Скандално: Забраниха на Боримиров да стъпва на "Герена"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Скандално: Забраниха на Боримиров да стъпва на "Герена"
верно интересно кога си е купувал тая карта, че чак па 10 години :0 докато играеше в гермаия или докато играеше в Левски ? Картата му за влизане на терена ли ще да е била?
той от 1 година е свободен в бг и не е на работа в Левски, а си купувал карта от 10 години... хитрец

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Момчета, поне вие феновете не ругайте срещу легендите на клуба ви, защото е смешно.
Какви отношения са имали Батков и Боримиров това вас като фенове не трябва толкова горещо да ви вълнува и да вземате сега страната на Батков, защото аз се сещам за едни мачове и едно голове на Боримиров, преди 4-5 години, а Вие?
Какви отношения са имали Батков и Боримиров това вас като фенове не трябва толкова горещо да ви вълнува и да вземате сега страната на Батков, защото аз се сещам за едни мачове и едно голове на Боримиров, преди 4-5 години, а Вие?

PFC Litex написа:Момчета, поне вие феновете не ругайте срещу легендите на клуба ви, защото е смешно.
И аз се сещам за едно дето лепяха плакати против Батков из София, ма скоро не са се обаждали.
-
- Контакти:
terata написа:Значи цяла година когато Левски беше в криза Дани Боримиров не спря да плюе и не стъпваше на мачовете, сега обаче Левски мачка и всички са с мераци да са на трибуните! Много е лесно да подкрепяш отбора когато бие, ама когато изпитваше затруднения ти къде беше Дани Боримиров??? Всички само храчат по Батков ама никой не вади парите да взима Левски нали?
+1
Да не позволяваме такива дребни неща да ни разединяват и да създават напрежение. Нормално е това нещо, Боримиров от 2 години непрекъснато плюе по ръководството на Левски, какво може да очаква в замяна?
terata написа:Значи цяла година когато Левски беше в криза Дани Боримиров не спря да плюе и не стъпваше на мачовете, сега обаче Левски мачка и всички са с мераци да са на трибуните! Много е лесно да подкрепяш отбора когато бие, ама когато изпитваше затруднения ти къде беше Дани Боримиров??? Всички само храчат по Батков ама никой не вади парите да взима Левски нали?
Въобще не си прав! Миналата година когато бяхме много зле съм се засичал поне на 4-5 ГОСТУВАНИЯ на ЛЕВСКИ с Дани Боримиров! Без значение какви отношения имат с Батков, не му прави чест да прави такива простотии, все пак Дани е ЛЕВСКАР доказал го с годините!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Недопустимо отношение към легенда на Левски

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Интересно ми е само защо новината излезе сега. Ако това станеше на някой от ЦСКА щеше да се пусне на 10-тата минута.
[center]
[/center]

Няма нищо по-грозно от това да не зачиташ легендите си. Айде и да не влиза на аванта като толкова им се свидят 120 лева, ама да не го пускат на стадиона!? Поредната глупост на бай ганьо, който трябва да умре най-после, защото го мразя.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Не искам да вземам ничия страна, но българският манталитет е просто ужасен, защото не уважава и не помни легендите и геройте си.

ЕМИЛ написа:Даниел Младенов написа:Бай Ганьо да си ходи вече, писна ми от неговите изцепки, Дани е заслужил мн повече от него да е на Герена
напълно те подкрепям
а кой ще ни издържа... поне не сме в финансова криза.... не ги виждам да се блъскат пред вратата
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives