dodo7271 написа:Абе тази селекция, където я направи, не е случайна. Скоро ще се разбере кой стои зад нея.
И за колко беше тази селекция ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dodo7271 написа:Абе тази селекция, където я направи, не е случайна. Скоро ще се разбере кой стои зад нея.
run1973 написа:ricco написа:Всички май това се питат в момента.Мен ми се струва че няма да го продаде.
Според мен пък отдавна чакаше точно това.А и сега е удобният момент за него,все пак отбора е с по-висока цена отколкото миналата година когато бе тотална разруха.![]()
Стока се продава когато има хубава цена,а сега е удобен момент ,а и като го знам къв е лакомник,май този път е истина.
Чува се ,че дължи и пари на доста футболисти сегашни и бивши.
Да го продава и стига ни е мъчил вече.
Captain Stottlemeyer написа:PFC Litex написа:dodo7271 написа:Да не е луд![]()
![]()
. Сега, когато отборът върви нагоре, не се продава. Що не се опитаха да го купят миналата година, щяха да минат тънко.
Една стока се продава тогава, когато е актуална
Или точно обратното, когато трябва да се отървеш от нея, а случаят май не е точно такъв!Но ти явно си по-навътре в нещата: от трансфер на И.П. в Англия - до полутрансфер на И.П. в Турция, за да не сте съвсем капо и вашият спонсор да си върне малко от паричките, които похарчи за разширението на стадиончето, което я се напълни някога, я не....
П.П. Апропо, Любо Пенев има ли клауза в договора, че ще ви класира за ЕКТ, или догодина пак ще имате нов наставник?!
deepblue1963 написа:run1973 написа:ricco написа:Всички май това се питат в момента.Мен ми се струва че няма да го продаде.
Според мен пък отдавна чакаше точно това.А и сега е удобният момент за него,все пак отбора е с по-висока цена отколкото миналата година когато бе тотална разруха.![]()
Стока се продава когато има хубава цена,а сега е удобен момент ,а и като го знам къв е лакомник,май този път е истина.
Чува се ,че дължи и пари на доста футболисти сегашни и бивши.
Да го продава и стига ни е мъчил вече.
И от къде се чува?"Тема Спорт",ГА,"Меридиан Мач",Спортлайн...
dodo7271 написа:run1973 написа:Така е, само че сега тази стока ще носи пари на собственика
А ти за ккаво мислиш,че ще го продава-за дренки ли.
Ами сега е момента да ги лапне -така се изкарват пари.
Взимаш нещо без пари и го лашкаш в най-удобният момент ,на най-хубавата цена
honda написа:Със сигурност го продава стига да има кой да го купи. Всичко се продава зависи от цената. Първо продажба не значи задължително продажба на контролния пакет. Възможно евентуални нови инвеститори да влезнат в Левски като закупят миноритарен пакет акции. Ако са тези за които се носят слухове са много сериозни,но засега са само слухове и докато не го оповестят официално няма смисъл да го коментираме.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, noo, tmanolov, vvessel и 55 госта