Последно:Батков продава ли Левски или не

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Последно:Батков продава ли Левски или не

Мнениеот LaRgO » 08 сеп 2010 20:31

dodo7271 написа:Абе тази селекция, където я направи, не е случайна. Скоро ще се разбере кой стои зад нея.

И за колко беше тази селекция ?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 20:31

run1973 написа:
ricco написа:Всички май това се питат в момента.Мен ми се струва че няма да го продаде.

Според мен пък отдавна чакаше точно това.А и сега е удобният момент за него,все пак отбора е с по-висока цена отколкото миналата година когато бе тотална разруха. ;)
Стока се продава когато има хубава цена,а сега е удобен момент ,а и като го знам къв е лакомник,май този път е истина.
Чува се ,че дължи и пари на доста футболисти сегашни и бивши.
Да го продава и стига ни е мъчил вече. :twisted:

И от къде се чува?"Тема Спорт",ГА,"Меридиан Мач",Спортлайн...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 сеп 2010 20:33

Captain Stottlemeyer написа:
PFC Litex написа:
dodo7271 написа:Да не е луд :) :) :) . Сега, когато отборът върви нагоре, не се продава. Що не се опитаха да го купят миналата година, щяха да минат тънко.

Една стока се продава тогава, когато е актуална :!:

Или точно обратното, когато трябва да се отървеш от нея, а случаят май не е точно такъв! ;) Но ти явно си по-навътре в нещата: от трансфер на И.П. в Англия - до полутрансфер на И.П. в Турция, за да не сте съвсем капо и вашият спонсор да си върне малко от паричките, които похарчи за разширението на стадиончето, което я се напълни някога, я не.... :mrgreen:
П.П. Апропо, Любо Пенев има ли клауза в договора, че ще ви класира за ЕКТ, или догодина пак ще имате нов наставник?! :mrgreen:

Аз трансфер в Турция не виждам, в момента сме им дали футболист под наем до края на годината за сумата от 500 000 евро и Ивелин Попов се води собственост на Литекс, а каква беше причината, да бъде намесени Ивелин Попов и Литекс в тази тема само ти си знаеш
Изображение

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 08 сеп 2010 20:34

deepblue1963 написа:
run1973 написа:
ricco написа:Всички май това се питат в момента.Мен ми се струва че няма да го продаде.

Според мен пък отдавна чакаше точно това.А и сега е удобният момент за него,все пак отбора е с по-висока цена отколкото миналата година когато бе тотална разруха. ;)
Стока се продава когато има хубава цена,а сега е удобен момент ,а и като го знам къв е лакомник,май този път е истина.
Чува се ,че дължи и пари на доста футболисти сегашни и бивши.
Да го продава и стига ни е мъчил вече. :twisted:

И от къде се чува?"Тема Спорт",ГА,"Меридиан Мач",Спортлайн...

Имаш посочен линк,а и в 19.30 от канал 3
се свързаха и говориха с някой си Юлиан Ненчев,който потвърди новината и каза,че се водели разговори даже и днес. ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 08 сеп 2010 20:36

dodo7271 написа:
run1973 написа:Така е, само че сега тази стока ще носи пари на собственика

А ти за ккаво мислиш,че ще го продава-за дренки ли.
Ами сега е момента да ги лапне -така се изкарват пари.
Взимаш нещо без пари и го лашкаш в най-удобният момент ,на най-хубавата цена ;)

И да изпусне 2 милиона евро от Лига Европа, плюс приходите от билети, плюс парите от продажбата на Дембеле и Жоазиньо? Значи не знаеш кой е Батков :) :) :)[/quote]
Когато се стигне до сделка и тези пари ще бъдат сметнати,той не е глупав Батков,а и този който говори по канал3 преди малко също изглежда начетен човек и сигурно е наясно и с тези приходи,че и те влизат в цената ;)
Каза,че е болен Левскар ;)

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 08 сеп 2010 20:37

А дано го продаде и то на някой чужденец с пълни джобове шейха на абу даби примерно като се е заел с Ф1 що не :lol: :mrgreen:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 сеп 2010 20:37

Със сигурност го продава стига да има кой да го купи ;) . Всичко се продава зависи от цената. Първо продажба не значи задължително продажба на контролния пакет. Възможно евентуални нови инвеститори да влезнат в Левски като закупят миноритарен пакет акции. Ако са тези за които се носят слухове са много сериозни,но засега са само слухове и докато не го оповестят официално няма смисъл да го коментираме.

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 08 сеп 2010 20:39

Тодор Батков( Батето 2 ) има и правилни ,и неправилни ,даже комични на моменти решения като собственик на Левски.Правил е много грешки,но ако го сравним с Титаните се ядва.В последните година и половина-две все повтаря че е готов да продаде контролния пакет акции или половината от своя дял,който е над 95%.Миналата година Левски струваше около 11-12млн.,но Батков искаше над 15.Сега цената е по-висока,защото отбора е в подем и има индикации,че може да има големи печалби.Преди 5 дни Новспорт бяха излезли с измислена новиня.Тя гласеше,че Американски фирми преговарят с Батков.След мача с Видима гледах интервюто на Батков по Ринг ,в което той каза че това са само спекулации.Питаха го дали Левски се продава и той отговори,че в момента няма купувачи,но той не искал на всяка цена да продава отбора.Отрече финансови проблеми.Каза ,че би изслушал оферти,ако има такива,но по скоро нямало да продаде отбора,защото сме били напълно готови и окомлектовани за атака на групите на Шампионска лига.Това е не гадайте :geek:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 08 сеп 2010 20:40

honda написа:Със сигурност го продава стига да има кой да го купи ;) . Всичко се продава зависи от цената. Първо продажба не значи задължително продажба на контролния пакет. Възможно евентуални нови инвеститори да влезнат в Левски като закупят миноритарен пакет акции. Ако са тези за които се носят слухове са много сериозни,но засега са само слухове и докато не го оповестят официално няма смисъл да го коментираме.

Колко по официално.Излезна и говори един от тях пред телевизия и потвърди всички слухове,а какво ще се случи само бъдещето ще покаже.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 08 сеп 2010 20:41

Абе вие луди ли сте,Батков да продава.Аз като ЛЕВСКАР съм убеден,че той никога не е водил преговори за продажбата на Левски,поради простата причина със клуба той получава известност.Това е мое мнение и не ангажирам никой със него.

Върни се в “Левски”