!
На всякъде е така - не е само в ЦСКАПросто на някои места не е толкова лошо , но като цяло положението е отчайващо трагично
Да,така е,но при ''Левски'' се построиха нови бази преди време,до колкото си спомням,докато ''червените'' деца няма къде да тренира в момента!Държавата ги изхвърли на улицата без да й мигне окото!Кво ли си е казал Нейков:''Кучета ги яли наште таланти!За кво да ги взимаме като клубовете могат да ги заместят с някоя маймуна(или аре да не прозвучи расистко... или с некой белчо от чужбина)''
В момента даже и свестни тренери нямат дечицата(до колкото виждам резултатите за пореден път са ги тупнали младите левскари)!
Но,като цяло в България е много зле на тая тема:ДЮШ!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
PFC Litex написа:delqnski47 написа:От 20 години не се работи правилно в школите на наште отбори
Това вероятно важи за по-старите школи, защото нашата в Ловеч е млада, то ест на малко години и ще видим след 2-3 дали се работи правилно или не в нея,
Бе не знам как е при вас!Знам само че имате добър собственик,но манталитета не ви е много на ниво(без да се обиждаш)!Не че българският манталитет е кой знае какво като цяло де...!Казвам го това,та да не земеш да си помислиш,че ние софиянците си мислим за нещо кой знае колко повече...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Ем тва е... В България млади футболисти няма и тва си е. Като гледам и как ги учат, направо е трагедия. Ритаме горе долу всяка седмица с едни и същи "звезди" набор 91,2 в ЦСКА и Септември. Ти го бутнеш малко, то крещи и псува за фалове, а в същото време като тичаш те ритат за кокълчетата и се извиняват, че няма фал. Такива футболистченца, САМО БОЙ !!! Къде видиш футболист, тряа да го пребиеш просто. Писнало ми е от такива чалгарчета мръсни.
Ehhh , наиистина ех.
Днес Куцов и Иса играха "Ясене, ела ме ритни у ...." , но те толкова си и могат, но само надежди ще си останат
Днес Куцов и Иса играха "Ясене, ела ме ритни у ...." , но те толкова си и могат, но само надежди ще си останат