Не, вече записани мачове, тоест един вид "архив"
Че то сайтове за архив има колкото искаш Замунда,Арена и.т.н,освен ако не искаш някой да ти плаща за да гледа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Не, вече записани мачове, тоест един вид "архив"
levski_4_life написа:Rodn1 написа:Ще имаш проблеми с правата....Аз имах подобна идея за моя програма, и за да предавам българските мачове по интернет трябва да се бръкна доста или ПроБг да ме осъдят ,което никак не е добре!
Не вярвам да стане
Pe60 написа:Не, вече записани мачове, тоест един вид "архив"
Че то сайтове за архив има колкото искаш Замунда,Арена и.т.н,освен ако не искаш някой да ти плаща за да гледа
Rodn1 написа:levski_4_life написа:Rodn1 написа:Ще имаш проблеми с правата....Аз имах подобна идея за моя програма, и за да предавам българските мачове по интернет трябва да се бръкна доста или ПроБг да ме осъдят ,което никак не е добре!
Не вярвам да стане
Говорих специално с човек имащ представа от ТВ права.Няма за какво да те лъжа.Бтв пробвай през Veetle.Там много лесно се броудкаства!
Rodn1 написа:Veetle ти е решението тогава!Там правиш собствен канал и кеф ти мач на живо ,кеф ти мач на запис!
levski_4_life написа:Rodn1 написа:Veetle ти е решението тогава!Там правиш собствен канал и кеф ти мач на живо ,кеф ти мач на запис!
Ще го видя и него... първо съм си набелязал няколко други
от Rodn1 на 10 Сеп 2010 20:21
Ще имаш проблеми с правата....Аз имах подобна идея за моя програма, и за да предавам българските мачове по интернет трябва да се бръкна доста или ПроБг да ме осъдят ,което никак не е добре!
Pe60 написа:от Rodn1 на 10 Сеп 2010 20:21
Ще имаш проблеми с правата....Аз имах подобна идея за моя програма, и за да предавам българските мачове по интернет трябва да се бръкна доста или ПроБг да ме осъдят ,което никак не е добре!
На мен ми е любопитно какво ги бърка БНТ и Про Бг нали са ефирни.А със някоя р2р програма ще могат да се гледат онлайн без проблеми и в чужбина
Rodn1 написа:levski_4_life написа:Rodn1 написа:Veetle ти е решението тогава!Там правиш собствен канал и кеф ти мач на живо ,кеф ти мач на запис!
Ще го видя и него... първо съм си набелязал няколко други
Програмиране знаеш ли?
levski_4_life написа:Да не кажа голяма дума, ама имам някакъв опит... за моя система, и дума да не става, 100% няма да се справя, но да напиша някой-друг мод за CMS (каквато използвам) мога
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта