Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nesidor
Контакти:

Re: Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.

Мнениеот nesidor » 01 окт 2010 16:00

Аз съм от противниковия лагер,но това е само за в БГ.Вчера и аз се ядосвах много,но това ни е силата.ЛС има силен дух,а и групата е по силите на ЛС.Нищо чак толкова лошо не се е случило.ЛС според мен е по-добър от Гент,а при малко късмет може да се измъкне нещо от Лил и от Спортинг тук,така,че няма да е голяма изненада да прескочиМ /аз съм Българин преди всичко/групите.Колкото до ЦСКА там е друго Порто и Бешикташ са с класа над нашите.Според мен ЛС е с по-голям шанс да продължи.Желая успех и на двата отбора.

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 01 окт 2010 16:09

към създателя на темата-приятелю ти не си от Левски,един истински левскар никога не се предава и е винаги оптимист.добрите моменти за Левски тепърва предстоят.СЛУШАЙТЕ,ГЛЕДАЙТЕ, ПАЗЕТЕ СЕ -СИНЯТА ЛАВИНА ТРЪГНА !
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 01 окт 2010 16:14

Колкото по- бързо спрем да говорим за този мач толкова по - добре за отбора а и за нас феновете. Мача свърши. Край. Забравят го, взимат си поуките, надявам се и..... мачкаме Сливен, за самочувствие и разбирасе гониме титлата. Излишните драми само могат да навредят, сега това не ни трябва.

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 01 окт 2010 16:16

Момчета какво трябва да се случи за да спрете да се самозалъгвате.. Не са минали и 24 часа от една от най-тежките загуби на Левски в евротурнирите, а някои отново започнаха да чертаят пътя към излизане от групите, европриказки и всякакви комбинации. Нали знаете на гол тумбак...
Самозалъгването наистина е голямо, защото нашето си първенство е от съвсем друг калибър, то е от друго измерение. Не може да даде никога ясна представа за истинските качества на футболистите, поставя ги в друга реалност и те се помислят за Роналдо, Зидан и Марадона. Истината е доста плашеща- Спортинг не е гранд на европейския футбол , той е отбор 1 ниво над средноевропейските и този отбор без притеснения наниза 5 безответни гола. И не само, че головете бяха безответни, но и всички атаки в мача бяха безответни. Отбора на Левски просто го нямаше на терена..
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 окт 2010 16:16

Да, синята лавина тръгна :) Посоката на лавините е една :) Не знам кой ви каза, че тази година Левски ще са шампиони, че сте толкова убедени, както обикновено.

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 01 окт 2010 16:19

Reckless написа:Да, синята лавина тръгна :) Посоката на лавините е една :) Не знам кой ви каза, че тази година Левски ще са шампиони, че сте толкова убедени, както обикновено.

Добре колега, кажи ти кой ще е шампион?

stelian_nikolov
Контакти:

Мнениеот stelian_nikolov » 01 окт 2010 16:31

Ако трябва да сме 4естни цска се представи достойно като погледнем резултата,но дали наистина е така порто имаха поне кам 15 положения за гол а цска само 4,разликата в двата отбора се казва райс м,боли който отново беше на висото,ако цска имаха вратар като 4и4о гошо и там резултата щеше да отиде кам 5-цата.А в Ма4а на левски срещу спортинг,португалците имаха кам 7,8 удара кам вратата и 5 гола какво да си говорим.Досегашните левски побеждаваха заради нападението за сметка на защитата,но в такав ма4 кадето имаш само кам 3,4 положения за цял ма4,защитата на левски отново показа 4е се намира на много смешно ниво.И вси4ко това доказва 4е селската ни А майсторска група е на много крити4но ниво и добре 4е нашите евробойци не се паднаха с отбор като БАТЕ БОРИСОВ защото пак щяхме да понесем поредния резил

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 01 окт 2010 16:37

добре спортинг като са 1 ниво над средно европейските отбори бате борисв кое ниво са разбирачо ;)

dionis56
Контакти:

Мнениеот dionis56 » 01 окт 2010 16:42

отбора на левски загуби след три вратарски гола не разбирам докога петков ще го слагат на вратата погледнете двата мача с дебрецен ,мача с гент,сега с спортинг голове от 30 метра,много грешки прави и вече му е време да си върви от отбора,другия който трябва да си ходи е йовов той става само вътрешна консумация,феновете на левски много го издигнаха,и той си помисли че е велик,на такива мачове истината лъсва,ясен петров трябва да успокои отбора и най важното да не позволи гонзо да му се меси в работата,защото според мен той не е за този пост

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 01 окт 2010 16:46

Бате Борисов са на средно европейско ниво. Защо? Или и Бате Борисов са европейски гранд ? Само не разбирам какво общо има Бате с Левски в момента. Да не връщаме старите ленти сега а...? Но разбира се ако ти като привърженик на Левски не си се срамувал от загубата снощи и си останал доволен от играта, защото видиш ли Спортинг са гранда на Стария континент, то аз няма какво да добавя. Мерси все пак, че си забелязал факта, че разбирам нещата :)
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Върни се в “Левски”