Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Re: Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Мнениеот Даниел Младенов » 13 сеп 2010 11:56

drvasko98 написа:
Iuliqno Ronaldo написа:
drvasko98 написа:Кое ви кара да мислите, че Мъри може да работи с който и да е футболист, че да идва в школата. Я ми дайте пример за негово откритие. Колкото по-далече стоят двамата с Наско от Герена толкова по-добре за Левски

много бързо забравяте за успехите а :?: :x :x

Задавам конкретен въпрос и очаквам конкретен отговор. Успехите са налице, провалите два пъти в повече. Един успех като не се развие винаги остава впечатление за случайност, нали така.

Да понеже всяка година участваме в Шампионската лига и за тва

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 11:58

Даниел Младенов написа:
drvasko98 написа:Кое ви кара да мислите, че Мъри може да работи с който и да е футболист, че да идва в школата. Я ми дайте пример за негово откритие. Колкото по-далече стоят двамата с Наско от Герена толкова по-добре за Левски

Домовчийски, Ники Димитров, Исамил Иса(Мъри го привлече), Сърмов(Мъри го взе на 19/20 г.)
Живко Миланов, Божо Митрев, Цецо Димитров за 4 години работа ми се струва добре.
Да не споменаваме и на други който даде шанс но просто не се реализираха - Копи, Курдов, Ники Петров и други

Егати откритията (с изключение на Домовчийски). :lol:

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 13 сеп 2010 11:59

Гуу написа:
Даниел Младенов написа:

Домовчийски, Ники Димитров, Исамил Иса(Мъри го привлече), Сърмов(Мъри го взе на 19/20 г.)
Живко Миланов, Божо Митрев, Цецо Димитров за 4 години работа ми се струва добре.
Да не споменаваме и на други който даде шанс но просто не се реализираха - Копи, Курдов, Ники Петров и други

Егати откритията (с изключение на Домовчийски). :lol:

А кой са толкова вашите юноши в последните 10 години, който вия извадихте?

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 13 сеп 2010 12:01

Това едва ли ще стане. Мъри едва ли е забравил как бе изгонен от Батков. Може при друг президент -да.
Колкото до неговите открития - той много вдигна класата на всички играчи. Станислав Ангелов нищо не играеше при Петрович, Муслин и другите. Топчо също си повиши качествата, като и Мечо Телкийски, Ричард, Миланов( който все още не става за националния не става за национал, ама това е друга тема). Домовчийски израстна много, помните първия сезон колко вкара още като играеха Гонзо и Чиликов в тандем. Коприваров му тръгна много кариерата надолъ, вижда се че не някакъв талант. Мъри има принос и за израстването на Сърмов, Бабангида, Божката Митрев, Ники Михайлов, това не трябва да се забравя.
Според мен сегашния отобр на Левски има като единици много по-класни футболисти от тима на Мъри 2005-2007г. Просто Стоилов ги научи да играят и всички отбори в УЕФА ги надиграхме, когато стигнахме 1/4 финал. Да не ми злобеят червените, че всичко е било на късмет. :lol: ;)
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 сеп 2010 12:03

Даниел Младенов написа:

Извинявай братле, но освен Домо /който на 18 години играеше по-добре от сега и вместо в ПСВ стигна до втора Бундеслига/ и Живко ,който аз пък го харесвам горе долу, не знам другите какви играчи въобще може да са. Гледал съм юношите - на 16 Никито Димитров правеше такива неща и пробиви по крилата, които така и не повтори, за Сърмов не ми се говори, не ми се и сеща за него дори.
Мъри получи полуготов отбор, играл напролет в Европа /да не забравяме това/, работи 2 години здраво, постигна огромни успехи, легна на тях и заспа. Още живее с тях, което се разбра и от интервюто му, след загубата от Црна гора. Мерси!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 13 сеп 2010 12:04

Мъри едва ли ще се върне, докато Батков е на власт (така да се каже), още повече като шеф на ДЮШ.

По-важното е, кога ще махнат Р.Михайлов от шефския пост при вратарите?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 13 сеп 2010 12:07

Аз мисля, че Мъри едва ли ще иска да заеме такава позиция. От негова гл. точка си е направо понижение - от ст. треньор на клубен отбор да станеш старши на национала, и после изведнъж хоп - треньор на ДЮШ. Според мен ще поеме някой друг отбор.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 12:09

Даниел Младенов написа:А кой са толкова вашите юноши в последните 10 години, който вия извадихте?

Тук в тази тема става въпрос за Левски, а не за ЦСКА
Казваш, че Мъри трябва бъде назначен за шеф на ДЮШ на Левски, като посочваш футболистите, които е открил:
1)Ники Димитров - Касъмпаша, а уж беше суперталант, който го гласяха за Арсенал.
2) Исмаил Иса - още не се знае дали ще успее да си извоюва титулярно място, та той има 4-5 мача за Левски, миналата година игра в Локо Мездра.
3) Георги Сърмов неправи безумно слаби мачове, като по тази причина не намери място в новия Левски и беше продаден в "гранда" Касъмпаша.
4) Миланов - някаде в Румъния и аз не знам къде...
5) Цветан Димитров...Абе т'ва случайно да не е третия вратар на Левски, който след идването на Акалски е вече четвърти ?
6) Спомена други, на които не се даде шанс, но са били открити... е, тези открития май все още не са показали класата си в сегашните си клубове ?

Това ли са откритията, които искаш Левски да вади ?

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 13 сеп 2010 12:14

В момента в отбора има страхотна атмосфера. Колкото по далече са Мъри и Наско от Левски, толкова по - добре, ЗАСЕГА. Може би ще дойде времето когато ще се завърнат, но не сега. Пак да се започнат интригите и по медии и навсякъде. Представете си заглавия от рода: "Мъри поема отбора при провал на Ясен" или подобни. Как ще се отрази на играчите. Сега всичко е спокойно. Писна ми от интриги.
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 13 сеп 2010 12:15

Гуу написа:
Даниел Младенов написа:А кой са толкова вашите юноши в последните 10 години, който вия извадихте?

Тук в тази тема става въпрос за Левски, а не за ЦСКА
Казваш, че Мъри трябва бъде назначен за шеф на ДЮШ на Левски, като посочваш футболистите, които е открил:
1)Ники Димитров - Касъмпаша, а уж беше суперталант, който го гласяха за Арсенал.
2) Исмаил Иса - още не се знае дали ще успее да си извоюва титулярно място, та той има 4-5 мача за Левски, миналата година игра в Локо Мездра.
3) Георги Сърмов неправи безумно слаби мачове, като по тази причина не намери място в новия Левски и беше продаден в "гранда" Касъмпаша.
4) Миланов - някаде в Румъния и аз не знам къде...
5) Цветан Димитров...Абе т'ва случайно да не е третия вратар на Левски, който след идването на Акалски е вече четвърти ?
6) Спомена други, на които не се даде шанс, но са били открити... е, тези открития май все още не са показали класата си в сегашните си клубове ?

Това ли са откритията, които искаш Левски да вади ?

Като извадите по добри, тогава може да кометирате нашите.
А като се замисля не се сещам за пове4е от 1-2 добри ВАШИ юноши в историята ви изобщо, ама ......

Върни се в “Левски”